Zamieszczone przez cursor
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
wątek motoryzacyjny
Collapse
X
-
Zamieszczone przez bart210Zamieszczone przez cursor...na każdą usługę należy Ci się gwarancja i jeśli mechanik zrobi coś źle, to masz prawo domagać się naprawy tego na jego koszt.
tyle zapłaciłem w sprawdzonym warsztacie, który nie robi napraw "na czarno" tylko zawsze wystawia fakturę. Poza tym w ASO zapłaciłbym dużo, dużo więcej
Skomentuj
-
Zamieszczone przez konradzik88nie wiem jak u was ale u mnie w calynm miescie wymiana oleju jest w cenie jesli kupujesz w tym warsztacie
Skomentuj
-
panowie, a ja się zapytam, wiem że gaz w niektórych samochodach jest kontrowersyjny, ale, jak jest to czemu z niego nie korzystać, mam 2 generacje, ale chce wrzucić blos zamiast miksera, jego idealna regulacja to jedna sprawa, ale teraz co mnie martwi to brak miejsca na jego wrzucenie, więc jak niektórzy radzą wrzuca się stożek :/
a może ma ktoś jakiś inny pomysł jak go wrzucić w dolot?, bo jednak blos ma te jakieś 10 cm długości. a tam już z mikserem i klapką anty wybuchową jest już naprawdę ciasno
fotka poglądowa (nie z mojego samochodu)
Skomentuj
-
Zamieszczone przez cursorZamieszczone przez konradzik88nie wiem jak u was ale u mnie w calynm miescie wymiana oleju jest w cenie jesli kupujesz w tym warsztaciebo sklep jest z serwisem wszystko moga ci zalac
Skomentuj
-
hermes, no, no, no jest czym jechaćJa zamierzam w końcu zrobić za rok prawko na motocykl i sprawić sobie jakiś tani motorek do rekreacyjnej jazdy. Co jak co, ale samochód nie dostarczy tyle frajdy
. Orientujesz się może jak jest teraz z prawkiem?? Wprowadzili już ten podział na pojemności??
Skomentuj
-
hermes, ja już wstępnie jestem nastawiony na jedne model, a mianowicie jest to Suzuki GS 550.
4- cylindrowy klasyczny japoniec. Podoba mi się w jego bryle to że nie można go przypisać do konkretnego typu motocykli: ani to ścigant, naked (chociaż do tego typu motocykli najbardziej pasuje), ani tez cruser, po prostu: zwykły oldschool'owy motocykl. A jak nie GS to pewnie jakieś enduro, to przynajmniej zawsze będzie można poszaleć troche w terenie
Skomentuj
-
byłem dziś umyć samochód i zrobiłem kilka fotek w czasie podróży służbowej :wink:
http://englishrussia.com/index.php/2...kini-car-wash/Juz mi sie nie chce...
Skomentuj
Skomentuj