No nie przesadzaj z tą klawiaturą. Sam byłem przeciwny klawiaturze ekranowej. Nie ma źle, ale mogło by być lepiej. Głownie też zależy od rozmiaru ekranu i technologii wykonania. Ja w sumie często jak jestem na wyjadzach służbowych to musze pisać z smarta po forach i nie jest źle. Trzeba się przyzwyczaić.
Paweł S Jesli chcesz wygodnie pisac na dotykowym to niestety 4 cale to minimum, wiem bo mialem dotykowych spora ilosc i jednak dopiero galaxy s+ mi przypasil w 100%. Po czesci ratowala by cie np nokia c6 lub cos w ten desen. Tylko podstawowa wada takich kombajnow jest ich waga, ok 200g no i grubosc. A no i do pomocy w pisaniu jest swype lub odpowiedniki.
Podzielam zdanie DeKeRa, ale niestety 4 cale już trochę kosztują, a to przecież tylko telefon! Lepiej kupić głośniki :)
Hermes, moja x8 wytrzyma 5 dni, ale przy wyłączonych wifi, BT, 3G, itd, gdy nie gram tylko kilka minut rozmowy dziennie i kilka sms.
Jak siedzę na nudnych wykładach i gram, łażę po necie to na 24 godziny nie wystarcza.
Indywidualne lekcje języka angielskiego online dla dorosłych:
treningjezykowy.pl
ja sie ciesze jak mi 2 dni wytrzyma :lol:
Smartfony sa jak dzieci- my idziemy spac do luzka, a one do ladowarki.
Ps. Nie ma moze w ofercie jakis slabszych odmian samsunga galaxy ( s plus, r, w itp.) Moze one cie zaciekawia. Romik mozna wgrac inny, a procek podkrecic...
Mnie w nowych telefonach przeraża to, że jak wcześniej koledzy pisali bateria max pare dni. Nie wyobrażam sobie ładowania telefonu co dzień lub dwa...
Co do orange, to mam na prepaida i jestem zadowolony. Fajne opcje i "pakiety".
Przy doładowaniu za 100zł, mam 20gr/min i 1gr/sms orange , 29gr/mini 19gr/sms poza, + pogadaj sobie - 60dni za damo do 3 osób... Ci co dawno nie zaglądali na stronę orange zapraszam :)
Co do zasięgu, nie narzekam.
marcinsywala.pl Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS
Ale przecież nr możesz bez bólu przenieść i pozostanie ten sam , tylko w Play.
Gorzej z tym abonamentem na firmę. Nie masz kogoś pod kogo mógłbyś się podpiąć, kto ma dział. gospodarczą ?
Skomentuj