Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

wątek motoryzacyjny

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

ja śmigam od czterech lat polonezem, jest moim pierwszym samochodem i nie mam z nim większych problemów a w zimę jest więcej frajdy z jazdy :)pozdrawiam

Skomentuj

pegelmesser
      A pomyslałeś o tym że A4 w dodatku kombi jest o wiele wieksza od A3?
      Nie każdemu potrzebne duże auto
      raf jak nie ma oleju w głowie to rower bedzie miał za dużo mocy;D
      Za 25tyś można szukać audi a3 po lifcie z rocznika 2003-2004

Skomentuj

a czy ktorys z was wie jak ciezko wygluszyc drzwi w audi?
        Dla mnie takie auto odpada
        Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
          a czy ktorys z was wie jak ciezko wygluszyc drzwi w audi?
          wiem - zaden klient na to sie nie zgodzil slyszac ile to roboty :lol:

Skomentuj

Po pierwsze nie potrzebne mi kombi :) Nawet gdyby to cena zakupu A4 - przynajmniej b6 - w kombi przekracza mój próg bólu :)
            Po drugie drzwi wygłuszę sobie sam :razz: Car audio będzie dodatkiem, a nie głównym czynnikiem decydującym o wyborze samochodu.
            Arcam CD17 + Denon TU580RD + I-amp + W18E001 + T25CF002
            Grado SR125i

Skomentuj

Zamieszczone przez taz Zobacz posta
              Po drugie drzwi wygłuszę sobie sam
              ale masz pojecie w czym tam jest problem?
              widziales te drzwi?

Skomentuj

Pawel S.
                A pokażesz?
                Bo ja z checia sie dowiem co w tym takiego skomplikowanego

Skomentuj

Nie na temat...
                  Pokazywałem, jak byłem mały. Teraz się wstydzę :flapper:

Domyślam się, że może być mało otworów konstrukcyjnych lub wręcz za dużo (za duże), albo złośliwie umieszczone urządzenia mieszczące się w drzwiach.

Skomentuj

szukam i nie moge znalezc w internecie...

w nowych audi jest WIELKA DZIURA + 2 rurki wzmacniajace!
                    a glosniki mocowane sa bezposrednio do boczkow!

zrobienie pozadnego audio tam to jest budowanie go od zera!
                    dlatego NIKT u nas jeszcze sie na to nie zdecydowal...
                    a wiecie jak beda graly glosniki mocowane do boczkow

Skomentuj

dokladnie jedna wielka czaena dziura
                      wyglada to mniej wiecej tak jak w golfie IV tylko nie ma tej srebrnej plyty i nie latwo taka plyte dorobic

---------- Post dodany o 11:07 ---------- Poprzedni post o 11:06 ----------

konstruktora tych drzwi powinni zamknac
                      Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

http://www.joemonster.org/filmy/3749...wialy_Mercedes
                        wszechobecna tandeta :???:

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                          zrobienie pozadnego audio tam to jest budowanie go od zera! dlatego NIKT u nas jeszcze sie na to nie zdecydowal...
                          A czy czasem nie robiłeś Paweł kawałeczek czasu temu AUDI 100 ?

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
                          wyglada to mniej wiecej tak jak w golfie IV tylko nie ma tej srebrnej plyty i nie latwo taka plyte dorobic
                          Słyszałem (nie osobiście, tylko od kogoś) że w Golfie IV fabryczne nie gra aż tak tragicznie...

Skomentuj

Pawel S. wiem jak wyglądają te drzwi. Jeśli dobrze pamiętam to masz konto na forum A3 i tam ktoś sobie poradził z drzwiami. Zresztą jak już napisałem car audio to dla mnie dodatek. Nie muszę mieć super wypasu w aucie. Szukam samochodu do jeżdżenia a nie do zabudowy CA :)
                            Arcam CD17 + Denon TU580RD + I-amp + W18E001 + T25CF002
                            Grado SR125i

Skomentuj

Zamieszczone przez ir0nhide Zobacz posta
                              A czy czasem nie robiłeś Paweł kawałeczek czasu temu AUDI 100 ?
                              robilem, ale z przodu w fabryczne miejsca
                              w starszych jest troche lepiej - przynajmniej troche blachy jest

Zamieszczone przez ir0nhide Zobacz posta
                              Słyszałem (nie osobiście, tylko od kogoś) że w Golfie IV fabryczne nie gra aż tak tragicznie...
                              tak, jest calkiem znosne. wg mnie nie ma sensu wymieniac na cos tanszego niz 400-600zl

Zamieszczone przez taz Zobacz posta
                              Jeśli dobrze pamiętam to masz konto na forum A3
                              ja? :o
                              watpie

Skomentuj

http://www.youtube.com/watch?v=xRLCz...layer_embedded ZR1

Skomentuj

Coś mi się tam nie zgadza - ponad 100km/h na jedynce?

Skomentuj

Tak, ZR1 osiaga ponad 100km/h na pierwszym biegu.

Skomentuj

Zamieszczone przez eternality Zobacz posta
                                      Coś mi się tam nie zgadza - ponad 100km/h na jedynce?
                                      Z tego co pamiętam to Ford GT40 (ten z połowy lat '60) ciągnął na jedynce bodajże do 140?

a' propos "czterdziestki" w nazwie - choć pewnie wielu z Was wie o tym - wynika to z jego wysokości, której to monstrum ma całe 40 cali (i pół :) )

Skomentuj

Tyle, ze GT40 mial skrzynie 4 biegowa, przez co co prawda mogl jechac szybko na pierwszym biegu lecz jego przyspieszenie nie rzucalo na kolana. Chociaz na owe czasy...

Skomentuj

W sieci wyczytałem (przyznam, że teraz szukałem), że miały 5-stopniowego manuala. Pewnie w różnych wersjach były montowane różne skrzynie biegów - nie wiem, nie siedzę zbyt głęboko w temacie. Swego czasu oglądałem jeden dokument o fordzie GT (tym współczesnym) i tam właśnie była lekka wzmianka historyczna na temat protoplasty - wspomnieli właśnie o tej prędkości na "jedynce" ale niestety temat był potraktowany raczej pobieżnie... Pamiętam jeszcze, że te GT40 miały lekkie problemy z kończeniem rajdów bo często lądowały "w krzokach" a wynikało to z jednej strony z nieprzystosowania ówczesnych torów do prędkości, jakie one osiągały, a z drugiej strony samochody te miały jakieś problemy z aerodynamiką - wiesz coś więcej na ten temat? Nie zmienia to jednak faktu, że wykopały one królujące wtedy ferrari z podiów ówczesnych wyścigów - czyli cel, w którym podobno zostały stworzone, został osiągnięty.

Kawał "fajnej" bryki - i tyle
                                          Pamiętam, że jako gówniarz miałem resoraka Forda GT40 - ale wtedy jeszcze nie wiedziałem co tak naprawdę posiadam, hehe

Skomentuj

Czaruję...
                                          X