Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Mechanizm forum, błędy, propozycje zmian itp.

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

No jest, ale jakiś lipny.

Skomentuj

Juz podmienilem, dzieki.

Skomentuj

Tomku, a cóż tam się stało że post 140 i 141 napisany przez Łukasza nie został połączony w jeden?

http://diyaudio.pl/showthread.php/23...canSpeak/page7

Skomentuj

Mnie też kilku postów nie połączyło (?)

Skomentuj

W wersji 4.1.x robila to nieoficjalna wtyczka, po upgradzie do wersji 4.2 wtyczka ta z automatu zostala wylaczona (nie jest kompatybilna) gdyz teraz dopisali ta funkcjonalnosc do vB (juz wbudowana funkcja) ktora sie nieco rozni w dzialaniu.
            Przykladowo administratorom posty nigdy sie nie lacza, zawsze bedzie jeden pod drugim

A lukaszowi nie zlaczyly sie posty poniewaz bylo wiecej niz 5 minut odstepu (tak zakladam) pomiedzy postami, ustawilem to teraz na 60 minut - tak wiec napisania postow jeden pod drugim w tym czasie winno spowodowac ich polaczenie.
            Last edited by tomekk_; 03.04.2014, 14:32.

Skomentuj

Kiedyś było 15min
              Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

oki

Skomentuj

60minut jest dobre
                  marcinsywala.pl
                  Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Tomku, w poprzedniej wersji był inteligentniejszy separator połączonych postów - wstawiał czas. To tylko pół linijki kodu :)

Wtedy można wydłużyć czas łączenia, bo i tak widać kiedy powstały połączone posty.

Skomentuj

Ten z vB nie wstawia, trzeba recznie zmodyfikowac plik vB co potem powoduje mi niezgodnosc przy upgradzie i musze pamietac o tym
                      On teraz bodajze timestamp posta zmienia, tak wiec widac kiedy jest zmiana - przynajmniej tak wynika z doc.
                      Last edited by tomekk_; 07.04.2014, 18:13.

Skomentuj

"If yes, the timestamp of a doublepost will be updated, otherwise it will remain as the original time."

Skomentuj

Myślę, że powinna być możliwość zmiany danych wysyłki w grupowych zamówieniach przez organizatora - mam kilka osób, które nie wpisały adresu, a jeszcze inne pisały mi o innym adresie wysyłki niż ten co jest wpisany na liście.

Skomentuj

Przeciez osoby biorace udzial moge sobie zmienic te dane?

Skomentuj

Ale ja nie mogę ich uaktualnić, oni też nie mogą po zamknięciu listy.

Skomentuj

Mieszane uczucia. Zamykanie wlasnie zostalo po to zrobione zeby nic juz nie dalo sie zmienic przez usera - aaa zamawiajacy nie ma mozliwosci wpisania danych gdyz byc moze user nie chce aby w bazie diyaudio byly jego dane
                                Chyba przezyjemy co?

Skomentuj

No tak, ponieważ jak wysyła PW z adresem (nowym, z powodu braku na liście - pół biedy, a co innego zmienionym, względem tego co jest zapisane na liście) to nie zostają one w bazie danych.

Zgadzam się jednak z tym, że sam użytkownik po zamknięciu listy, nie powinien móc nic edytować (i tak powinno być, co innego zamawiający).
                                  Last edited by .3lite; 09.04.2014, 22:55.

Skomentuj

Tomek nie można dodawać zdjęć gdy się tworzy nowy temat. Nie ma opcji:
                                    "Chcesz dodać obrazki do tej wiadomości? Jeśli tak to zapraszamy tutaj: KLIK "

Skomentuj

Zdjecia zawsze mozna dodac, wystarczy kliknac w uploader obrazkow na belce albo wejsc w nowej zakladce na https://diyaudio.pl/i/

Tak czy siak postaram sie to tam dorzucic, zeby bylo jak wsżedzie.

Skomentuj

Czy tylko u mnie nie działa obsługa forum za pośrednictwem Tapatalk ?

Skomentuj

U mnie działa. Mam WP 8.1.
                                          Arcam CD17 + Denon TU580RD + I-amp + W18E001 + T25CF002
                                          Grado SR125i

Skomentuj

Czaruję...
                                          X