Dzięki. A duża jest różnica w d70s a d70 ? albo d60
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Aparat cyfrowy - co kupić?
Collapse
X
-
Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz postaZdecydowani D70s
Skomentuj
-
Zamieszczone przez bingant Zobacz postaTutaj mam zdecydowanie odmienne zdanie, nie samymi widoczkami fotograf żyje, a 1000D w tym temacie nie ustępuję starej 70-ce w niczym.
Tak czy siak wszystko rozchodzi sie o cene i potrzeby. Jakbym mial focic tylko widoczki to nie zamienilbym np swojej Sigmy na nic innego, bo nic innego nie daje takiego obrazu.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz postaJakbym mial focic tylko widoczki to nie zamienilbym np swojej Sigmy na nic innego, bo nic innego nie daje takiego obrazu.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez bingant Zobacz postazróbmy sparing z moją 5-ką
Skomentuj
-
Panowie, w czym canon 400d jest lepszy od 350d? Albo czy to o wiele lepszy model, czy tylko trochę lepszy?
Czy taki zestawik jak 350d albo 400d + obiektywy na M42 (jakiś helios, industar itp.) to fajny pomysł na fajne zdjęcia? (chodzi mi o to, żeby nie wydawać kokosów na sprzęt, bo myślałem nad EX-1, ale w dobrym stanie chodzą po 600zł, a to trochę za dużo)
Czy mi się wydaje, czy przy zastosowaniu zwykłych przejściówek z canona na M42, ogniskowa ulega zmianie tak? W jakim stopniu?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez bingant Zobacz postaBawiłem się SD14 jedno popołudnie u kolegi. To korpus nie dla mnie. Jego zastosowanie widzę tylko tam, gdzie świeci słońce. Miałeś okazję fotografować FF canona?
FF Canona osobiscie nie fotografowalem, tylko Nikon troche. Na dzien dzisiejszy D800 wydaje sie najbardziej zaawansowana matryca Bayera. Dopiero ten sensor moze rywalizowac z aps-c z SD1. Ciekaw jestem kiedy Sigma poradzi sobie z matryca ff...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez bingant Zobacz postaCiągle nie mogę pojąć, co takiego mega-super widzisz w obrazku z foveona?
Skomentuj
Skomentuj