Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Spam Post :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

20 min? aż tak kiepsko graja?

Skomentuj

Zamieszczone przez dragon Zobacz posta
      20 min? aż tak kiepsko graja?
      Hahahaha

Po prostu Vader mnie rozłożył na łopatki i po 20 minutach miałem dość... sąsiedzi z resztą też :lol:

Stopy w tym utworze lekko się gubią, ale ciśnienie w tak małym pokoju jest spore :)

Last edited by marian; 02.01.2015, 12:52.

Skomentuj

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
        Po prostu Vader mnie rozłożył na łopatki i po 20 minutach miałem dość... sąsiedzi z resztą też
        Wytrzymala bestia jestes. Ja wymiekam po minucie :(

Skomentuj

Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz posta
          Wytrzymala bestia jestes. Ja wymiekam po minucie
          a przeceiż tak ładnie grają :P

Skomentuj

Zamieszczone przez raven1985 Zobacz posta
            a przeceiż tak ładnie grają :P
            Nie ma to tamto, to jest światowy zespół.
            Ja widać "Polaczek" też może się wybić, i to na muzyce metalowej... trzeba tylko dobrze ''napierdzielać" i robić to z głową.

Skomentuj

Powinni do teledyskow dawac pileczke z tekstem jak w karaoke, bo kto ni jak nie da sie zrozumiec tekstu. Ale moze o to w tej muzyce chodzi? ;]

Skomentuj

No to jest minus tej muzyki (wokalu).
                Nie dość że w innym języku niż w swoim ojczystym, to jeszcze growl lub scream

Skomentuj

Ja też tak umiem. Prawdopodobnie jakby mnie nagrali o 2 w nocy w sylwestra to byście nie odroznili :lol:

No i poczytałem sobie składy vadera i behemotha. I nie wiem czemu nikt sie u nich normalnie nie nazywa.
                  Tylko każdy na zasadzie imię "głupia ksywa" nazwisko.
                  Last edited by kapelli; 02.01.2015, 13:47.

Skomentuj

Bo to taki folklor metalowy. Musza choc wygladac na groznych i groznie sie nazywac.

Skomentuj

Tak, szcżególnie groźnie sie nazywa pan o ksywie Szambo :lol:

Skomentuj

Bo to taki folklor metalowy. Musza choc wygladac na groznych i groznie sie nazywac.
                        Oj nie prawda :)
                        Jeśli ktoś ma jakiś pseudonim, to zazwyczaj dodaje się go do imienia i nazwiska, po to aby inni wiedzieli o kogo chodzi.

Ostatnio znajomy z zespołu powiedział do mnie "Marcin"... aż mi się głupio zrobiło

Skomentuj

Przeciez to dzieci lucyfera, na sniadanie jedza sadze popijajac smola. W ogole cale to towarzystwo "metalowe" przypomina mi disko polo, tylko ze ci pierwsi sa lepszymi muzykami. Natomiast ogladajac teledyski w obu przypadkach jest kupa smiechu :)

Skomentuj

Natomiast ogladajac teledyski w obu przypadkach jest kupa smiechu
                            Taki image. Jak by wszyscy byli tacy sami to by było nudno Oni też wdrążają jakiś kolor do tego świata. Technicznie czarny to nie kolor, ale nie o to teraz chodzi

Skomentuj

Dzieńdobry. Nowy jestem.

Przeciez to dzieci lucyfera, na sniadanie jedza sadze popijajac smola.
                              Otóż wcale że nie.
                              Zwłaszcza Decap to jeden z metalowych zespołów, wcale nie tak nielicznych, który właściwie w ogóle nie odwoływał się do takich klimatów jak dotąd. No może odrobinkę na ostatniej płycie - wina wokala chyba
                              Są odmiany, w których satan jest obowiązkowy (black), ale generalnie większość w tekstach (i ąplła że tak powiem) idzie w inne klimaty.
                              Moi ulubieni Szwedzi na przykład, czyli Meshuggah, tekstują niesłychanie różnorodnie, tematy od polityki do medycyny :)

Sorki, że się wcinam :)

Skomentuj

Patrząc na teledyski murzynów (i nie tylko), też mogę się śmiać że wymachują rękami jak "małpy", że co teledysk to musi w nim być gość który trzyma na smyczy groźnego bitbula.
                                No ale taki image.
                                Jeśli chodzi o rap to dużo znajomych muzyków nie mam, za to mam dużo takich którzy grają metal i nie widziałem aby na śniadanie jedli sadzę... jedliśmy wszyscy jajecznicę, bardzo dobrą zresztą

Skomentuj

Marian, nie bronie raperow, bo ich wlasciwie nie slucham, ale kazdy gatunek muzyczny ma jakas forme, ktora kreuja jego wykonawcy. Drapie sie po glowie, bo nie wiem do konca czym kieruja sie fani metalu i gatunkow pokrewnych. Ten obraz antychrysta jest w wiekszosci na powaznie, czy to tylko takie pozerstwo? Czlowiek nie wie jak to traktowac. Albo jak zazarci ateisci rozplywaja sie w muzyce metalowej i jej przeslaniu, to dopiero jest smieszne. Przyjmujac, ze ktos moze rozpatrywac jakis sens w kulcie antychrysta, jednoczenie musi przyjac istnienie boga. Nie chce umiejszac umiejetnosci muzykow, bo sa one czesto najwyzszej proby, ale cala ta czarna otoczka, wizualizacja, teksty sa prymitywnie glupie.

Jak nalezy traktowac Darskiego z Behemota? Skoro porwal biblie, to rozumiem, ze jest niewierzacym. Czy jednak jego kult szatana jest naprawde, czy to taki pic na wode po publike? Te jego przebierance padaja niedaleko od drag queen - wyglada to co najmniej zabawnie :) Niewatpliwie ciekawa subkultura, na szczescie chyba jednak nieszkodliwa dla tych z zewnatrz :)

Skomentuj

http://www.cgm.pl/aktualnosci,33934,...powy,news.html

http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/...łek_hip-hopowy

Skomentuj

Stereotypy
                                      Sansui AU-α 907MR, Sony CDP-557ESD, T+A Criterion TCI 3R

youtube.com/user/Mr1Raziel

Skomentuj

No, to teraz juz wszystko jasne! :)

Skomentuj

wizualizacja, teksty sa prymitywnie glupie.

:)

Skomentuj

Czaruję...
                                          X