Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

wątek motoryzacyjny

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

no nie moge
    to nie mogles sobie ursusa kupic?

nie lubie dieseli :P

btw: ladne autko

---------- Post dodany o 23:22 ---------- Poprzedni post o 23:21 ----------

dobra a teraz powaznie i ze szczególami:
    ktory rok?
    jakie wyposazenie?
    ile?
    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
      ktory rok?
      2006
      jakie wyposazenie?
      przyzwoite

ile?
      czego ile?:P

Skomentuj

Zamieszczone przez csbiczek Zobacz posta
        Bardzo fajnie się zbiera przy wyprzedzaniu
        Kuzyn ma bravo 2.0 HDI i też idzie jak burza, tylko że w fiacie buda lżejsza..

Skomentuj

czego ile?:P
          ile złociszy? :)
          Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

ile złociszy?
            Dużo:P Na allegro tak od ok 30000 się zaczynają(przygotowane do rejestracji), ja oczywiście dałem ciut mniej

Skomentuj

Ale warto, bardzo dobre samochody. Znajomy kupił bodajże (nie chcę skłamać) 4 lata temu takiego peugota tylko wersja kombii, od mojego wujka (zajmuje się sprowadzaniem pojazdów z niemiec, oczywiście byle czego nie bierze ). Do tej pory nim jeździ, z tego co mi mówił to do mechanika jeździ, tylko żeby wymienić klocki, płyny eksploatacyjne itp.

Skomentuj

Zamieszczone przez wojak737 Zobacz posta
                Ale warto, bardzo dobre samochody. Znajomy kupił bodajże (nie chcę skłamać) 4 lata temu takiego peugota tylko wersja kombii, od mojego wujka (zajmuje się sprowadzaniem pojazdów z niemiec, oczywiście byle czego nie bierze ). Do tej pory nim jeździ, z tego co mi mówił to do mechanika jeździ, tylko żeby wymienić klocki, płyny eksploatacyjne itp.
                I ja sobie też tego życzę z całego serca:thumbsup:

Skomentuj

no nic pozostaje pogratulowac i zyczyc powodzenia :)
                  Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

csbiczek, co prawda moja opinia nie będzie obiektywna, ale powiem Ci że kupiłeś zajebiste auto

Fajny kolorek Ci się trafił, no i jak dałeś poniżej 30k za 2006r to bardzo okazyjnie go nabyłes. Co masz w środku: skóra, nawigacja?? No i jak sie jeździ?? Ja to mam cały czas banana na gębie za kierownica i tylko szukam pretekstu zeby sie nim przejechac

Skomentuj

Dużo:P Na allegro tak od ok 30000 się zaczynają(przygotowane do rejestracji), ja oczywiście dałem ciut mniej
                      29 900zl ?
                      Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez ŁukaszN Zobacz posta
                        no i jak dałeś poniżej 30k za 2006r to bardzo okazyjnie go nabyłes.
                        sporo mniej dałem, ale
                        skóra, nawigacja??
                        niestety nie ale
                        No i jak sie jeździ??
                        jeżdżę jak lord więc jest zajebi...e

Skomentuj

Dzisiaj w trasie swoim Pugiem zeszłem ze spalaniem do 7l/100km i wcale nie jechałem jak emeryt (110 -130km/h + częste wyprzedzanie), wiec nie jest źle. Do tego muszę przyznać że samochód ten świetnie trzyma sie w zakrętach, jest stabilny, nie przegina go prawie jak na twardym sportowym zawiasie, aż chce sie dodac gazu przed zakrętem

jeżdżę jak lord więc jest zajebi...e
                          Fakt, potwierdzam

Skomentuj

Dzisiaj w trasie swoim Pugiem zeszłem ze spalaniem do 7l/100km i wcale nie jechałem jak emeryt (110 -130km/h + częste wyprzedzanie)
                            u mnie jest ok 6l ropy.
                            amochód ten świetnie trzyma sie w zakrętach, jest stabilny, nie przegina go prawie jak na twardym sportowym zawiasie, aż chce sie dodac gazu przed zakrętem
                            Oj tak:)

Ogólnie dziś już zaliczyłem stłuczkę:/ Babka zaczęła cofać na mnie z niewiadomych przyczyn, nie zdążyłem nawet wrzucić wstecznego tylko zatrąbiłem i lekko jeszcze przyhamowała ale strzał i tak był = atrapa do klejenia albo do wymiany chwałą Bogu że tylko trochę hakiem dostałem)

Skomentuj

Babka zaczęła cofać na mnie z niewiadomych przyczyn, nie zdążyłem nawet wrzucić wstecznego tylko zatrąbiłem i lekko jeszcze przyhamowała ale strzał
                              ehhh tak to jest. Miałem kilka podobnych sytuacji, na szczęście obyło sie bez kontaktu, ale stres ogromny jak widzisz ze ktos moze za chwile zatrzymać sie na twoim aucie.

u mnie jest ok 6l ropy.
                              u mnie PB

Skomentuj

ehhh tak to jest. Miałem kilka podobnych sytuacji, na szczęście obyło sie bez kontaktu, ale stres ogromny jak widzisz ze ktos moze za chwile zatrzymać sie na twoim aucie.
                                pol biedy jak odbylo sie w Twojej obecnosci, mi juz dwa razy skasowali dosyc pozadnie na parkignu :( oczywiscie winnych brak... a auto mam od roku dopiero
                                Last edited by damiani; 19.08.2011, 20:12.

Skomentuj

Dzisiaj w trasie swoim Pugiem zeszłem ze spalaniem do 7l/100km
                                  Coś sporo wciąga. Mój klekot 1.9TD wciąga 5.6 a żeby palił 7 musiałbym nie schodzić poniżej 130 :)

Skomentuj

Yoshi, ale to przecież benzyna 2,0 a nie diesel. Przy samym mieście łyka 10-11l wiec myślę że na trasę 7l to dobry wynik.

Skomentuj

Aha no to coś źle skojarzyłem bo wcześniej była mowa o dieslu 2.0hdi

Skomentuj

Diezla ma csbiczek.
                                        Aleście się dobrali tu 2.0 i tu 2.0, tylko typ inny :)

Skomentuj

Mi Meriva ssie tak:

Skomentuj

Czaruję...
                                          X