Tak, w konsumenckich urądzeniach procesora Javy nie uświadczysz :)
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
ktory telefon?
Collapse
X
-
no to czas na wyznanie :)
tak, mam iphona 4s i to w dodatku białego
i nie narzekam na niego :)
to znaczy nie narzekałem dopuki nie zmieniłem oprogramowania na OS6 :angry:
teraz bateria zamiast do 18:00 trzyma mi do 14:00od 7:00
---------- Post dodany o 23:11 ---------- Poprzedni post o 23:03 ----------
a bratu wziałem S3 wiec mam porównanie obu telefonów jednoczesnie
wygląda na to, ze wsiakłem w jabłko.... serio
najgorsze, że zaraz po zakupie siedzialem w necie i szukałem ipadaJuz mi sie nie chce...
Skomentuj
-
Ja na razie poczekam z zakupem iPhone 5 bo mało dostępność no i... trzeba mieć za co kupić bo w abonamencie nie wiem czy mi się opłaca :)
iPad'a 3 akurat mam już od premiery bo jako tablet mi się przydaje do prostych i szybkich rzeczy.
Co do wytrzymałości telefonu na baterii to pewnie go używasz dosyć w tym czasie - ja mam jeszcze HTC Desire HD z całkowicie nową baterią i do tego większą pojemnością a i tak pada po dniu leżenia i nic nie robienia.Last edited by .3lite; 05.10.2012, 22:39.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez .3lite Zobacz postaDo iOS6 nie uaktualniałbym gdyby nie był gotowy untethered jailbreak dlatego iPad'a mam na iOS 5.1.1
sprawdzoneJuz mi sie nie chce...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez pawel1304 Zobacz postaPrzy obecnej cenie to jeden z najlepszych smartfonów Jedyny minus to plastikowa, cienka obudowa, sprawia wrażenie bardzo delikatnego, chociaż jest całkiem wytrzymały. Jak ci nie przeszkadzają jego rozmiary to śmiało kupuj. Będziesz zadowolony.Zamieszczone przez dzwiedziu Zobacz postaCsbiczek:
Ja go mam od roku i jest jak najbardziej ok.
Najlepszy smart jakiego do tej pory posiadałem.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez cudny90 Zobacz postacsbiczek, a jak wspominasz E71?
Zamieszczone przez cudny90 Zobacz postaDobrze współpracuje z gmailem? Oprogramowanie jest w miarę bogate, czy ubogie?Z navigacji jeszcze pare razy korzystalem(garmina mialem wgranego) i gdyby nie stare mapy to bylo by nawet ok
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Krystian Markow Zobacz postaPanowie posiada ktoś Samsung Galaxy Note, lada dzien nowa umowa a potrzebuje nie tylko telefonu a cos bardziej do internetu itp...spora przekatną
Jedyny minus to bateria. Jak go używasz często to ładujesz codziennie, jak tylko do rozmów i pierdołków to co dwa dni. Też go kupiłem ze względu na duży ekran- głównie do czytania pdfów i stron w necie. Teraz mam go cały czas przy sobie i mam w nim wszystko co potrzeba/ profesjonalny aparat, kamerę hd, muze, nawigacje, gazety, gry, używam jako pilota, odtwarzacz muzy i video z serwera w domu, itd. Jednym słowem ideał gdyby nie ta bateria ... choć czasem zdarzy się ,że się zatnie od takiej ilości aplikacji i widżetów. Moja żona narzeka, że jestem jak Al Bundy gdy szedł do kibla z gazetą... ja to robię z telefonem i mogę tam siedzieć godzinami na necie
Skomentuj
-
Mam obydwa w domu. Żona ma SII i jak go biorę do ręki, to jest jak zabawka w porównaniu z note, ale za to bardziej poręczny bo idealnie mieści się w dłoni ( i to jest jego plus). Co do wymiarów note, to trochę przeszkadza w kieszeni jak się nosi wąskie spodnie, między innymi gdy się chce przyklęknąć, ale ogólnie jest ok. Jak do rozmów i ogólnego stosowania to też jest spoko. Kwestia przyzwyczajenia obsługi jedną ręką ale do tego potrzebujesz pokrowiec bo bez niego może ci się wyślizgnąć z ręki. Jak miałbym drugi raz wybierać to brałbym note, i do tego lepszy procek/ mozesz wgrać kernel i mieć ustawiony procek na 2x 1,6ghz albo samemu ustawiasz nawet na więcej.
Skomentuj
Skomentuj