Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Tonsil wraca do gry :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Fejsbuk super sprawa. Darmowa promocja i reklama o szerokim zakresie :)

Skomentuj

Nie na temat...
      i zdobywaja twoj numer telefonu bez twojej wiedzy

Skomentuj

Nie na temat...
        I nawet nikt jeszcze nie zadzwonil :(

Skomentuj

Nie na temat...
          To cos słaba ta promocja
          Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Nie na temat...
            To napewno dlatego, ze mi tego numeru jeszcze nie ukradli!

Skomentuj

UWAGI MODERATORA
              PM umiesz używać tagu offtopic?
              Chodzę tylko i po tobie poprawiam
              Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

No i co z tymi hi endowymi tonsilami ? Były już jakieś recenzje ? Ktoś tego słuchał, coś wiadomo ?

Skomentuj

Wlasnie chyba nic, poskakali, piorka nastroszyli i cisza. Nie ma ich nawet w sklepie online, chyba ze to taki hajend, ze mozna go kupic tylko w specjalnym super miejscu glosnikowych hajendow.

Skomentuj

Czyli tak jak przypuszczałem, nadmiernie nadmuchany balonik z którego własnie uszło powietrze, ale zrobił swoje. Ludzie znów wychwalali Tonsila pod niebiosa i zachwycali się tą konstrukcją widmo której nikt postronny i w miarę obiektywny nie miał szans posłuchać. Tak na prawdę nie wiadomo czy to w ogóle i jak gra czy może jest tylko ładnym meblem z masą głośników i odpowiednio dorobioną historią.

Jakby coś z tego miało być to kolumny by już grały i byliby tacy co ich słuchali. W końcu to tylko kolumny a nie prom kosmiczny, w parę miesięcy można zrobić hi end zupełnie od zera samemu strugając coś gdzieś w garażu lub szopie a co dopiero gdy ma się zaplecze.
                    Last edited by Yoshi_80; 30.07.2014, 13:44.

Skomentuj

W Tonsilu chyba nawet jeden inżynier się nie ostał więc kto miał im zrobić tego hajenda?

Skomentuj

Zamieszczone przez Echo1 Zobacz posta
                        W Tonsilu chyba nawet jeden inżynier się nie ostał więc kto miał im zrobić tego hajenda?
                        Chyba nawet ( a raczej napewno ) mylisz sie :P

Skomentuj

Killer sie przeciez ogłasza
                          Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Killer to ten co teraz jest w branży i robi za wielkiego znawcę?

- - - - - aktualizacja - - - - -

Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz posta
                            Chyba nawet ( a raczej napewno ) mylisz sie :P
                            Skąd nabrali tych inżynierów, z rodziny i znajomych prezesa?

Skomentuj

Skad nabrali? Maja tych samych, co tam kiedys pracowali :) pewnie nie wszystkich ale zawsze cos.

Skomentuj

Ten ich ostatni hajend wygląda jakby wyszedł spod ręki kogoś kto pierwszy raz w życiu zabrał się za zrobienie kolumn.

Najciekawsze prototypowe konstrukcje powstały za czasów TLC.

Skomentuj

To Tonsil zrobił kiedyś coś co grało poprawnie?

Skomentuj

Zamieszczone przez utopia Zobacz posta
                                    To Tonsil zrobił kiedyś coś co grało poprawnie?
                                    robil robil, chocby TLC AMS 1, ktory gral duzo lepiej niz tylko poprawnie.

Skomentuj

Piszesz o tych monitorach aktywnych z wooferem 20cm, tweeterem 25mm, podziałem 3,5kHz i napędem na tda 7294?
                                      Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

No tak.

Skomentuj

TLC miało tyle wspólnego z Tonsilem co Brabus z Mercedesem .
                                          Nie wiem czy skumacie porównanie .
                                          Nie jest sztuką utworzyć kolejną firmę która stworzy kilka flagowców ,dobrych pod każdym względem . Chodzi o to by podnieść poziom całej produkcji .
                                          Był pewien chytry haczyk w moim poprzednim wpisie i złapaliście się na niego .

Jeśli jednak porównać produkty Tonsilu z dzisiejszymi ofertami wielu firm które możemy oglądać w sklepach nie dla idiotów to jednak trzymali poziom pod względem wykonania !

Skomentuj

Czaruję...
                                          X