Raf nie ma duplikatu naklejki, nie da się go wyrobić , więc obawiam się że w przypadku kontroli byłby problem. Chyba że licencja jest zapisana w BIOS , wtedy jest to dopuszczalne. (Dowodem legalności systemu jest PRZEDE WSZYSTKIM naklejka coa, która jest jednorazowego użytku). Przepraszam za brak w poprzednim poście.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
[komputery] temat ogólny
Collapse
X
-
Nagraj na płytkę CloneZilla. Do tego nie potrzeba systemu operacyjnego, uruchamiasz ją tak jak instalator windowsa.
Tylko ostrożnie, bardzo łatwo można stracić zawartość dysku.
---------- Post dodany o 16:35 ---------- Poprzedni post o 16:33 ----------
Lub poszukaj czegoś bardziej user friendly, nie chcę mieć na sumieniu utraty Twoich danych :)
Skomentuj
-
Tuner TV na USB
Kompletnie totalnie nie mam doświadczenia z pc`towymi tunerami, a chciał bym jakiś zakupić.
Nie mam pojęcia ile trzeba wydać na dobry tuner więc nie podaje na razie budżetu.
Fajnie jeśli jakość obrazu będzie taka jak na TV - można tak? osiągalne? :) i fajnie jeśli można będzie prosto nagrywać na dysk; a już wg super jeśli format zapisu będzie taki by pliki ważyły "normalnie".
Proszę o w miarę możliwości propozycje podparte jakimś samplem czy coś podobnego.
Skomentuj
-
Paweł - przeskanuj go HD Tune na wolnym teście po odznaczeniu quick test.
Możesz go uruchomić z Hirens boot cd.
Odnośnie tunera TV, rynek jest trochę przesycony, więc na pewno coś znajdziesz, ale musisz poszukać po forach.
Ewentualnie wziąć jakiś cyfrowy polsat czy nc+ i odbierać sygnał przez ripery służące do zgrywania obrazu.
Skomentuj
Skomentuj