Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

wątek motoryzacyjny

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez ŁukaszN Zobacz posta
    A teraz już nie wiem co robić, bo ciezko znaleźć auto w przyzwoitym stanie, już nawet nie myśle o nie bitym, no ale żeby nie był tłuczony z każdej strony.
    Dlatego ja nawet nie myślę o zakupie auta w Polsce, jeśli już to Belgia ewentualnie Niemcy, tam jednak trochę mniej naciągaczów niż u nas...

Skomentuj

Zamieszczone przez csbiczek Zobacz posta
      Dlatego ja nawet nie myślę o zakupie auta w Polsce, jeśli już to Belgia ewentualnie Niemcy, tam jednak trochę mniej naciągaczów niż u nas...
      Dokładnie, po tanie auta nie opłaca się jeździć, a Ty już chcesz jechać po takie, które za granica kosztuje taniej niz w Polsce, ale dojdą opłaty i wyjdzie na jedno, ale będziesz miał przynajmniej porządne, nie oklepane auto. Więc już wiesz, gdzie się wybrać na wakacje :) hehe

Skomentuj

Zamieszczone przez LightSound Zobacz posta
        Więc już wiesz, gdzie się wybrać na wakacje hehe
        Pierw muszę z jednych zjechać

Skomentuj

Zamieszczone przez csbiczek Zobacz posta
          A gdzie to się siedzi? :) Ja się wybieram 10.06 do Anglii, na tydzień :)

Skomentuj

Nie na temat...
            Cytat Napisał csbiczek Zobacz post
            A gdzie to się siedzi? Ja się wybieram 10.06 do Anglii, na tydzień
            Holandia

Skomentuj

http://www.audiocomponents.nl/

Czemu nie mówiłeś że jedziesz? :P hehe masz możliwośc czegoś przywiezienia? :)

Skomentuj

Czemu nie mówiłeś że jedziesz? :P hehe masz możliwośc czegoś przywiezienia?
                Na razie słabo ale jak we wrześniu pojadę swoim autem to owszem...

Skomentuj

To pewnie zrobimy wspólne zamówienie na głośniki z forum :) więc szykuj się, szykuj :) hehe

Skomentuj

tak a po koszulkach bedzie mu sie chcialo jeszcze cos robic...
                    Ale jesli tak to bierz przyczepke ze soba :)
                    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Heh szkoda że czersk na pólnocy a ja na południu, bo z miłą chęcią bym odebrał dostawę głośników i rozesłał do wszystkich

Skomentuj

Nie na temat...
                        pożyjemy zobaczymy ale niczego nie wykluczam

Skomentuj

ja śmigam jutro do Amsterdamu, ale dowiedziałem się dziś

Skomentuj

Nie na temat...

Czemu nie mówiłeś że jedziesz? :P hehe masz możliwośc czegoś przywiezienia?
                            panowie, przeciez tam nie ma mozliwosci odbioru osobistego...

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                              panowie, przeciez tam nie ma mozliwosci odbioru osobistego...
                              a jak wcześniej zamawialiśmy z AC, to przecież ktoś jeździł po tą paczkę osobiście i przywoził do Polski i rozsyłał, chyba że mnie pamięć myli. Ale pamiętam jak w niecierpliwości czekało się, aż pojedzie po zamówienie

Skomentuj

Nie na temat...
                                tamte zamowienia realizowal XYS ktory pracowal w firmie kurierskiej. i to wlasnie dlatego on odbieral je "osobiscie". poprostu kurier przyjechal po paczke do polski i tyle

Skomentuj

Nie na temat...
                                  Racja, to może być problem. Aż napisze do nich czy nadal nie ma możliwości odbioru osobistego

Skomentuj

Nie na temat...
                                    to napisz im, ze wyslemy im wlasnego kuriera z polski po odbior pacze...
                                    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Już napisałem o aktualny cennik, głośniki plus osprzęt do budowy kolumn (terminale, elementy do zwrotnic itp) i czy ew. odbiór osobisty mógłby być właśnie przez nas w siedzibie, lub u ich dealerów na terenie holandii/beligii jak będzie nam lepiej :) Czekamy na odpowiedz

Skomentuj

Panowie wracając do tematu pierwszego samochodu. Miał ktoś do czynienia z fiatem bravo pierwszej generacji?
                                        Chodzi mi także o silnik 1.2 16v. Jak z awaryjnością, dostępnością i ceną części w razie problemów. Na jakim poziomie utrzymuje się spalanie benzyny i gazu (jeśli wersja z instalacją lpg). Dużo osób odradza zakup fiata. Warto?

Skomentuj

A co Panowie sądzą o Peugeot 407 2,0B ??
                                          Takie coś jest do kupienia: http://allegro.pl/peugeot-407-2-0-14...635497130.html
                                          Gośc gada rozsądnie, jest drugim właścicielem, samochód serwisowany w ASO i jest gotów nawet podjechać 120km żeby mi pokazać auto

W sumie nie zastanawiałem sie wcześniej nad Peugeotem, ale samochód dosc młody, krajowy, mały przebieg, niby nie bity, a oferta wydaje sie dość rozsądna (cena do negocjacji), no i autko bardzo mi sie podoba stylistycznie. Wie ktoś czy te silniki dobrze sie gazują??

Skomentuj

Czaruję...
                                          X