Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Spam Post :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Oczy mnie mylą czy pamięć zawodzi, czy jakaś dobra kolorowa dyskretna dusza uprzejmie cofnęła mi ten sławetny licznik postów o jakieś 70 wpisów?
    Sam licznik nie jest dla mnie wcale ważny, ważne jest, co to znaczy i skąd się wzięło, kto, po co i dlaczego nie zapowiedział i się nie pochwalił.
    Dodam tylko, że jest mi za tak dzielnego anonima wstyd.

Skomentuj

Zamieszczone przez Comandante W Zobacz posta
      Oczy mnie mylą czy pamięć zawodzi, czy jakaś dobra kolorowa dyskretna dusza uprzejmie cofnęła mi ten sławetny licznik postów o jakieś 70 wpisów?
      Sam licznik nie jest dla mnie wcale ważny, ważne jest, co to znaczy i skąd się wzięło, kto, po co i dlaczego nie zapowiedział i się nie pochwalił.
      Dodam tylko, że jest mi za tak dzielnego anonima wstyd.
      Panie, czytaj zmiany - wykasowało Ci posty z działu offtopic które pisałeś, tomekk_ o tym pisał o tutaj:

http://diyaudio.pl/showthread.php/21...l=1#post360111

BTW, poroniony pomysł, bo w offtopie często dyskusje na temat techniczny miały dużo większa wartość merytoryczną, niż w wielu tematach w innych działach - w końcu często od żartu zaczynały się dobre dyskusje, z których można było się dużo dowiedzieć i wiele wyciągnąć. No ale już przywykłem do takich nie przemyślanych decyzji Wszystko na opak...

Skomentuj

Jak z działu offtop, to w porządku, było to omawiane i choć nie zgadzam się z przyjętą linią, akceptuję, bo nawet wątpliwy porządek lepszy od całkowitej anarchii. Ewentualnie urażonych kolorowych uniżenie przepraszam, moja nieuwaga.

Skomentuj

Zamieszczone przez LightSound Zobacz posta
          BTW, poroniony pomysł, bo w offtopie często dyskusje na temat techniczny miały dużo większa wartość merytoryczną, niż w wielu tematach w innych działach - w końcu często od żartu zaczynały się dobre dyskusje, z których można było się dużo dowiedzieć i wiele wyciągnąć. No ale już przywykłem do takich nie przemyślanych decyzji Wszystko na opak...
          A to jest akurat fakt, pamiętam tu wiele świetnych technicznych dyskusji które w żadnym innym dziale nie były tak dobre.

Niestety nie za bardzo jestem za tą zmianą z powyższego powodu.

Skomentuj

tomekk_ napisał:
            "Prosze sie nie zdziwic gdyz liczba postow uzytkownika zostanie pomniejszona o liczbe postow napisanych w dziale "Na luzie...".

wykasowało Ci posty z działu offtopic które pisałeś
            BTW, poroniony pomysł, bo w offtopie często dyskusje na temat techniczny miały dużo większa wartość merytoryczną, niż w wielu tematach w innych działach - w końcu często od żartu zaczynały się dobre dyskusje, z których można było się dużo dowiedzieć i wiele wyciągnąć.
            Zamieszczone przez .3lite Zobacz posta
            A to jest akurat fakt, pamiętam tu wiele świetnych technicznych dyskusji które w żadnym innym dziale nie były tak dobre.
            Który mi tam kiedyś zarzucał czytanie bez zrozumienia?
            Tu jak byk jest napisane: "liczba postow uzytkownika zostanie pomniejszona o liczbe postow napisanych w dziale "Na luzie...".
            Posty nie były wykasowane tylko licznik! Panimaju!?

No ale już przywykłem do takich nie przemyślanych decyzji
            A takie teksty to sobie daruj, i dwa razy się zastanów zanim coś napiszesz.

Skomentuj

Decyzje o zmianach są przemyślane i ustalane przez ogół grona zarządzajacego forum a nie przez jedną osobę.

Skomentuj

wiekszosc glosow i "goraca dyskusja" zawsze obecne, calm down...

Skomentuj

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
                  Który mi tam kiedyś zarzucał czytanie bez zrozumienia?
                  Tu jak byk jest napisane: "liczba postow uzytkownika zostanie pomniejszona o liczbe postow napisanych w dziale "Na luzie...".
                  Posty nie były wykasowane tylko licznik! Panimaju!?
                  Noi nadal można Ci to zarzucić - przecież każdy myślący wie że nie kasowaliście postów a tylko licznik - a postów to skrót myślowy. Bo gdybyście kasowali posty w dziale offtopic - wtedy byłby czysty jak łza a nie jest.

A takie teksty to sobie daruj, i dwa razy się zastanów zanim coś napiszesz.
                  Nie. Działacie na opak, i każdy to widzi. Ale to wasze forum, nie nasze...

Skomentuj

Nie. Działacie na opak, i każdy to widzi. Ale to wasze forum, nie nasze...
                    Trudno przyjać Twoją opinię jako opinię wszystkich użytkowników tego forum. Fakt ktoś musi podejmować decyzje i wprowadzać zmiany, które przecież nie każdemu muszą sie podobać.

Skomentuj

Noi nadal można Ci to zarzucić - przecież każdy myślący wie że nie kasowaliście postów a tylko licznik - a postów to skrót myślowy.
                      Wszystko jest czarno na białym, a skrót myślowy to jest np. "wzmak" lub "kond" a nie pisząc "post" ma się na myśli "wartość licznika".

wykasowało Ci posty
                      Post to post, a wartość licznika to wartość licznika.
                      Nie odwracaj kota ogonem jak znany premier

Skomentuj

Panimaju!?
                        Słowo to oznacza (ja) rozumiem: pierwsza osoba liczby pojedynczej czasu teraźniejszego.
                        Nie używajmy zwrotów nieprawidłowo, bo nie wiadomo, o co chodzi, a tu dodatkowo zapewne chodzi o mylnie zastosowane słowo ponimaju.
                        Skoro już musi być rosyjski:
                        Poniał?: druga osoba liczby pojedynczej czasu przeszłego.

Skomentuj

Przepraszam, ale będąc polakiem to nie jest wstyd że się nie zna poprawnie, lub w ogóle innego języka.
                          Co innego gdy ktoś pisze jedno słowo a myśli o innym, i to po polsku, będąc polakiem.

Skomentuj

Wszystko jest czarno na białym, a skrót myślowy to jest np. "wzmak" lub "kond" a nie pisząc "post" ma się na myśli "wartość licznika".
                            Mógłbym dalej polemizować, ale nie mam zamiaru brać udziału w kolejne kłótni o nic, których jest teraz na forum na potęgę. Nie mam na to ani ochoty, ani czasu.
                            Wolę napisać, masz rację a myśleć sobie daje swoje.

Post to post, a wartość licznika to wartość licznika.
                            Nie odwracaj kota ogonem jak znany premier
                            Ile masz postów? a ile wynosi wartość Twojego licznika?

Zamieszczone przez Yoshi_80 Zobacz posta
                            Trudno przyjać Twoją opinię jako opinię wszystkich użytkowników tego forum. Fakt ktoś musi podejmować decyzje i wprowadzać zmiany, które przecież nie każdemu muszą sie podobać.
                            No właśnie, dlatego forum jest wasze, a nie nasze - bo to userzy powinni odpowiadać na ankietę, a nie zarząd - robicie zmiany dla siebie, a nie dla userów.

Skomentuj

Nie na temat...
                              będąc polakiem to nie jest wstyd że się nie zna poprawnie, lub w ogóle innego języka.

Może nie aż wstyd, ale i też nie chwała żadna.
                              Nie mówimy o tym samym.
                              Osobiście nie używam błędnych cytatów z języków, których nie rozumiem: lista jest długa.
                              W tej sprawie jest takie piękne polskie powiedzenie
                              nie potrafisz, nie pchaj się na afisz.

Skomentuj

No właśnie, dlatego forum jest wasze, a nie nasze - bo to userzy powinni odpowiadać na ankietę, a nie zarząd - robicie zmiany dla siebie, a nie dla userów.
                                Po co te dyskusje? Chcesz aby każda osoba, która może się zająć grupowym zamówieniem albo sprzedażą na forum wypowiadała się tylko w offtopicu i w spam poście nabijała sobie licznik, aby sprostać regulaminowi? Tylko do tego ten licznik na dzień dzisiejszy służy. Do niczego więcej, a bijesz pianę jakby zakazano Ci pisać w akustyce i innych działach gdzie licznik możesz zwiększyć. Skoro Ci zależy na nim tak bardzo...

Skomentuj

Postów mam około 3500 a ile pokazuje licznik to chyba widzisz.
                                  Tylko co mają wspólnego słowa "post" i "wartość licznika" z tym o co pytasz?

Osobiście nie używam błędnych cytatów z języków, których nie rozumiem: lista jest długa.
                                  Co innego napisać niepoprawnie jakieś słowo w języku obcym, a co innego myląc dwa różne słowa w swoim własnym języku.

Skomentuj

Co innego napisać niepoprawnie jakieś słowo w języku obcym, a co innego myląc dwa różne słowa w swoim własnym języku.
                                    A po co w ogóle pisać niepoprawnie słowo w jakimkolwiek obcym języku?

Skomentuj

A po co w ogóle pisać niepoprawnie słowo w jakimkolwiek obcym języku?
                                      No teraz widzę że nie warto pisać, niektórzy dowalą się do wszystkiego tylko po to, aby zjechać osobę która doczepiła się do innego użytkownika forum, może i nawet bardziej lubianego, uważającego tak samo jak "ja".
                                      To co z tego że tamta osoba napisała niepoprawnie, lepiej najechać na tego kogo się mniej lubi tak, aby inni zapomnieli że tamten źle napisał.

Widzę podobieństwo do akcji z Goralesko.

Skomentuj

No teraz widzę że nie warto pisać, niektórzy dowalą się do wszystkiego tylko po to, aby zjechać osobę która doczepiła się do innego użytkownika forum, może i nawet bardziej lubianego.
                                        To co z tego że tamta osoba napisała niepoprawnie, lepiej najechać na tego kogo się mniej lubi tak, aby inni zapomnieli że tamten źle napisał.

Widzę podobieństwo do akcji z Goralesko.
                                        A już przestań wymyślać jakieś historie z archiwum X.

Comandante W się doczepił dlatego, że poprawiasz innych pisząc samemu błędnie (chodziło oczywiście nasz skrót myślowy na temat postów).

Skomentuj

Łomatko i córko, ja tu sobie zaglądam w ramach, przerwy od ... szkoda gadać zabiłbym sobie kogoś, może by mi ulżyło..., a tu takie zamieszanie. O co się w ogóle kłócicie?
                                          Owszem należy zwracać uwagę na pewne sprawy, chociażby zupełnie bezsensowne używanie makaronizmów, lecz jeżeli ma być to zarzewie sporu, to może lepiej nie robić tego?
                                          Panowie już kiedyś pisałem: miejcie większy dystans do samych siebie i proszę Was o to.
                                          Pozdrawiam
                                          asa
                                          P.S.
                                          W sumie nie będzie p.s. bo miałem jakąś "kąśliwość" napisać, ale dlatego, że Was szanuję, nie ma to większego sensu.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X