Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

wątek motoryzacyjny

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez alex09875
    Zamieszczone przez konradzik88
    rodzice mieli e60 535d, ojciec sprzedal po 3 miesiacach bo poweidzial ze takim dieslem to on w zyciu nie jezdzil. A ojciec jest zawodowym kierowca i mechanikiem. rok 2005 przbieg 90tys. to bylo ze 3 lata temu czli auto bylo 2 letnie. teraz jezdza toyota prius 2007r
    Ten diesel zdobył tytuł silnika roku 2 razy z rzędu, pozostawiam to bez komentarza.
    a jezdziles nim ze komentujesz?? i kto daje te tytuly pomysl troche. silnik 2.4 alfy tez byl silnikiem roku a jakos do niego nie moge sie przekonac

Skomentuj

Ludzie, jezdzijcie sobie nawet syrenka na 17 calowych kołach, tlyko sie podniecajcie sie tak tym i nie twierdzcie ze to najlepsze. Bo robi sie powoli z tego taki sam autofilizm jak audiofilizm.

jezdze alfa o ktorej mozesz tylko pomarzyć wersja lusso wyprodukowana na specjalne zamowienie. w stanie kolekcjonerskim
      No włąsnie jakos nie marze, wrecz przeciwnie :lol:

Skomentuj

rodzice mieli e60 535d, ojciec sprzedal po 3 miesiacach bo poweidzial ze takim dieslem to on w zyciu nie jezdzil. A ojciec jest zawodowym kierowca i mechanikiem. rok 2005 przbieg 90tys. to bylo ze 3 lata temu czli auto bylo 2 letnie. teraz jezdza toyota prius 2007r
        Ten diesel zdobył tytuł silnika roku 2 razy z rzędu, pozostawiam to bez komentarza.
        a jezdziles nim ze komentujesz?? i kto daje te tytuly pomysl troche. silnik 2.4 alfy tez byl silnikiem roku a jakos do niego nie moge sie przekonac
        A co złego jest w TwinTurbo od BMW? Chętnie poczytam : >>

A nawiązując do tego co napisałeś odnośnie nowych samochodów.. to przykład nowego auta które się psuje to silnik BRD w Audi i jego padające Siemensowskie wtryskiwacze po 70kkm ; ] 70kkm to można w rok wykręcić..

Skomentuj

Co do alf - moim marzeniem właśnie jest 147 GTA 3.2 V6

Lub

Nie ma rzeczy w tym aucie, która by mi się nie podobała - oprócz awaryjności.

Skomentuj

Zamieszczone przez chico
            A co złego jest w TwinTurbo od BMW? Chętnie poczytam : >>

A nawiązując do tego co napisałeś odnośnie nowych samochodów.. to przykład nowego auta które się psuje to silnik BRD w Audi i jego padające Siemensowskie wtryskiwacze po 70kkm ; ] 70kkm to można w rok wykręcić..
            tak ale masz gwarancje i ci wymieniaja. a co do tego silnika to po przesiadce z lexa rx300 to byla katastrofa uwierz.

co do 147gta to silnik 3.2 jest b malo awaryjny. kumpel ma 156gta i jest miazga. ale przeguby nie powiem padaja po wchodzeniu w zakrety 180km/h

Skomentuj

Zamieszczone przez chico
              70kkm to można w rok wykręcić..
              A po co? Chyba ze jest sie jakism dresem czy szpanerem co jezdzi w kolko po miescie cały dzien.

Zamieszczone przez chico
              A co złego jest w TwinTurbo od BMW?
              Jedno z lepszych, podobnie jak to w Audi RS.
              Zamieszczone przez chico
              to przykład nowego auta które się psuje to silnik BRD w Audi i jego padające Siemensowskie wtryskiwacze po 70kkm ; ]
              BKD tez sie sypia, mercedesowe tez itp itd im nowsze auto tym gorsze.Lepiej miec auto 10-15 letnie, sprawdzone, zrobione pod siebie i jezdzic a nie rozgladac sie za nowym zlomem za kilkadziesiat tys w ktorego tzreba bedzie wkladac rocznie 5-10tys na naprawy niewiadomoczego.

Skomentuj

Zamieszczone przez pegelmesser
                Ludzie, jezdzijcie sobie nawet syrenka na 17 calowych kołach, tlyko sie podniecajcie sie tak tym i nie twierdzcie ze to najlepsze. Bo robi sie powoli z tego taki sam autofilizm jak audiofilizm.

jezdze alfa o ktorej mozesz tylko pomarzyć wersja lusso wyprodukowana na specjalne zamowienie. w stanie kolekcjonerskim
                No włąsnie jakos nie marze, wrecz przeciwnie :lol:
                to pohwal sie czym ty jezdzisz. czekaj czekaj niech zgadne passat w dieslu ?? :lol: :lol: :lol: :lol:

Skomentuj

czekaj czekaj niech zgadne passat w dieslu ??
                  Nie, ale to bardzo dobre auto, wbrew wielu opiniom ze wiesniackie, itp calej histori pisanej w internecie przez oszołomów których na niego nie stac.

Skomentuj

pegelmesser, niektórzy używają auta do jazdy a nie do stania w garażu : > Ja robię spokojnie 35k rocznie swoim autem i nie jest to jakiś nadzwyczajny przebieg. Ot wakacje za granicą, wypady weekendowe i tak to się kręci ; ]

RS4 w budzie b5 po lifcie to moje marzenie tylko paliwo by mnie zabiło ; ]

I zgodzę się, że nowe auta są niestety coraz gorsze..

Skomentuj

nie wiem nigdy nie gralem ale widze ty z autami nie masz nic wspolnego. zapraszam do warszawy galeria arkadia parking -2 niebieski przewaznie w kazda niedziele sa zloty alfistow to popytasz co i jak bo nei masz pojecia w temacie. na jednym zlocie jest ponad 50 ekip wiec jest na co ppatrzec a ty dalej siedz przed kompem i zbieraj na malucha i zakladaj do neigo gaz bo nie ma kasy na lanie benzyny ;] wiec alfa i spalanie 15l nie jest dla ciebie ;] zyj dalej w wirtualnym swiecie. www.gtv-spider.pl poczytaj nasza strone moje auto od razu po kupnie juz tam jest

Skomentuj

Subaryna STI + kozak za kierownicą i uwierzę w te 180 na zakręcie.. Chyba, że mówimy o łuku na autostradzie ; >

Skomentuj

alex ja w przeciwienstwie do ciebei nie jesem w sieci anonimowy. udzielam sie czynnie na wielu forach. na forach motoryzacyjnych jezdze na wiele zlotow ludzie mnie znaja a na forach kulturystycznych jestem na kazdych zawodach i na ktorym forum bys nie zapytal wiekszosc mnie zna z reala. a ciebie ktos na zywo widzial? kim ty wogole jestes? bede na slasku na zawodach to sie odezwe zoabczymy czy na zywo jestes taki kozak. zawody w zabrzu sa co roku wiec mozesz mnie sie spodziewac

Skomentuj

Zamieszczone przez chico
                            kozak za kierownicą
                            Buta chcesz za kierownice sadzac?
                            Kozak to tez taki but albo nazwa odnosząca się do grupy ludności o charakterze wieloetnicznym z dominującym substratem ruskim, zamieszkującej stepy położone na południe od księstw ruskich, określająca później także rodzaj osadnictwa wojskowego na zasiedlanych pogranicznych ziemiach Rosji i Rzeczypospolitej.

Skomentuj

Wikipedia czy wiedza własna? ; ]

Skomentuj

Zamieszczone przez LightSound
                                Nie ma rzeczy w tym aucie, która by mi się nie podobała - oprócz awaryjności.
                                hehe, akurat V6 alfy nie są awaryjne, myślę ze większość "awaryjności alfy" skupia sie na delikatnym zawieszeniu. Wpakowac 3tys. zł w zawias wielowahaczowy to nie problem

Skomentuj

w zyciu nie widzialem lepszej skory niz w alfie. jedynie w autach +200k
                                  bmw stylistyka moze sie w dupe pocalowac ;]
                                  Zwłaszcza ta na kierownicy ze sklepu dla taksiarzy?
                                  ale przeguby nie powiem padaja po wchodzeniu w zakrety 180km/h
                                  :lol: no to nie mów bo się ośmieszasz. 180 w zakręcie, chyba w nfs w domu w kapciach. Jakbyś miał jakiekolwiek pojęcie o samochodach to byś nie pisał głupot, że przeguby padają od jeżdżenia po zakrętach, tylko od szarpania silnikiem, zwłaszcza na skręconych kołach albo po od sprintu.
                                  i jak ktos pisze ze mu 4letni samochod sie psuje to albo nie umie jezdzic i jest kompletnym idiota albo mial nie fart ale w ciagu okresu gwarancyjnego wady wychodza i wtedy sie wymienia auto w salonie na 2.
                                  Gdzie ty widziałeś, że samochód na drugi wymieniają? Pierwsze słyszę i powodzenia. Pogrążasz się w bzdurach.

Dajcie na luz, jak pisałem alfiści nie są normalni, będzie pchał poboczem z garścią zgubionych części a i tak zostanie przy swoim, że alfa jest bezawaryjna. Zresztą konradzik nie ma samochodu wyprodukowanego przez alfa romeo, więc wie tyle co nic, z opowieści innych fanboyów. Nie ma co też alfy besztać bo psuje się częściej niż inne marki, ale też tym ludzie jeżdżą, podobnie jak francuzami, tragedii nie ma.

A Passat w dieslu? Nudny, nijaki, kiedyś trwały, teraz jadący na opinii, ale uniwersalny przez tą nijakość. Niestety większość po przejściach bo to się klepie z każdego stanu bo i tak jakiś łoś kupi.
                                  ONKYO TX-SR501E | Monacor SPH165KEP + Vifa XT19

Skomentuj

alex ja w przeciwienstwie do ciebei nie jesem w sieci anonimowy.
                                    I niech tak pozostanie, bo jeszcze mnie ktoś z tobą pokojarzy. Nie mam ochoty ciebie spotykać, kolegów szukaj na n-k. Jak do tej pory internetowym napinaczem, przekozakiem jesteś ty. Zapomniałeś jeszcze napisać ile bierzesz na klate na tych zawodach...
                                    [wygasnie]
                                    widac ze jestes tepy jak but bo nawet nie wiesz co to kulturystyka

amdr czy jak tam cie zwa, no jak jezdzisz 50 to jezdzij ale jak nie widziales to tez nie opowiadaj bo swoja gtv ktora ma gorsze zawieszenie od gta 160 bez problemu w wiraze wchodze.

akurat prius nam wymienili bo bateria byla fabrycznie wadliwa. miales keidys auto z salonu jak to ludzie lubia z opowiesci cwaniakowac :lol: w dupie byli gowno widzieli od 10 lat jezdza jednym autem a i tak sa alfa i omega. co do przegubow to przetestowane na sobie przy wariacjach po 3 mcach mi padl no ale tak ty wiesz lepiej. lepiej zakonczyc z wami dyskusje. slyszycie kable i przez kable chyba cala wiedze pochlaniacie :lol:

[ Dodano: 2010-10-30, 20:21 ]
                                    co do kierownicy to pisalem jak nie umiesz debilu czytac ze od razu zostala wymieniona na nowa a zdjecia sa od razu po kupnie. cofnij sie do podstawowki tam uczyli czytac ze zrozumieniem

Skomentuj

Ale wie ze raczej nie ma nic wspólnego z kulturą...

Skomentuj

Zamieszczone przez pegelmesser
                                        Ale wie ze raczej nie ma nic wspólnego z kulturą...
                                        pamietaj zasade zeby szanowac tylko tych co szanuja ciebie. tak wiec w dupie go mam;] bo tutaj widze malo wyksztalconych w tym watku

Skomentuj

tutaj widze malo wyksztalconych w tym watku
                                          jak byś był taki wykształcony to byś wiedział że wykształcenie poza wiedzą zobowiązuje także do kulturalnego zachowania, a po twoich wypowiedziach widać że na krytykę ty to swojej ulubionej marki czy swojej osoby reagujesz obelgami.

Skomentuj

Czaruję...