Zamieszczone przez ralfb
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
wątek motoryzacyjny
Collapse
X
-
Zamieszczone przez pegelmesserEee to przejaskrawione twierdzenie, nie widziałem jeszcze skorodowanej 6-tki.ONKYO TX-SR501E | Monacor SPH165KEP + Vifa XT19
Skomentuj
-
pegelmesser, widzę ze widzisz tylko przez pryzmat tego co masz - że najlepsze, a inne najgorsze. Zejdź może na ziemie - nie wszystkie Twoje zakupy są udane i pora nauczyć się przyznać do tego, że popełniłeś błąd przy zakupie.
Co do mazd - obie mazdy, mimo iż roczniki ponad 2004 widać na blasze już ślady korozji. Za 10 lat z tego auta nic nie zostanieWięc sprzedaj swoją, puki możesz :P
Skomentuj
-
Zamieszczone przez pegelmesserhttp://moto.onet.pl/7826236,18931,4,filmy.html?node=18931 "Diesle sa mocniejsze"
To chyba logiczne, ze sa mocniejsze. Wszelie traktory ktore ciągną przyczepe gnoju, czy tiry jeżdżą na dieslu:) nie dlatego że tanio, jeno dla tego że jest to mocne autko.
Dla mnie jednak wyznacznikiem nie jest to ile autko uciagnie i na jakim biegu, tylko przyspieszenie i prędkość maksymalna.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez pegelmesserZamieszczone przez ralfbTo znaczy, że mało widziałeś ( Mazd 6 ) - chodzi mi o generację GG/GY
Skomentuj
-
Dla mnie jednak wyznacznikiem nie jest to ile autko uciagnie i na jakim biegu, tylko przyspieszenie i prędkość maksymalna.
Zamieszczone przez ralfbw obu egzemplarzach na wewnętrznej stronie rantów było widać działanie rudej.
Zamieszczone przez HeatheNTo chyba logiczne, ze sa mocniejsze. Wszelie traktory ktore ciągną przyczepe gnoju, czy tiry jeżdżą na dieslu:) nie dlatego że tanio, jeno dla tego że jest to mocne autko.ONKYO TX-SR501E | Monacor SPH165KEP + Vifa XT19
Skomentuj
-
Takie się przyjeły stereotypy bo jak wejdziesz na allegro - to od razu widzisz 3/4 golfów po wieś tuningu i ze sprzetem caraudio aby bylo kogos slychac zanim zobaczysz auto.
Tak samo w przypadku calibry - kiedyś nie powiem, podobalo mi sie to auto, za swoj lekko sportowy charakter - ale teraz ma miano wieślibry - zreszta sami spojrzcie:
http://allegro.pl/opel-calibra-super...250518605.html
Skomentuj
-
Zamieszczone przez pegelmesserKazdy burak z polskiej wsi jezdzi golfem TDI... nie wiem skad te stereotypy, w niemczech jezdza tym porzadni ludzie, nikt nie wysmiewa TDI, wrecz przeciwnie.
1.Najwięcej oferuje się golfów jest własnie na tdi (mowa o rynku wtórnym)
2. golfy np. III są w miarę tanie stąd kupowane przez wszelkiej maści lanserów co to założą wydech o średnicy rury od burzówki do tego "tuba basowa":P i umpa umpa i stąd się biorze wyśmienawie. Zresztą nie tylko golfów, ale weźmy np. Calibry. znaleźć na allegro Cali, która nie byłaby zgwałcona tonami plastiku czy innymi "gadżetami" tuningowymi to ciężko. I stąd się biorą tego typu durne określenia
Skomentuj
-
Jak dla mnie nadal tak jest
BMW, Golf, Calibra te auta w dużej mierze należą do młodzieży...
Z bmw pamiętam w tym roku czytałem 3 przypadki wypadku gdzie zgineło 5 pasażerów, w wieku ~25l... z czego jeden był niedaleko mnie (auto spłonęło)
ps. do bmw nic nie mam, sam zastanawiałem się nad E39
Skomentuj
-
Zamieszczone przez LightSoundTakie się przyjeły stereotypy bo jak wejdziesz na allegro - to od razu widzisz 3/4 golfów po wieś tuningu i ze sprzetem caraudio aby bylo kogos slychac zanim zobaczysz auto.
Tak samo w przypadku calibry - kiedyś nie powiem, podobalo mi sie to auto, za swoj lekko sportowy charakter - ale teraz ma miano wieślibry - zreszta sami spojrzcie:
http://allegro.pl/opel-calibra-super...250518605.html
A co do wyglądu? To już rzecz gustu :) Kiedyś mi się coś takiego podobało, ale wyrosłem z tego. Jak widać po prostu niektórym to zostaje
Skomentuj
-
Panowie pytanie do Was bo większość z Was bardziej obeznana w temacie:
Strasznie wpadło mi w oko to autko:
http://otomoto.pl/mercedes-clk-200-C15267941.html
ma ktoś z Was je może lub może się wypowiedzieć na jego temat?
Spalanie benzyny i ewentualnie lpg, koszty eksploatacji, jak bardzo awaryjne i czy w ogóle godne uwagi autko? Zaznaczam że jakieś wielkie rodzinne autko mi nie jest potrzebne, wielkich odległości nim też nie będę pokonywał typu dojazd codziennie do pracy po kilkadziesiąt km itp...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Yoshi_80Mi się ten samochód nie widzi. Słaby opis, praktycznie zero informacji o stanie, przebiegu itd. Cena chyba dość atrakcyjna jak za 12 letniego merca coupe co też w sume jest podejżane. 3 choinki zapachowe na lusterku :shock: , co tam zdechła świnię wozili ?
Skomentuj
Skomentuj