Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

wątek motoryzacyjny

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez kat01 Zobacz posta
    jak to słodko brzmi, od dziadka, igła, bezwypadek i w sumie maly przebieg.........
    hehe, faktycznie, jak opis z allegro
    Cudny, jesli sam nie widziałeś tego auta, to raczej ostrożnie to tego podchodź, za dużo "niebitych" aut widziałem, żeby tak po prostu w to uwierzyć. Twój wujek zna sie troche lepiej na kupowaniu aut, czy tylko tak jak przeciętny facet??

Jaki motor w tym golfie??

Skomentuj

Wujek nie zajmuje się na codzień sprowadzaniem aut, ja też nie. Zna się na autach tak jak zwykły facet.
      Nie pojechał szukać mi aut z ogłoszeń, zna tego dziadka od którego jest auto, także to jest pewniak.
      Nie oglądnął tego auta dokładnie, bo nie miał czasu, dał mi tylko cynk żebym się zorientował co to może być, ale jeszcze będzie oglądał to auto. Dlatego nie wiem nawet jaki silnik Ale cena kusi :P

Skomentuj

moze byc kostka w stacyjce i blokada sie nie otwiera
        nie wydaje mi sie, zeby naprawa tego kosztowala jakies milony
        Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

jesli to nie wałek to moze byc fajna okazja, co do sprowadznych aut to ostatnio miałem przyjemnosc rejestrowac vectre na naszej Ziemi ojczystej: akcyza, tłumaczenie karty, badanie, rejestracja i ubezpieczenie....3,6kzł ból srogi ale coż

Skomentuj

Zamieszczone przez LightSound Zobacz posta
            Brednie jakieś, policz sobie koszt przekładki, ubezpieczenia w anglii, potem opłat w polsce, przeglądu powypadkowego - wyjdzie Cię 5% taniej niż w PL a martwisz się tym, że któraś część przekładki nie poszła dobrze i może w drodze się auto rozsypać.

Byłem w ubiegłym tyg w anglii, weybridge, i miałem okazję kupic alfe 147 w fullwersji, 2003r za 800funtów - ale po przeliczeniu wyszło że na takiej alfie właśnie ok 4-8% zaoszczędze, o ile się wszystko uda. Opłaca się tanie auta sprowadzać, gdzie części w pl kosztują grosze.
            o czym ty mowisz....?? jaka przekladka? ja i zig zag mieszkamy w uk

Skomentuj

jakby padlo wspomaganie lub jakas elektronika to by dalo sie kolami ruszac
              wadliwa moze byc tylko mechanika
              stawiam rowniez na blokade kierownicy
              bo watpie zeby np zapiekly sie zwrotnice czy cos podobnego

Skomentuj

Zamieszczone przez konradzik88 Zobacz posta
                o czym ty mowisz....?? jaka przekladka? ja i zig zag mieszkamy w uk
                Trudno być jasnowidzem, myślałem że mówimy o realiach sprowadzania takiego auta do europy. To po ok 3 miesiącach pracy możecie sobie kupić nowe auto z salonu :) tylko to ubezpieczenie :P

Skomentuj

"zakupiony od niewidomego 91 letniego oficera SS w stanie spoczynku (żona adwokat, syn pilot, córka lekarz), 94tys. przebiegu gdyż było to 6 auto w rodzinie jeżdżone tylko w słoneczne dni, na co dzień stał pod kocem w ogrzewanym garażu. tydzień przed sprzedażą ten 1 właściciel dokupił 2 komplety opon, wymienił rozrząd, oleje, płyny, paski i kompletne zawieszenie. także nic nie stuka i nie puka, bez wkładu finansowego, tylko klima jest do nabicia. spalanie oscyluje w granicach 3L/100km, jak są korki i ktoś ma ciężką nogę to 3.5L/100km. autko do tego stopnia bezawaryjne, że człowiek zapomniał jak mechanik wygląda, śmiało można maskę zaspawać. w dzień zakupu Passata, syn właściciela zatankował auto do pełna, umył i nawoskował na gorąco a córka zrobiła nam na drogę kanapki i kawy w termos. samochód w stanie kolekcjonerskim, jedyny taki, tylko lać ropę i jechać. na wyposażeniu są: strumienica, szpera, wydech z kwasiaka, rozpórki kielichów, fajera momo, kubły Recaro. serdecznie polecam to zadbane, doinwestowane autko w Dieselku. będzie służyć wiele lat gdyż nie jest wytłuczone i wykatowane. sprzedaję z bólem serca swoją laleczke, pilnie z powodu wyjazdu, tylko dla miłośnika marki, w dobre ręce."

Skomentuj

Trudno być jasnowidzem, myślałem że mówimy o realiach sprowadzania takiego auta do europy. To po ok 3 miesiącach pracy możecie sobie kupić nowe auto z salonu :) tylko to ubezpieczenie :P
                    bez przesady nowe auto to 20tys Ł w gore

Skomentuj

Zamieszczone przez konradzik88 Zobacz posta
                      bez przesady nowe auto to 20tys Ł w gore
                      Oglądałem reklamy tam w TV i proponują choćby nowego Forda Focusa za 6500Ł. Mówisz chyba o jakiś mega samochodach - tam standartem jest auto które w PL kosztuje ok 40-60tys.

Skomentuj

LightSound ale tu chodzi o kredyt 50:50 i najtańsze wyposażenie :) Wpłacasz 6500 a resztę na raty. Przeczytaj co pisze małym druczkiem na dole ekranu

Skomentuj

Zamieszczone przez Kedaros Zobacz posta
                          ale tu chodzi o kredyt 50:50 i najtańsze wyposażenie Wpłacasz 6500 a resztę na raty. Przeczytaj co pisze małym druczkiem na dole ekranu
                          u nas stosuja ten sam manewr...
                          Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Oglądałem reklamy tam w TV i proponują choćby nowego Forda Focusa za 6500Ł. Mówisz chyba o jakiś mega samochodach - tam standartem jest auto które w PL kosztuje ok 40-60tys.
                            teraz mamy s type wartego okolo 80tys w pl tutaj to lekko ponad 1/3 ceny

Skomentuj

Zamieszczone przez ŁukaszN Zobacz posta
                              Chwalę się

Ja też :flapper:

Skomentuj

Spocił Ci się :)

Skomentuj

Zamieszczone przez mbar Zobacz posta
                                  Spocił Ci się
                                  A trochę się nabiegał więc się spocił:)

Skomentuj

Bardzo ładny... Jaki motorek masz w środku?

Skomentuj

Zamieszczone przez wojak737 Zobacz posta
                                      Jaki motorek masz w środku?
                                      2.0 HDi :biggrin:

Skomentuj

Zamieszczone przez csbiczek Zobacz posta
                                        2.0 HDi :biggrin:
                                        Jest moc

Skomentuj

Zamieszczone przez wojak737 Zobacz posta
                                          Jest moc
                                          No już jest czym pojeździć:) Bardzo fajnie się zbiera przy wyprzedzaniu:)

Skomentuj

Czaruję...
                                          X