ja śmigam od czterech lat polonezem, jest moim pierwszym samochodem i nie mam z nim większych problemów a w zimę jest więcej frajdy z jazdy :)pozdrawiam
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
wątek motoryzacyjny
Collapse
X
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postaa czy ktorys z was wie jak ciezko wygluszyc drzwi w audi?
Skomentuj
-
Po pierwsze nie potrzebne mi kombi :) Nawet gdyby to cena zakupu A4 - przynajmniej b6 - w kombi przekracza mój próg bólu :)
Po drugie drzwi wygłuszę sobie sam :razz: Car audio będzie dodatkiem, a nie głównym czynnikiem decydującym o wyborze samochodu.Arcam CD17 + Denon TU580RD + I-amp + W18E001 + T25CF002
Grado SR125i
Skomentuj
-
Zamieszczone przez taz Zobacz postaPo drugie drzwi wygłuszę sobie sam
widziales te drzwi?
Skomentuj
-
szukam i nie moge znalezc w internecie...
w nowych audi jest WIELKA DZIURA + 2 rurki wzmacniajace!
a glosniki mocowane sa bezposrednio do boczkow!
zrobienie pozadnego audio tam to jest budowanie go od zera!
dlatego NIKT u nas jeszcze sie na to nie zdecydowal...
a wiecie jak beda graly glosniki mocowane do boczkow
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postazrobienie pozadnego audio tam to jest budowanie go od zera! dlatego NIKT u nas jeszcze sie na to nie zdecydowal...
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postawyglada to mniej wiecej tak jak w golfie IV tylko nie ma tej srebrnej plyty i nie latwo taka plyte dorobic
Skomentuj
-
Pawel S. wiem jak wyglądają te drzwi. Jeśli dobrze pamiętam to masz konto na forum A3 i tam ktoś sobie poradził z drzwiami. Zresztą jak już napisałem car audio to dla mnie dodatek. Nie muszę mieć super wypasu w aucie. Szukam samochodu do jeżdżenia a nie do zabudowy CA :)Arcam CD17 + Denon TU580RD + I-amp + W18E001 + T25CF002
Grado SR125i
Skomentuj
-
Zamieszczone przez ir0nhide Zobacz postaA czy czasem nie robiłeś Paweł kawałeczek czasu temu AUDI 100 ?
w starszych jest troche lepiej - przynajmniej troche blachy jest
Zamieszczone przez ir0nhide Zobacz postaSłyszałem (nie osobiście, tylko od kogoś) że w Golfie IV fabryczne nie gra aż tak tragicznie...
Zamieszczone przez taz Zobacz postaJeśli dobrze pamiętam to masz konto na forum A3
watpie
Skomentuj
-
Zamieszczone przez eternality Zobacz postaCoś mi się tam nie zgadza - ponad 100km/h na jedynce?
a' propos "czterdziestki" w nazwie - choć pewnie wielu z Was wie o tym - wynika to z jego wysokości, której to monstrum ma całe 40 cali (i pół :) )
Skomentuj
-
W sieci wyczytałem (przyznam, że teraz szukałem), że miały 5-stopniowego manuala. Pewnie w różnych wersjach były montowane różne skrzynie biegów - nie wiem, nie siedzę zbyt głęboko w temacie. Swego czasu oglądałem jeden dokument o fordzie GT (tym współczesnym) i tam właśnie była lekka wzmianka historyczna na temat protoplasty - wspomnieli właśnie o tej prędkości na "jedynce" ale niestety temat był potraktowany raczej pobieżnie... Pamiętam jeszcze, że te GT40 miały lekkie problemy z kończeniem rajdów bo często lądowały "w krzokach" a wynikało to z jednej strony z nieprzystosowania ówczesnych torów do prędkości, jakie one osiągały, a z drugiej strony samochody te miały jakieś problemy z aerodynamiką - wiesz coś więcej na ten temat? Nie zmienia to jednak faktu, że wykopały one królujące wtedy ferrari z podiów ówczesnych wyścigów - czyli cel, w którym podobno zostały stworzone, został osiągnięty.
Kawał "fajnej" bryki - i tyle
Pamiętam, że jako gówniarz miałem resoraka Forda GT40 - ale wtedy jeszcze nie wiedziałem co tak naprawdę posiadam, hehe
Skomentuj
Skomentuj