Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Mechanizm forum, błędy, propozycje zmian itp.

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

To może się nie udać, bo dzieci neo i inne trole są wszędzie - skąd będziesz miał pewność, że "zszargana" opinia wisząca na kimś nie jest skutkiem czyjejś złośliwości?

Najprostszy sposób to "galeria darwinów", gdzie po konsultacji z modem wrzucane byłyby ludki, które coś konkretnego przeskrobały.

Skomentuj

W profilu rozmiar czcionki za duży i zasłania część informacji
      Untitled.png

Skomentuj

Wchodząc na Linkownie bądź Regulamin znika button Strona Główna
        marcinsywala.pl
        Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Czy mogę kogoś prosić o podesłanie logo w wysokiej rozdzielczości (bez przesady), najlepiej bez białego tła na PW? Będę niezmiernie wdzięczny.

Skomentuj

Pod tym linkiem znajdziecie logo w wysokiej rozdzielczości. TYLKO DO CELÓW "DLA FORUM"!

http://www.adam.lutuje.se/diyaudio.tif

Skomentuj

Zamieszczone przez hermes Zobacz posta
              Wchodząc na Linkownie bądź Regulamin znika button Strona Główna
              To akurat nic dziwnego, bo akurat te dwa odnośniki są na razie "ślepe" i prowadzą właśnie do głównej

Zamieszczone przez RpLand Zobacz posta
              W profilu rozmiar czcionki za duży i zasłania część informacji
              [ATTACH=CONFIG]2535[/ATTACH]
              Tematu już był raz zasygnalizowany - pracuję nad tym :)

Skomentuj

Zamieszczone przez cudny90 Zobacz posta
                Pod tym linkiem znajdziecie logo w wysokiej rozdzielczości. TYLKO DO CELÓW "DLA FORUM"!

http://www.adam.lutuje.se/diyaudio.tif
                Spokojnie, tylko do tego :)

Zamieszczone przez Q Zobacz posta
                To akurat nic dziwnego, bo akurat te dwa odnośniki są na razie "ślepe" i prowadzą właśnie do głównej

Nie no, wystarczy w połowie wyrazu wstawić "& s h y ;" lub zmienić szerokość dd i dt, tylko wtedy za mało miejsca będzie. Jestem do dyspozycji.

Skomentuj

Zamieszczone przez Q Zobacz posta
                  To dobrze kojarzyłem... Więc się przypomniałem z tematem :)

Skomentuj

parę rzeczy ode mnie, może uda się wdrożyć:
                    - nie znalazłem opcji zaznaczania jako przeczytane tylko danego działu, ja np nie czytam car audio i często wchodziłem w ten działa, klikałem oznacz jako przeczytane i to mi już nie wyskakiwało w nieczytanych postach
                    - brakuje mi licznika nieprzeczytanych postów, zawsze jakoś tak się odliczało i mi to pasowało

Jak na razie to rzuciło mi się na szybko, choć niestety nie ukrywam, że po przesiadce jakoś odechciało mi się tu wchodzić...
                    Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz posta
                      nie ukrywam, że po przesiadce jakoś odechciało mi się tu wchodzić...
                      szczerze mowiac to tez mialem takie wrazenie na poczatku
                      ale jak szata graficzna powroci "do normy" to juz bedzie lepiej

chcialem sie czepic ze to byl zly pomysl z laczeniem postow... ale na szczescie temat sie odswieza wiec jest OK

no ale te emotki sa malo czytelne :???:

Skomentuj

Zgłoszenie: po najechaniu kursorem na pasek postów pojawia się anglojęzyczna informacja

Skomentuj

Witam mam małe pytanko może nietrafne ale nie wyczytałem tego nigdzie bo nie mogę się odnaleźć na nowym forum . Nowe forum zostaje do końca czy powróci kiedyś stare forum ze starymi opcjami?

Skomentuj

Zamieszczone przez RpLand Zobacz posta
                            Zgłoszenie: po najechaniu kursorem na pasek postów pojawia się anglojęzyczna informacja
                            Translacja jest w toku
                            marcinsywala.pl
                            Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Witam mam małe pytanko może nietrafne ale nie wyczytałem tego nigdzie bo nie mogę się odnaleźć na nowym forum . Nowe forum zostaje do końca czy powróci kiedyś stare forum ze starymi opcjami?
                              Chyba nie po to koledzy składali się na vB by wracać na stare śmieci Pytaj czego szukasz, ja jestem oblatany w vB przez 3 lata już :E

Skomentuj

Chodzi mi głównie o to czy można jakoś wejść w nieprzeczytane posty od ostatniej wizyty? I o to że jak już jakiś temat przeczytałem to jak jest nowy post to i tak musze czytać od początku a nie ten ostatni jak na starym forum. Mam nadzieję że mnie zrozumieliście :p

Skomentuj

Zamieszczone przez siwy90 Zobacz posta
                                  Chodzi mi głównie o to czy można jakoś wejść w nieprzeczytane posty od ostatniej wizyty? I o to że jak już jakiś temat przeczytałem to jak jest nowy post to i tak musze czytać od początku a nie ten ostatni jak na starym forum. Mam nadzieję że mnie zrozumieliście :p

Pod przyciskiem Strona główna masz przycisk Nowe posty - tam wyświetlają Ci się tematy, w których są nieczytane przez Ciebie posty - o to chodzi?
                                  A, no i żeby przeniosło Cię automatycznie do pierwszego nieczytanego postu to musisz kliknąc na mały, okrągły butonik przed nazwą topicu a nie na samą nazwę - już kilka osób postulowało o zamianę buton/nazwa ale widać, że nowy silnik może nie mieć takiej opcji. Ale to i tak kwestia przyzwyczajenia - ja się już tak nauczyłem, że jeśliby to zamieniono to pewnie kilka dni zajęłoby mi ponowne przestawienie się, heh.

Skomentuj

Natomiast w ustawieniach profilu masz opcje by Cię przenosiło do pierwszego nieprzeczytanego postu

Skomentuj

Nie działa link do tymczasowe domeny na http://diyaudio.pl/index.php

Skomentuj

Zamieszczone przez bart210 Zobacz posta
                                        Nie działa link do tymczasowe domeny na http://diyaudio.pl/index.php
                                        Pisałem już o tym :)

Skomentuj

Zamieszczone przez Paniki Zobacz posta
                                          Natomiast w ustawieniach profilu masz opcje by Cię przenosiło do pierwszego nieprzeczytanego postu
                                          Mógłbyś dokładnie napisać gdzie bo jakoś się nie mogę ogarnąć

Skomentuj

Czaruję...
                                          X