Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

GRY na długie zimowe wieczory

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

M41 rozwiniete prawie na maxa (zbieram punkty na kolejne dzialo)
    HETZER elitarny - brak kasy na kolejnego niszczyciela
    ELC AMX - nie mam pojecia jak tym czyms nazbieram punktow na kolejny tier :/

reszta to nizsze tiery lub poczatek brytyjczykow

Skomentuj

o widzę że Wot tu nie obcy
      to ja tak:
      IS-7, Obj261, E75, T32, T34 (P), IS-3, M18 Hellcat, ChurchilIII (P) no i do kupienia E100
      Pawle ELC jest specyficznym czołgiem nie stworzonym do walki na froncie, nawet na drugiej linii jest kiepski...ale za to za zwiadowce i goscia do szybkiego oflankowania może robić z powodzeniem. Był kiedyś film na jego temat-fajnie tam go opisali

Skomentuj

Zamieszczone przez IoNcs Zobacz posta
        Był kiedyś film na jego temat-fajnie tam go opisali
        musze poszukac
        ja jedynie punkty zdobywam nim jak wepcham (wepchne?) sie szybko do bazy i jakos przezyje...
        albo odczekam chwilke i jade rozwalac arty

Skomentuj

Pse bardzo
          http://www.youtube.com/watch?feature...&v=97G6lLf2DL4

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
          jakos przezyje...
          Suicide scout

Skomentuj

Tak sobie poczytałem o tym WoT i właśnie się ściąga :)
            jakie czołgi polecacie na początek ?

Skomentuj

Zamieszczone przez kurdzio Zobacz posta
              Tak sobie poczytałem o tym WoT i właśnie się ściąga :)
              jakie czołgi polecacie na początek ?
              Najgorsze pytanie z możliwych. Raczej nikt Ci nie odpowie na nie. Chodzi o to że powinieneś pograć wszystkim od ciężkiego aż po arte przechodząc przez czołgi średnie i niszczyciele. Dopiero po tym wyrobisz sobie zdanie co będzie dla Ciebie najlepsze i czym Ci sie dobrze gra.
              Na stronie Wot-a jest sporo filmów opisujących dane kategorie czołgów jak i pojedyncze czołgi. Obejrzyj kilka- może Ci podpasuje już coś na początku.
              W pewnym momencie będziesz miał problem z kredytami...ponieważ będziesz potrzebował większych sum na zakup czołgów. Wg mnie do 7 tieru nie trzeba w ogóle kupować konta premium. Można grać z powodzeniem na czołgach 5tieru które dobrze przynoszą kredyty i zbierać na dalsze moduły / czołgi. Potem się musisz zastanowić czy chcesz kupować premkę..dzięki niej masz wszystko x1,5 (kredki i exp).
              Oczywiście nie polecam kupowania premki od razu na początku przygody z Wot-em - przyjdą takie dni (zapewniam Cie) że będziesz miał ochotę jebn** tą grę w kąt i wtedy może być szkoda straconych PLN-ów a dwa że jeszcze nie wiesz czy ta gra Ci się spodoba a od siebie po 8k bitew mogę Ci powiedzieć że granie samemu szybko się nudzi i przychodzą kompanie, klany, plutony. IMHO jak już dojdziesz do 6 a potem do 8 tieru i nie zaczniesz grać kompanii albo nie wstąpisz do klanu to będziesz potrzebował sporo samozaparcia aby dalej iść w tej grze.
              I jeszcze temat czołgów premium...może je kupić każdy ale osobiście Ci radzę abyś sam pierw doszedł do tieru czołgu na który chcesz kupić czołg premium ( jeśli będziesz chciał) Czyt. Nie kupuj czołgu premium 8 tieru gdy sam doszedłeś narazie do 5. Poprostu mając 8 tier będziesz już grał z 10 i totalnie nie będziesz wiedział o so chodzi.

Acha. Polecam odwiedzać oficjalne (i nie) forum gry. Jest tam kopalnia wiedzy dla początkujących aby nie popełniali wielu błędów na początku zabawy i aby sama gra przynosiła im więcej radości niż goryczy. Poczytasz to się dowiesz o co kaman. Dowiesz się tam do czego służą niektóre typy czołgów, poznasz mechanikę gry itp.
              http://forum.worldoftanks.eu/index.p...polskie-forum/
              W razie czego wal PM-y

Skomentuj

Tak sobie poczytałem o tym WoT i właśnie się ściąga
                powodzenia - 14GB!

od siebie dodam ze chyba najprzyjemniej gra sie ruskimi

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                  powodzenia - 14GB!
                  jakie 14 ze strony oficjalnej 4gb

zaliczyłem właśnie pierwsze 8 porażek ;/
                  teraz możne być już tylko lepiej :)

Skomentuj

jakie 14 ze strony oficjalnej 4gb
                    moja pierwsza instalka jaka sciagalem zajmowala 2gb
                    teraz folder z gra po pobraniu uaktualniej zajmuje 12gb. jednak sie pomylilem o 2gb :p

Skomentuj

Ech kurdzio walnąłem kolejny spory tekst tutaj i przy wysyłaniu walnęło:
                      The server is too busy at the moment. Please try again later. A że zapomniałem skopiować tekst to ch go strzelił.
                      Dlatego pierdziele pisanie tutaj większych rzeczy. Jak coś to wyślij mi email ( jest w profilu). Bądź szukaj gościa w Wot o nicku: b1nd
                      Ogólnie przeglądanie tego forum to mordęka czasami, a sam tekst ze trwaja prace nad stabilizacją serwisu wisi już hohoh
                      Hej i pozdro dla hosta.

Skomentuj

A wystarczyło cofnąć w przeglądarce stronę i wróciłbyś do tej na któej pisałeś posta. ctrl c + ctrl v do notatnika i sprawa załatwiona. Forum jest zjebane to każdy widzi dlatego takie zabiegi trzeba znać by pisane posty nie przepadały.

Skomentuj

gooralesko pisałem szybką odpowiedź. Oczywiście cofnąłem ale formularz był już czysty. Nic nie pozostało z tekstu. Wiem i znam te zabiegi przy pisaniu odpowiedzi na forach ale czasami się zdarza zapomnieć...

Skomentuj

Mam do rozdania 15 giftów na Dote 2. Ktoś chętny ?

Skomentuj

Witam
                              Mam problem z CS 1.6 odkąd przesiadłem się na Win7 x64 nie mogę w niego grać mianowicie instaluje wszystko normalnie potem odpalam grę i wchodzi do ekranu głównego ale na monitorze widoczne jest tylko tło, nie ma MENU co za tym idzie nie mogę w nic wejść/ nic włączyć/ nic kliknąć. Próbowałem coś ustawiać ze zgodnością ale to nic nie pomogło, mam zintegrowaną kartę graficzną (na Xp'eku normalnie mi CS chodził z tą kartą), wiecie co może być przyczyną takiego zachowania?

Skomentuj

Zamieszczone przez Tom_ek Zobacz posta
                                Witam
                                Mam problem z CS 1.6 odkąd przesiadłem się na Win7 x64 nie mogę w niego grać mianowicie instaluje wszystko normalnie potem odpalam grę i wchodzi do ekranu głównego ale na monitorze widoczne jest tylko tło, nie ma MENU co za tym idzie nie mogę w nic wejść/ nic włączyć/ nic kliknąć. Próbowałem coś ustawiać ze zgodnością ale to nic nie pomogło, mam zintegrowaną kartę graficzną (na Xp'eku normalnie mi CS chodził z tą kartą), wiecie co może być przyczyną takiego zachowania?
                                Zainstaluj najnowsze sterowniki grafiki(płyty głównej?), Directx. Jeśli nie pomoże to poszukaj innej wersji cs'a. Ja tez mam Win7 x64 i u mnie nigdy nie było problemów z cs chwile grałem na cs'ie 1.6 V40 digitalzone, a później na STEAM'ie.

Skomentuj

Zamieszczone przez tomek2209 Zobacz posta
                                  Zainstaluj najnowsze sterowniki grafiki(płyty głównej?), Directx. Jeśli nie pomoże to poszukaj innej wersji cs'a.
                                  Właśnie mam najnowsze sterowniki do płyty głównej i grafiki, a instalowałem już z 6 różnych wersji i dalej nic, niestety. Może jakbym dokupił samodzielną kartę graficzną to by pomogło? czy to nie ma sensu?

Skomentuj

a Direct'a 9 masz zainstalowanego?
                                    marcinsywala.pl
                                    Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Przed chwilą zainstalowałem DirectX i ponownie CS'a odpalam grę to wyskakuje mi coś takiego, o co chodzi?

Skomentuj

Uruchom w trybie zgodności z windows 7
                                        marcinsywala.pl
                                        Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Dzięki za pomoc ruszyło, zainstalowałem jeszcze dodatkowo cs16_patch_v36, no to będę miał co robić :) Pozdro

Skomentuj

Czaruję...
                                          X