No to sie nie dogadamy marian jak nie masz argumwntow.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Spam Post :)
Collapse
X
-
Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz postaNo to sie nie dogadamy marian
A może są dla Ciebie nie wygodne?
Może jak byś na nie odpowiedział poprawnie, to z automatu przyznał byś mi rację, i tego się obawiasz? :)
Skomentuj
-
Zamieszczone przez marian Zobacz postaPewnie że nie skoro Ty nie chcesz odpowiadać na zadane pytania.
A może są dla Ciebie nie wygodne?
Może jak byś na nie odpowiedział poprawnie, to z automatu przyznał byś mi rację, i tego się obawiasz? :)
Masz regulacje fazy na subie wiec na sluch mozna stroic. Zwroty tez rob tak caly czas bo zmiana kazdego elementu jest slyszalna. Po co komu pomiary... :)Last edited by dolphin123; 26.10.2014, 08:55.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz postaMasz regulacje fazy na subie wiec na sluch mozna stroic.
Powiedz mi natomiast, dlaczego cały czas pierdzielisz o tym że nie projektuję (jeszcze) zwrotnic?
Piszesz to w prawie każdej kłótni ze mną...
Jeszcze próbujesz wmówić podtekstami innym że robię zwrotnice na słuch i sprzedaje...
To się robi po woli żałosne.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postapytanie brzmialo:
od czego zależy ustawienie sceny w domu
Bo wiesz, same nogi zajmują ze 2mk, a jeden podest to 1x2m :flapper:
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postaco należy zrobić/o co zadbać żeby byla poprawna?Last edited by marian; 26.10.2014, 12:56.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez marian Zobacz postaWidzę że się wyspałeś i odpowiedziałeś w końcu na moje pytanie.... tak, o to właśnie chodziło.
Powiedz mi natomiast, dlaczego cały czas pierdzielisz o tym że nie projektuję (jeszcze) zwrotnic?
Piszesz to w prawie każdej kłótni ze mną...
Jeszcze próbujesz wmówić podtekstami innym że robię zwrotnice na słuch i sprzedaje...
To się robi po woli żałosne.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postaMarian widać, ze nie masz pojęcia
Skomentuj
-
Zamieszczone przez marian Zobacz postaBzdury?
Jakie bzdury?
O subie?
Jeszcze kilka godzin temu przyznałeś mi rację, a teraz to są bzdury?
Nieźle kombinujesz
Idz, buduj, tylko nie wciskaj nikomu o tym kitu bo za chwile sam jak killer bedziesz robil zwroty... A przypomne Ci ze zalozyles o tym watek...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz postaJestes tepy czy tylko udajesz?
Skomentuj
Skomentuj