Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

ktory telefon?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez Areek2 Zobacz posta
    Może w jakiejś sieci mają Xperia neo V w przystępnej ofercie?
    no jest za 199zl w tym abonamencie ktory mnie interesuje
    ale on nie ma klawiatury :(

Skomentuj

No nie przesadzaj z tą klawiaturą. Sam byłem przeciwny klawiaturze ekranowej. Nie ma źle, ale mogło by być lepiej. Głownie też zależy od rozmiaru ekranu i technologii wykonania. Ja w sumie często jak jestem na wyjadzach służbowych to musze pisać z smarta po forach i nie jest źle. Trzeba się przyzwyczaić.

Skomentuj

nie zapominaj tylko ze ja mam wieksze dłonie/palce

ide do MM

Skomentuj

A myślisz że ja mam małe? Nie raz wklepuje litere nie tą co trza, a jak pisze na szybko to dopiero jaja wychodzą.

Skomentuj

jak na zlosc w sklepie dla idiotow sa tylko najtansze telefony (tak do 400zl) i najdrozsze - szajsungi za ponad 1500zl :/

nawet w salonach operatorow nie mieli tego telefonu :/

w poniedzialek przejde sie do innych salonow i poszukam

Skomentuj

Paweł S Jesli chcesz wygodnie pisac na dotykowym to niestety 4 cale to minimum, wiem bo mialem dotykowych spora ilosc i jednak dopiero galaxy s+ mi przypasil w 100%. Po czesci ratowala by cie np nokia c6 lub cos w ten desen. Tylko podstawowa wada takich kombajnow jest ich waga, ok 200g no i grubosc. A no i do pomocy w pisaniu jest swype lub odpowiedniki.

Skomentuj

A z ciekawości pytam, ile trzymają Wasze smartphony. Zdarza się, żeby komuś wytrzymał 4/5 dni lub więcej?
                marcinsywala.pl
                Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Podzielam zdanie DeKeRa, ale niestety 4 cale już trochę kosztują, a to przecież tylko telefon! Lepiej kupić głośniki :)
                  Hermes, moja x8 wytrzyma 5 dni, ale przy wyłączonych wifi, BT, 3G, itd, gdy nie gram tylko kilka minut rozmowy dziennie i kilka sms.
                  Jak siedzę na nudnych wykładach i gram, łażę po necie to na 24 godziny nie wystarcza.
                  Indywidualne lekcje języka angielskiego online dla dorosłych:
                  treningjezykowy.pl

Skomentuj

ja sie ciesze jak mi 2 dni wytrzyma :lol:
                    Smartfony sa jak dzieci- my idziemy spac do luzka, a one do ladowarki.

Ps. Nie ma moze w ofercie jakis slabszych odmian samsunga galaxy ( s plus, r, w itp.) Moze one cie zaciekawia. Romik mozna wgrac inny, a procek podkrecic...

Skomentuj

Zamieszczone przez ruffpl Zobacz posta
                      Ps. Nie ma moze w ofercie jakis slabszych odmian samsunga galaxy ( s plus, r, w itp.) Moze one cie zaciekawia.
                      sam sprawdz play i t-mobile

Galaxy S Plus - 419zl - odpada
                      Galaxy Ace S5830 - 69zl
                      Galaxy Gio - 1zl

t-mobile
                      Galaxy Y - 1zl
                      Samsung Galaxy Ace - 149zl (hahaha - gwarancja najnizszej ceny telefonu! :lol: )

Skomentuj

oststnio orange ma fajne propozycje:)

Skomentuj

odpada - moja dziewczyna ma w orange i takich problemow z zasiegiem od lat nie widzialem

---------- Post dodany o 23:00 ---------- Poprzedni post o 22:59 ----------

i maja bardzo zalosne oferty :/
                          juz bez negocjacji przedluzajac w t-mobile mam 2x lepiej za ta sama cene!

Skomentuj

Mnie w nowych telefonach przeraża to, że jak wcześniej koledzy pisali bateria max pare dni. Nie wyobrażam sobie ładowania telefonu co dzień lub dwa...

Co do orange, to mam na prepaida i jestem zadowolony. Fajne opcje i "pakiety".
                            Przy doładowaniu za 100zł, mam 20gr/min i 1gr/sms orange , 29gr/mini 19gr/sms poza, + pogadaj sobie - 60dni za damo do 3 osób... Ci co dawno nie zaglądali na stronę orange zapraszam :)
                            Co do zasięgu, nie narzekam.
                            marcinsywala.pl
                            Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Dzisiaj chciałem przenies do orange abonament i wziasc htc one v i lipa skonczyły sie

Skomentuj

ostatio mam przedluzala umowe i za 69zl ma 450min do wszystkich, orange za free, 20h z jednym stacjnarnym, 0,5gb netu a do tego Samsung S+ za 100pln

a co do zasiegu to slyszalem ze orange podpiaslo uumowe z t-mobile na infrastrukture masztow... ale nie wiem czy to nie dotyczy tylko netu

---------- Post dodany o 21:33 ---------- Poprzedni post o 21:32 ----------

a ja za 70zl ma bez limitu do wszystkich:)
                                ps. jeszcze kilka miesiecy temu chcialem odejsc z orange ale teraz maja najlepsze oferty:)

Skomentuj

Zamieszczone przez mIKI Zobacz posta
                                  ostatio mam przedluzala umowe i za 69zl ma 450min do wszystkich
                                  po tym co oferuja nowym klientom to faktycznie zaszaleli
                                  za 60zl oferuja 150!!!!! minut
                                  za 80zl 225!

Zamieszczone przez mIKI Zobacz posta
                                  a ja za 70zl ma bez limitu do wszystkich
                                  a ja obecnie mam abonament za 45zl i ok 120-150min i malo kiedy to wydzwaniam... tak wiec z cenami nie bede szalal (np frii czy 4.0)

Skomentuj

Pawle, a nie wolisz oszczedzic na telefon a wziac sam abo? I Ważne pytanie, bo to co teraz piszę to oferta dla firm

W Playu jest teraz taka oferta, jak bierzesz sam numer - 1gb netu, 650min do wszystkich, umowa 12 mscy - 34,50 PLN
                                    netto.

Jest Jeszcze taka sama opcja - 1gb, 950 min do wszystkich, umowa na 12 mscy - 44,50 netto, ale jak pisałem na firmę i bez telefonu.

Skomentuj

Zamieszczone przez eternality Zobacz posta
                                      Pawle, a nie wolisz oszczedzic na telefon a wziac sam abo?
                                      tez o tym myslalem
                                      w t-mobile bardziej by sie oplacalo, nawet jakbym kupil na raty tel
                                      w play juz wychodzi taniej niz zakupy na raty

W Playu jest teraz taka oferta, jak bierzesz sam numer - 1gb netu, 650min do wszystkich, umowa 12 mscy - 34,50 PLN
                                      netto.

Jest Jeszcze taka sama opcja - 1gb, 950 min do wszystkich, umowa na 12 mscy - 44,50 netto, ale jak pisałem na firmę i bez telefonu.
                                      no wlasnie - na firme
                                      a ja w dodatku nie chce zmieniac numeru

Skomentuj

Ale przecież nr możesz bez bólu przenieść i pozostanie ten sam , tylko w Play.
                                        Gorzej z tym abonamentem na firmę. Nie masz kogoś pod kogo mógłbyś się podpiąć, kto ma dział. gospodarczą ?

Skomentuj

Nie masz kogoś pod kogo mógłbyś się podpiąć, kto ma dział. gospodarczą ?
                                          zobacz avatar
                                          musze z nim pogadac

Skomentuj

Czaruję...
                                          X