Bo gwnie sprzet tej marki w domu posiadam, telewizory, sprzet audio, telefony
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Spam Post :)
Collapse
X
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postaswans (hi-vi) TN28
bardzo dobry glosnik o takim wygladzie
- - - - - aktualizacja - - - - -
Zamieszczone przez Bumpalump Zobacz postaTo wiedzialem juz wczesniej, ale ze Ty nie skojarzyles mnie ;p drugiego takiego Sony maniaka chyba nie ma w Polsce
I to znam osobiście
Tylko on zbiera konkrety
Ma dwa prawie całe systemy XES
A nie powiedział jeszcze ostatniego słowaJuz mi sie nie chce...
Skomentuj
-
ja na powaznie dopiero zaczynam, oczywiście zwykle zostana zamienione na esy, niskie esy na wyzsze, raczej nie gonie króliczka, to po prostu hobby, kolekcjonerstwo, serwis i ratowanie sprzetu ze zlotych latSansui AU-α 907MR, Sony CDP-557ESD, T+A Criterion TCI 3R
youtube.com/user/Mr1Raziel
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postaŚmiem twierdzić, ze go nie słuchałes jak gadasz takie bzdury
ale oni twierdza ze to podobno juz inny glosnik
Skomentuj
-
Nie na temat...Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postaŚmiem twierdzić, ze go nie słuchałes jak gadasz takie bzdury
Po raz kolejny wyraźnie piszesz, że nie ma racji bytu rzecz, która Waści nie odpowiada.marcinsywala.pl
Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postaŚmiem twierdzić, ze go nie słuchałes jak gadasz takie bzdury :)
- - - - - aktualizacja - - - - -
Oj jest
I to znam osobiście
Tylko on zbiera konkrety
Ma dwa prawie całe systemy XES
A nie powiedział jeszcze ostatniego słowa
Jest czego pozazdrościć - a już na pewno wytrwałosci w dążeniu do celu.Last edited by aeron; 25.10.2014, 13:06.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Hermes Zobacz postaJednemu może się podobać, a inne mu nie - prawda?
http://www.zaphaudio.com/tweetermishmash/compare.html
Kupa mości panowie
Skomentuj
-
Zamieszczone przez raven1985 Zobacz postaNa szczęście są metody oceny obiektywne :Last edited by marian; 25.10.2014, 14:08.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez raven1985 Zobacz postaA możesz zacytować
Chyba wtedy porównywałem Ushery z STX-ami, albo Revelatory... no nie chcę teraz zgadywać.
To chyba było wtedy jak porównanie jakiejś niszowej kapeli do Slayera... Slayer mi się może nie podobać, ale nigdy nie powiem że jest kiepskim zespołem (że nie potrafią grać) :) coś w tym stylu.Last edited by marian; 25.10.2014, 14:14.
Skomentuj
-
Hermes tylko, ze ja go sluchalem
i jednej oryginalnej wersji i tej co ma bury w samochodzie
to jest glosnik klasy budżet który ciężko postawić w jednej linii z wysoka klasa
to auto gra bo gra po prostu bardzo poprawnie technicznie
a na pewno nie jest to bliźniak który powinien mieć miejsce w tej instalacji
on po prostu jej poziom ściąga mocno w dol
to jest dla mnie bliźniak klasy missiona
bo z każdego można cos dziwnego zrobićJuz mi sie nie chce...
Skomentuj
-
Żeby porównywać komponenty powinny one być w identycznych autach na identycznym torze audio kabelkach itd pierdach...
znam dwa systemy za ponad 20 Kpln jeden dla mnie gra baśniowo drugi jest sennym koszmarem ...
Co je różni ? niewiele ..samochody , źródła sygnału jak i przewody sygnałowe ......
ten sam twet umieszczony pod innym kątem nawet 5 stopni potrafi zagrać zupełnie odmiennie . A gdy słuchany tego w róznych pojazdach zaczyna mieć znaczenie wszystko . Kształt deski , umieszczenie lusterka wstecznego , ilość miejsca za fotelami przednimi ...itd..
Czasami naprawdę sporo naszych sporów jest nic nie warte bo nie precyzuje się wszystkich warunków odsłuchu
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz postaUsunąłem wpisy nie wnoszące do tematu.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz postatrzeba było odpisać konkretnie na pytanie
Nie zrozumiałeś odpowiedzi czy jak?
Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz postaNapisz mi jakie są zalety strojenia fazy w zestawie na słuch...
Skomentuj
Skomentuj