Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Spam Post :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz posta
    Chyba na glowe upadles
    Widze propaganda PO i reszty zrobila swoje.
    Prosze zaglebic sie w temat. Naprawde, zachecam. Otworzy to oczy.

Skomentuj

Zadna propaganda, nie glosuje na PO, ale nie jestem zwolennikiem teorii spiskowych, szczegolnie tych o tym jak to bogaci nie placa podatkow, a ci prawdziwi polacy i pracownicy, to Ci na najnizszej krajowej.

Skomentuj

OK.
        http://www.rybinski.eu/2014/09/dlacz...ki-niz-bogaci/
        http://www.rybinski.eu/2014/08/economics-101-podatki/
        http://www.ekonomia.rp.pl/artykul/70...-w-Polsce.html
        Jakies refleksje?

Skomentuj

I co z tego wynika? Ze Kulczyk placi mniej podatku niz babka na kasie w tesko? Daj spokoj.

Skomentuj

Zamieszczone przez Hermes Zobacz posta
            Zawsze to samo...
            Słowację cyklicznie odwiedzam parę razy w roku ok 1991 roku.
            Generalnie tu chodzi o ludzka mentalność. Po wprowadzeniu euro ludzie mniej dostają (chodzi o ilość danej waluty jako liczbę) co automatycznie wpływa na ich podświadomość, że mało itp jak byli do czego innego przyzwyczajeni. Mentalność ludzka jest jaka i jej się nie zmieni. Słowacy w moich kręgach mówią, że dzięki UE bardzo dużo rzeczy powstało, dużo się pozmieniało i generalnie na + pod tym względem. Jednakże ubolewają z powodu prowadzenia europejskiej waluty.

Osobiście jestem przeciwny UE i walucie euro.

Co to samo??

Widocznie twoim znajomym jest lepiej moim gorzej i tyle.
            Oni sie krytycznie odnoszą do tego co sie stało
            Maja prawo?

I nie chodzi tu o kwotę a jej ilosc w przeliczeniu na towary.
            Tyle to kazdy imbecyl potrafi rozróżnić

A ja jestem za ue ale przeciwny wprowadzeniu u nas euro
            Dobrze, ze daleko nam do tego

Prędzej sie wojny spodziewam
            Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
              Prędzej sie wojny spodziewam
              Eee tam, nie bedzie zadnej wojny, chyba ze Putin naprawde chce swoj ukochany narod zrownac z ziemia.

Skomentuj

Wg mnie zimna to juz powoli zaczynamy miec

A Putin jest nieobliczalny
                Wszyscy go dookoła straszą sankcjami a on i tak robi co chce
                Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez waloos Zobacz posta
                  Zobacz, że na ich tle i tak wypadamy dobrze. Z krajów byłego bloku wschodniego jesteśmy jednym z bardziej rozwiniętych, lepszy poziom życia może mają w czechach albo słowacji. Dokładnie nie wiem jak tam sprawa wygląda.
                  Super, to cały czas mamy siedzieć mentalnie na wschodzie i cieszyć sie bo mogło być gorzej? Chyba nie tędy droga...

Skomentuj

Zamieszczone przez benek161 Zobacz posta
                    Super, to cały czas mamy siedzieć mentalnie na wschodzie i cieszyć sie bo mogło być gorzej? Chyba nie tędy droga...
                    A w zamiana za to siedzieć i narzekać, bo mogło by być lepiej? Myślę, że i tędy doga nie wiedzie. Jest jak jest i tyle. Albo Ci się nie podoba / nie tolerujesz / denerwuje Cię i próbujesz to zmienić, ewentualnie wyjeżdżasz, albo podoba się / akceptujesz / tolerujesz / mówisz trudno / masz to w dupie, jest jak jest i robisz swoje, działasz. Od siedzenia i narzekania "olaboga, jaka bida, za najniższą krajową" Twoja sytuacja życiowa na pewno nie poprawi się.

Skomentuj

Zamieszczone przez dabyl Zobacz posta
                      Myślę, że i tędy doga nie wiedzie. Jest jak jest i tyle. Albo Ci się nie podoba / nie tolerujesz / denerwuje Cię i próbujesz to zmienić, ewentualnie wyjeżdżasz, albo podoba się / akceptujesz / tolerujesz / mówisz trudno / masz to w dupie, jest jak jest i robisz swoje, działasz.
                      A tak z ciekawości, jaką Ty drogę wybierasz/wybrałeś?

Skomentuj

Do PM:
                        Co pijesz aktualnie i pod wpływem czego aktualnie jesteś człowiecze:)
                        Wpisz w google: kulczyk podatki i otwórz pierwszy rekord kolego:
                        "Gdzie płacą podatki polscy miliarderzy"
                        "Jan Kulczyk, Zygmunt Solorz-Żak, Michał Sołowow, Leszek Czarnecki - najbogatsi Polacy rejestrują firmy poza granicami kraju, aby płacić jak najmniejsze podatki."
                        Piszesz wcześniej, ze nie wierzysz w takie teorie spiskowe o płaceniu podatków przez bogatych, a ja nienawidzę jak ktoś zaprzecza wszystkiemu, czego jego umysł nie jest w stanie ogarnąć.
                        a lenistwo nie pozwala na poznanie tak łatwych do zdobycia wiadomości.!!!

Skomentuj

Heh, nie zaprzeczam, ze maja zarejestrowane firmy poza granicami, ale chyba nie chcesz mi i innym wmowic, ze 100% podatkow placonych przez najbogatszych nie idzie do budzetu naszego panstwa. Nie wszystko da sie wyprowadzic poza granice kraju aby uniknac placenia podatkow.

Skomentuj

Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz posta
                            Eee tam, nie bedzie zadnej wojny
                            Żebyś się nie zdziwił. Za Hitlera też się śmiali i nie przyjmowali takiego scenariusza do wiadomości... Wojna jest jak najbardziej realna. Co najmniej śmieszą mnie ludzie którzy maja myślenie że "w dzisiejszych czasach wojny nie będzie" A kiedyś to myślano - że będzie, każdy się spodziewał każdej z wojen ? Przecież od x lat są wojny (bitwy) co jakich czas a to religijne a to z powodów gospodarczych, politycznych.... Trzeba wyciągać wnioski z historii.

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
                            A ja jestem za ue
                            Mogę wiedzieć dlaczego ?
                            Nie spytam jak wszyscy "a co nam dała" bo nie chodzi o to przecież, a wszyscy nauczyli się tylko brać i brać.
                            Jakie dostrzegasz pozytywy będąc w unii ?

Samo hasło unia jest pozytywne, ale nie da się tego aktualnie praktykować, bo to utopia. Kiedyś prawdopodobnie powstanie coś takiego jak zjednoczenie wszystkich narodów itd... Na razie ludzie są jeszcze za głupi, umysł człowieka nie jest jeszcze na to gotowy i rozwinięty w takim stopniu aby to ogarnąć. 5,5tyś lat temu wynaleziono koło, raptem kilkadziesiąt lat temu wylądowano na księżycu.... Postęp jest, umysł się rozwija, ale to jeszcze nie ten czas, jeszcze nikt nie doszedł do wniosku że np. napierd....się miedzy sobą nie ma sensu, że np. większość wierzy w to samo tylko inaczej to widzi i nazywa....
                            Last edited by ir0nhide; 18.03.2015, 14:17.

Skomentuj

Zamieszczone przez ir0nhide Zobacz posta
                              Żebyś się nie zdziwił. Za Hitlera też się śmiali i nie przyjmowali takiego scenariusza do wiadomości... Wojna jest jak najbardziej realna. Co najmniej śmieszą mnie ludzie którzy maja myślenie że "w dzisiejszych czasach wojny nie będzie" A kiedyś to myślano - że będzie, każdy się spodziewał każdej z wojen ? Przecież od x lat są wojny (bitwy) co jakich czas a to religijne a to z powodów gospodarczych, politycznych.... Trzeba wyciągać wnioski z historii.
                              Oczywiscie, ze wszystko jest mozliwe, ale uwazam, ze wojna swiatowa jest mało prawdopodobna.

Skomentuj

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
                                A tak z ciekawości, jaką Ty drogę wybierasz/wybrałeś?
                                Tę, która nie polega na siedzeniu i narzekaniu Owszem, czasem zdarza mi się ponarzekać - na różne rzeczy - ale po prostu nie skupiam się na tym.
                                Ja jestem zdania, że jak np człowieka nie stać na kupno samochodu, to pierwsze co powinien zrobić to zastanowić się, jak zdobyć pieniądze na jego zakup (zakładając, że jest mu to potrzebne - lub po prostu ma taki kaprys), a nie rozłożyć ręce i "panie, za najniższa krajową, to co ja mogę?".
                                Last edited by dabyl; 18.03.2015, 14:30.

Skomentuj

Unia Europejska to sztuczny twor biurokratyczny.
                                  https://www.youtube.com/user/podziem...rch?query=unia
                                  https://www.youtube.com/results?sear...nia+europejska
                                  Tam sie nic nie robi. Tylko bierze kase za produkcje papiekow.

Skomentuj

Zamieszczone przez dabyl Zobacz posta
                                    A w zamiana za to siedzieć i narzekać, bo mogło by być lepiej?
                                    A to że wyrażę swoją opinię to od razu narzekanie? Skąd wiesz co ja robię czego nie? Co to za zwyczaj oceniania kogoś nawet go nie znając?

Skomentuj

Zamieszczone przez brencik Zobacz posta
                                      Własnie trafiles w samo sedno.
                                      Podatki płąca najbiedniejsi, Kulczyki itp nie płaca. Płaca ale tylko na papierze. Gdyby płącili nie było by deficytu budzetowego.
                                      za duzo sie naogladales tych debi.li co do nich linki wklejasz... a Twoje argumentu rozbawiają mnie do łez

Skomentuj

Zamieszczone przez djrobo Zobacz posta
                                        Twoje argumentu rozbawiają mnie do łez
                                        Twoje natomiast smuciły by mnie do łez jeśli jakieś by były. Masz jakieś kompleksy jesteś niedowartościowany ? bo stosowanie inwektyw na to wskazuje.

Skomentuj

Zamieszczone przez ir0nhide Zobacz posta
                                          za duzo sie naogladales tych debi.li co do nich linki wklejasz..
                                          Jesli to sa debile to kim ty jestes? No comments.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X