Zamieszczone przez kokoelloko
Zobacz posta
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Spam Post :)
Collapse
X
-
Zamieszczone przez Yoshi_80 Zobacz postaNieee ja tu tylko sprzątam. Bingant odwala brudną robotę ze stolarką ;-)Moim zdaniem kolumny wyglądają jak dzieło sztuki i nie dziwię się, że zostały wykorzystane jako materiał promocyjny SS.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez sylvester Zobacz postaTak czy inaczej gratulacje się należą. Moim zdaniem kolumny wyglądają jak dzieło sztuki i nie dziwię się, że zostały wykorzystane jako materiał promocyjny SS.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Hubabuba Zobacz postaDo kogo z forum można by się zgłosić w celu zaprojektowania płytki PCB na podstawie schematu ?Last edited by kokoelloko; 25.01.2018, 19:07.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez kokoelloko Zobacz postaZagadaj do Holgina , Borysa np :)
Skomentuj
-
Tego typu projekty jakoś nie budzą we mnie sympatii. Dla mnie liczy się oszczędne użycie materiału z którego się tworzy i uzyskanie pożądanego efektu. Tego typu projekt jest przeciwnością tej filozofii i pomimo że to co gość zrobił jest niesamowite jak na DIY, to jednak chodzi po głowie myśl, czy oby na pewno trzeba było na to zużyć prawie 3 tony aluminium ?
Myślę, że jakby dać to samo zadanie np inżynierom budującym rakiety kosmiczne to zużyli by 100x mniej materiału i uzyskali równie dobre efekty i to by było godne podziwu i naśladowania.
Skomentuj
Skomentuj