Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

ktory telefon?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Czytałem, że blackberry bez wykupionej opcji BIS nie ma w ogóle sensu, więc blackberry odpada bo nie mam zamiaru bulić miesięcznie dodatkowej kasy.

Dalej nie wiem co kupić. Albo E72, albo HD2 :)

Skomentuj

Zamieszczone przez cudny90 Zobacz posta
      Czytałem, że blackberry bez wykupionej opcji BIS nie ma w ogóle sensu, więc blackberry odpada bo nie mam zamiaru bulić miesięcznie dodatkowej kasy.

Chyba nie jest tak źle, chwile poszperałem necie i można podobno przełączyć na wifi te aplikacje internetowe. Sam sie przymierzam do BB curve 9360. Troche drogi ale to chyba pierwszy sensowny BB bo ma w miare dobry ekran, niższe modele mają żałosne 320x200. Niestety troche drogi 750-800zł trzeba dać... ale juz mm dość dotykowych ekranów, szajsunga i jego gównianego oprogramowania.

Skomentuj

Motorola razr (jestem zachwycony)

Skomentuj

Gdybym miał wybierać blackberry/e72 to wybrałbym E72 ze względu chociażby nawigacji. W E72 działa świetnie, a w Blackberry trzeba mieć BIS, mapy ściąga na bieżąco z neta, w ogóle jakieś dziwne rzeczy powymyślali.

Jednak w kwocie ok. 500zł wygrywa HD2... nic ciekawszego nie znalazłem.

Motorola razr fajna, ale to nie ten budżet... Nie dam za telefon więcej jak 500zł i koniec. :)

Skomentuj

Tylko, że ta nokia ma ekran 320x200 czyli kiepsko, tyle to mialem 5 lat temu w nokii 6300 i przegladanie na niej neta było katorgą.

Skomentuj

Jaki polecacie najtańszy telefonik z androidem który ma głównie służyć do robienia tetheringu.

Skomentuj

co myślicie o galaxy ace 2 ?
                szukam telefonu głównie do nawigacji i internetu

Skomentuj

A ja jeszcze telefonu nie kupiłem

Ale jestem w kontakcie z jednym sprzedającym, który sprzedaje rzeczywiście HTC HD2 w bardzo ładnym stanie.

Tylko, że jest jeden minus - telefon był naprawiany. Gościu jest pierwszym właścicielem, telefon bez śladów użytkowania, full komplecik, papiery itp. ideał, ale powiedział szczerze, że po roku użytkowania pojawił mu się jeden bad pixel i wysłał na gwarancję - wymienili wyświetlacz i przyciski pod wyświetlaczem (możliwe, że to jest jakoś połączone)

Teraz powiedzcie co mam robić? Jest w ogóle coś takiego, że producent daje gwarancje w telefonie na bad pixele?

Macie jakieś doświadczenia z kupnem telefonów naprawianych? Oczywiście naprawiany był w serwisie htc, nie u jakiegoś maniaka gsm. Czy raczej lepiej nie kupować naprawianych? (bo to zawsze rozkręcany i jakaś tam ingerencja ludzka była)...

Skomentuj

http://androidportal.pl/test-gocleve...z-nasze-wideo/

Jak nie rzucasz telefonem to polecam się zainteresować :)

Skomentuj

Gdyby on kosztował 300zł nowy to bym się zainteresował. Nie chcę takich wynalazków, na sam widok dzia*ostwo jakich wiele.

Skomentuj

Jak wolisz, na żywo wygląda jak samsung galaxy

Skomentuj

Może ktoś chętny na kupno HTC Desire HD? Nie wiem co z tym telefonem zrobić ale pewnie wystawię na aukcję bo tylko leży i nic nie robi.

Skomentuj

Ja miałem Samsung GT-i9000 Galaxy S , kupiłem za 400zł bo miał ryskę wielkości włosa na wyświetlaczu. Wszystko działało w nim idealnie, bateria spokojnie wytrzymała dwa dni pracy.

Skomentuj

Skoro już ktoś coś tutaj napisał nowego, to i ja się pochwalę, że kilka dni temu przyszedł HTC HD2 :)

Dałem za niego 520zł z przesyłką, używany, półtoraroczny, gwarancji jeszcze półtora roku (gościu dokupił przy kupnie), pierwszy właściciel, stan jak nowy, komplet, pudełeczko, papiery itp.

Jak na razie jestem bardzo zadowolony i każdemu polecę ten telefon. Wgrany oczywiście android ICS, wszystko hula jak talala.

Pozdrawiam

Skomentuj

Ja miałem "HD2" w łapkach, ale na Windowsie. Niestety nie miałem możliwości pobawić się dłużej. A z starszych telefonów multi - Nokia 5800 na Symbianie - GPS/WIFI + dotykowy wyświetlacz i 5dni pracy na baterii.

Skomentuj

http://pclab.pl/news52467.html co o tym sądzicie? Czy FullHD przy niecałych 5 calach ma jakikolwiek sens?

Skomentuj

No fajny ale pewnie 2 dni na baterii nie wytrzyma.

Skomentuj

Wytrzyma więcej.

Skomentuj

Teraz ja się podłączę pod temat
                                        Szukam telefonu do zadań specjalnych, czyli wytrzymały i solidny bez bajerów i dotykowego wyświetlacza.
                                        Na razie najwiecej przyglądam się Samsungom np:
                                        Solid B2710
                                        Solid C3350
                                        ale jest ich więcej, że aż nie ma sensu wymieniać ich tutaj. Ktoś miał do czynienia z takimi zabawkami?

Skomentuj

El_liero, a może nokia E51? Może nie jest wytrzymała aż tak jak solid (chociaż JEST wytrzymała), ale też nie waży 0,5kg...

Skomentuj

Czaruję...
                                          X