Zamieszczone przez alex09875
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
wątek motoryzacyjny
Collapse
X
-
Ludzie, jezdzijcie sobie nawet syrenka na 17 calowych kołach, tlyko sie podniecajcie sie tak tym i nie twierdzcie ze to najlepsze. Bo robi sie powoli z tego taki sam autofilizm jak audiofilizm.
Zamieszczone przez konradzik88jezdze alfa o ktorej mozesz tylko pomarzyćwersja lusso wyprodukowana na specjalne zamowienie. w stanie kolekcjonerskim
Skomentuj
-
Zamieszczone przez konradzik88Zamieszczone przez alex09875Zamieszczone przez konradzik88rodzice mieli e60 535d, ojciec sprzedal po 3 miesiacach bo poweidzial ze takim dieslem to on w zyciu nie jezdzil. A ojciec jest zawodowym kierowca i mechanikiem. rok 2005 przbieg 90tys. to bylo ze 3 lata temu czli auto bylo 2 letnie. teraz jezdza toyota prius 2007r
A nawiązując do tego co napisałeś odnośnie nowych samochodów.. to przykład nowego auta które się psuje to silnik BRD w Audi i jego padające Siemensowskie wtryskiwacze po 70kkm ; ] 70kkm to można w rok wykręcić..
Skomentuj
-
Zamieszczone przez chicoZamieszczone przez konradzik88Zamieszczone przez alex09875Zamieszczone przez konradzik88rodzice mieli e60 535d, ojciec sprzedal po 3 miesiacach bo poweidzial ze takim dieslem to on w zyciu nie jezdzil. A ojciec jest zawodowym kierowca i mechanikiem. rok 2005 przbieg 90tys. to bylo ze 3 lata temu czli auto bylo 2 letnie. teraz jezdza toyota prius 2007r
A nawiązując do tego co napisałeś odnośnie nowych samochodów.. to przykład nowego auta które się psuje to silnik BRD w Audi i jego padające Siemensowskie wtryskiwacze po 70kkm ; ] 70kkm to można w rok wykręcić..
co do 147gta to silnik 3.2 jest b malo awaryjny. kumpel ma 156gta i jest miazga. ale przeguby nie powiem padaja po wchodzeniu w zakrety 180km/h
Skomentuj
-
Zamieszczone przez chico70kkm to można w rok wykręcić..
Zamieszczone przez chicoA co złego jest w TwinTurbo od BMW?Zamieszczone przez chicoto przykład nowego auta które się psuje to silnik BRD w Audi i jego padające Siemensowskie wtryskiwacze po 70kkm ; ]
Skomentuj
-
Zamieszczone przez pegelmesserLudzie, jezdzijcie sobie nawet syrenka na 17 calowych kołach, tlyko sie podniecajcie sie tak tym i nie twierdzcie ze to najlepsze. Bo robi sie powoli z tego taki sam autofilizm jak audiofilizm.
Zamieszczone przez konradzik88jezdze alfa o ktorej mozesz tylko pomarzyćwersja lusso wyprodukowana na specjalne zamowienie. w stanie kolekcjonerskim
Skomentuj
-
pegelmesser, niektórzy używają auta do jazdy a nie do stania w garażu : > Ja robię spokojnie 35k rocznie swoim autem i nie jest to jakiś nadzwyczajny przebieg. Ot wakacje za granicą, wypady weekendowe i tak to się kręci ; ]
RS4 w budzie b5 po lifcie to moje marzenie tylko paliwo by mnie zabiło ; ]
I zgodzę się, że nowe auta są niestety coraz gorsze..
Skomentuj
-
nie wiem nigdy nie gralem ale widze ty z autami nie masz nic wspolnego. zapraszam do warszawy galeria arkadia parking -2 niebieski przewaznie w kazda niedziele sa zloty alfistow to popytasz co i jak bo nei masz pojecia w temacie. na jednym zlocie jest ponad 50 ekip wiec jest na co ppatrzec a ty dalej siedz przed kompem i zbieraj na malucha i zakladaj do neigo gaz bo nie ma kasy na lanie benzyny ;] wiec alfa i spalanie 15l nie jest dla ciebie ;] zyj dalej w wirtualnym swiecie. www.gtv-spider.pl poczytaj nasza strone moje auto od razu po kupnie juz tam jest
Skomentuj
-
alex ja w przeciwienstwie do ciebei nie jesem w sieci anonimowy. udzielam sie czynnie na wielu forach. na forach motoryzacyjnych jezdze na wiele zlotow ludzie mnie znaja a na forach kulturystycznych jestem na kazdych zawodach i na ktorym forum bys nie zapytal wiekszosc mnie zna z reala. a ciebie ktos na zywo widzial? kim ty wogole jestes? bede na slasku na zawodach to sie odezwe zoabczymy czy na zywo jestes taki kozak. zawody w zabrzu sa co roku wiec mozesz mnie sie spodziewac
Skomentuj
-
Zamieszczone przez chicokozak za kierownicą
Kozak to tez taki but albo nazwa odnosząca się do grupy ludności o charakterze wieloetnicznym z dominującym substratem ruskim, zamieszkującej stepy położone na południe od księstw ruskich, określająca później także rodzaj osadnictwa wojskowego na zasiedlanych pogranicznych ziemiach Rosji i Rzeczypospolitej.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez konradzik88w zyciu nie widzialem lepszej skory niz w alfie. jedynie w autach +200k
bmw stylistyka moze sie w dupe pocalowac ;]
Zamieszczone przez konradzik88ale przeguby nie powiem padaja po wchodzeniu w zakrety 180km/h
Zamieszczone przez konradzik88i jak ktos pisze ze mu 4letni samochod sie psuje to albo nie umie jezdzic i jest kompletnym idiota albo mial nie fart ale w ciagu okresu gwarancyjnego wady wychodza i wtedy sie wymienia auto w salonie na 2.
Dajcie na luz, jak pisałem alfiści nie są normalni, będzie pchał poboczem z garścią zgubionych części a i tak zostanie przy swoim, że alfa jest bezawaryjna. Zresztą konradzik nie ma samochodu wyprodukowanego przez alfa romeo, więc wie tyle co nic, z opowieści innych fanboyów. Nie ma co też alfy besztać bo psuje się częściej niż inne marki, ale też tym ludzie jeżdżą, podobnie jak francuzami, tragedii nie ma.
A Passat w dieslu? Nudny, nijaki, kiedyś trwały, teraz jadący na opinii, ale uniwersalny przez tą nijakość. Niestety większość po przejściach bo to się klepie z każdego stanu bo i tak jakiś łoś kupi.ONKYO TX-SR501E | Monacor SPH165KEP + Vifa XT19
Skomentuj
-
Zamieszczone przez alex09875Zamieszczone przez konradzik88alex ja w przeciwienstwie do ciebei nie jesem w sieci anonimowy.
[wygasnie]
amdr czy jak tam cie zwa, no jak jezdzisz 50 to jezdzij ale jak nie widziales to tez nie opowiadaj bo swoja gtv ktora ma gorsze zawieszenie od gta 160 bez problemu w wiraze wchodze.
akurat prius nam wymienili bo bateria byla fabrycznie wadliwa. miales keidys auto z salonu jak to ludzie lubia z opowiesci cwaniakowac :lol: w dupie byli gowno widzieli od 10 lat jezdza jednym autem a i tak sa alfa i omega. co do przegubow to przetestowane na sobie przy wariacjach po 3 mcach mi padl no ale tak ty wiesz lepiej. lepiej zakonczyc z wami dyskusje. slyszycie kable i przez kable chyba cala wiedze pochlaniacie :lol:
[ Dodano: 2010-10-30, 20:21 ]
co do kierownicy to pisalem jak nie umiesz debilu czytac ze od razu zostala wymieniona na nowa a zdjecia sa od razu po kupnie. cofnij sie do podstawowki tam uczyli czytac ze zrozumieniem
Skomentuj
-
Zamieszczone przez pegelmesserZamieszczone przez konradzik88widac ze jestes tepy jak but bo nawet nie wiesz co to kulturystyka
Skomentuj
-
Zamieszczone przez konradzik88tutaj widze malo wyksztalconych w tym watku
Skomentuj
Skomentuj