Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

wątek motoryzacyjny

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez cursor
    ...na każdą usługę należy Ci się gwarancja i jeśli mechanik zrobi coś źle, to masz prawo domagać się naprawy tego na jego koszt.
    Pod warunkiem, że masz paragon/fakturę. Jak naprawa została wykonana "na czarno" to mechanik może się wyprzeć tego co zrobił. Nic z tym nie zrobisz bo nie masz dowodu zakupu/naprawy.

Skomentuj

Zamieszczone przez bart210
      ...na każdą usługę należy Ci się gwarancja i jeśli mechanik zrobi coś źle, to masz prawo domagać się naprawy tego na jego koszt.
      Pod warunkiem, że masz paragon/fakturę. Jak naprawa została wykonana "na czarno" to mechanik może się wyprzeć tego co zrobił. Nic z tym nie zrobisz bo nie masz dowodu zakupu/naprawy.
      Rozmowa tyczyła się twojej wypowiedzi, a więc:

tyle zapłaciłem w sprawdzonym warsztacie, który nie robi napraw "na czarno" tylko zawsze wystawia fakturę. Poza tym w ASO zapłaciłbym dużo, dużo więcej

Skomentuj

Rozmowa tyczyła się twojej wypowiedzi
        Jeśli tak to w porządku :smile:

Skomentuj

nie wiem jak u was ale u mnie w calynm miescie wymiana oleju jest w cenie jesli kupujesz w tym warsztacie

Skomentuj

Zamieszczone przez konradzik88
            nie wiem jak u was ale u mnie w calynm miescie wymiana oleju jest w cenie jesli kupujesz w tym warsztacie
            Tak jest w większości warsztatów, ale nie każdy chce mieć silnik zalany olejem, który oferuje serwis(np. w moim przypadku leje motula, zamiast castrola, który jest w serwisie)

Skomentuj

panowie, a ja się zapytam, wiem że gaz w niektórych samochodach jest kontrowersyjny, ale, jak jest to czemu z niego nie korzystać, mam 2 generacje, ale chce wrzucić blos zamiast miksera, jego idealna regulacja to jedna sprawa, ale teraz co mnie martwi to brak miejsca na jego wrzucenie, więc jak niektórzy radzą wrzuca się stożek :/
              a może ma ktoś jakiś inny pomysł jak go wrzucić w dolot?, bo jednak blos ma te jakieś 10 cm długości. a tam już z mikserem i klapką anty wybuchową jest już naprawdę ciasno

fotka poglądowa (nie z mojego samochodu)

Skomentuj

http://tylik.motogrono.pl/benzyniak-z-lpg/

Skomentuj

Zamieszczone przez konradzik88
                  Tak jest w większości warsztatów, ale nie każdy chce mieć silnik zalany olejem, który oferuje serwis(np. w moim przypadku leje motula, zamiast castrola, który jest w serwisie)
                  u mnie maja do wyboru do koloru bo sklep jest z serwisem wszystko moga ci zalac

Skomentuj

Warg, Chyba nie pozostanie Ci nic innego jak montaż stożka. Inne rozwiązanie to wydłużenie dolotu poprzez użycie kolanek, żeby blos zmieścić.

Skomentuj

cursor, tak grzebie i grzebie w necie i fakt, nie mam chyba innego wyjścia niż stożek, co do wydłużania dolotu hmmm jakoś nie widzę takiej możliwości, chyba że robienie jakiś "ślimaczków" ale to też by było ciężko wcisnąć

Skomentuj

http://tylik.motogrono.pl/

Skomentuj

Zamieszczone przez pegelmesser
                          http://tylik.motogrono.pl/
                          chyba najlepszy blog, po polsku, o motoryzacji
                          warto poczytac ;-)

Skomentuj

Witajcie!
                            Od wczoraj jestem posiadaczem Suzuki DR 650 SE 97'.

Jeszcze ubranko kupić i w świat :P
                            Tu macie pare fotek:

marcinsywala.pl
                            Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

hermes, no, no, no jest czym jechać Ja zamierzam w końcu zrobić za rok prawko na motocykl i sprawić sobie jakiś tani motorek do rekreacyjnej jazdy. Co jak co, ale samochód nie dostarczy tyle frajdy . Orientujesz się może jak jest teraz z prawkiem?? Wprowadzili już ten podział na pojemności??

Skomentuj

Nie ma jeszcze A2. Póki co od 18 lat robisz na A.
                                Jak coś z motorkiem też mogę Ci pomóc powybierać :P
                                marcinsywala.pl
                                Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

hermes, ja już wstępnie jestem nastawiony na jedne model, a mianowicie jest to Suzuki GS 550.

4- cylindrowy klasyczny japoniec. Podoba mi się w jego bryle to że nie można go przypisać do konkretnego typu motocykli: ani to ścigant, naked (chociaż do tego typu motocykli najbardziej pasuje), ani tez cruser, po prostu: zwykły oldschool'owy motocykl. A jak nie GS to pewnie jakieś enduro, to przynajmniej zawsze będzie można poszaleć troche w terenie

Skomentuj

byłem dziś umyć samochód i zrobiłem kilka fotek w czasie podróży służbowej :wink:
                                    http://englishrussia.com/index.php/2...kini-car-wash/
                                    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Te panny zbyt piękne nie są... Nie ma to jak nasze POLKI najpiekniejsze...;p

Skomentuj

bartek34111, wiesz jak mówią "gol strzelony na wyjeździe liczy się podwójnie" :wink: :mrgreen:
                                        Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Nie na temat...
                                          Zamieszczone przez lklukasz
                                          >>gol strzelony na wyjeździe liczy się podwójnie<<
                                          O Stary, pozamiatałeś :razz:

Skomentuj

Czaruję...
                                          X