Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Spam Post :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

ja ostatnio wystawilem na facebooku kilka gratow car audio
    na 30 zapytan tylko JEDEN pofatygowal sie zeby przeczytac opis!

cena byla podana 120zl i tyczyla sie JEDNEGO glosnika. przy kazdym innym produkcie byl pelen opis i konretna cena...
    czyli niedosc ze wszyscy mysleli ze te 120zl dotyczylo 2 glosnikow + wzmacniacza... to jeszcze chcieli kupic tylko wzmacniacz i pytali ile za niego

Skomentuj

Takie nastały czasy bezmózgich ludzi.

Skomentuj

Każdy by chciał kupować za czapkę czereśni a robić nima komu...
        Miałem kilka razy sytuacje przy sprzedaży rozbitych telefonów o wartości 30 -50 zł szt żebym wysyłał kurierem i to za pobraniem :lol:
        Mają gamonie tupet .

Skomentuj

Daje 1kPLn i biorę
          https://www.olx.pl/oferta/volkswagen-passat-b5-1-6-kombi-1999-nie-dla-januszy-CID5-IDtJbaJ.html

Skomentuj

Widzieliście jaka promocja w Audiotransducer?

No i dlaczego jest mniej dostępnych głośników na stronie?
            Ktoś coś wie?
            Last edited by marian; 05.02.2018, 09:35.

Skomentuj

Ponoć zwijają się
              marcinsywala.pl
              Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Ooo....to nie dobrze. Myślałem że to promocja bo chcą sprzedać to co kupili w zeszłym roku... Szkoda bo fajny sklep i dobre ceny mieli.

Skomentuj

Zamieszczone przez Oskar29 Zobacz posta
                  Szkoda bo fajny sklep
                  Czy ja wiem
                  https://diyaudio.pl/showthread.php/9...l=1#post492647
                  https://diyaudio.pl/showthread.php/2...l=1#post511258
                  i wiele innych...
                  marcinsywala.pl
                  Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Ale jeśli akurat się trafi wszystko ok, to wychodzi na to, że można by było ciut taniej poskładać zestaw na całkiem fajne kolumny...

Skomentuj

Ja dość dużo zamawiałem od nich i moi znajomi rownież.
                      Nigdy nie było najmniejszego problemu.
                      Szkoda, ze sie zwijają
                      Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Da się kupować głośniki w dobrych cenach - nie tylko od nich. Kupowałem czasem nawet taniej niż w AT i z polską fakturą.

Skomentuj

marian dzięki za informację. Udało mi się nabyć 2 ostatnie SB12.

Skomentuj

Opinie nie zachęcają do zakupów https://diyaudio.pl/showthread.php/9...sklepach/page2

- - - - - aktualizacja - - - - -

Chyba nawet z 50% rabatem bym nie zaryzykował

Skomentuj

Może nie kupowałem u nich jakoś sporo, ale zasadniczo parę rzeczy tam kupiłem i nigdy nie było problemów.
                              Trochę szkoda, dało się u nich kupić np. Morele, które nigdzie indziej w Polsce chyba nie są dostępne. No i np. nowości z SBA pojawiały się szybciej niż w Polinku. Były już np. ceramiki, których w Polinku ani widu, ani słychu.
                              Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Kupiłem tam audaxy, vify i sb. Nie było problemów, szkoda.
                                Kolejny sklep to zawsze jakiś balans w monopolu.

Skomentuj

Ciekawe czy znajdzie się inny sklep w Polsce z Audaxami.
                                  Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz posta
                                    Ciekawe czy znajdzie się inny sklep w Polsce z Audaxami.
                                    Dokładnie tam były audaxy, morele, niektóre modele TB...trochę tego tam było i w dobrych cenach :/ .

Skomentuj

a skad ta pewnosc ze sie zamykaja?

Skomentuj

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
                                        Szkoda, ze sie zwijają
                                        mi się wydaje że porostu robią wyprzedaż tego co zalega na magazynie i wymienia na nowy osprzęt 😁

Skomentuj

Zamieszczone przez radecky Zobacz posta
                                          mi się wydaje że porostu robią wyprzedaż tego co zalega na magazynie i wymienia na nowy osprzęt 😁
                                          Fajnie by było :) .

Skomentuj

Czaruję...
                                          X