Zamieszczone przez guczi
Zobacz posta
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
[komputery] temat ogólny
Collapse
X
-
Nie, coś w stylu jakiegoś problemu z połączeniem dokładnie juz nie pamiętam ale mogę sprawdzic jak coś.
a więc:
-jeśli kabel podłączony jest pod gniazdo eth1 pod które był podłączony podczas owej burzy to komunikat, że kabel odłączony.
-jeśli np. pod eth2 "ograniczona łącznosc lub brak łączności".Last edited by guczi; 11.10.2013, 19:11.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez cudny90 Zobacz postaJa tam żadnego z nich bym nie polecał
Do 650-700zł możesz zaproponować coś lepszego?marcinsywala.pl
Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS
Skomentuj
-
Patrzyłem na te Dell'e, ale jakoś mnie nie przekonały. Osobiście skłaniałbym się ku temu 24EA53VQ. Muszę się zastanowić.
Dzięki!
PS: Nawet mi to przez myśl nie przeszło!marcinsywala.pl
Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS
Skomentuj
-
Paweł poruszył temat SSHD, a używa ktoś może SSD? Kupiłem sobie 12" VAIO ale dysk w nim to porażka (5400 rpm). I chyba czas zrobić krok w przód. Przy okazji, Pogromco, wykrakałeś mi tą przesiadkę na nowszy system! :P Ale wracając do sedna. Szukam jakiegoś możliwie dobrego SSD 120/128gb w cenie ok. 350zł. Mankament jest tego typu, że ograniczony jestem grubością 7mm i z takim profilem wygrzebałem starszego Samsunga serii 830 i Kingstona V300. Miał może ktoś z nimi do czynienia? Albo w ogóle z SSD? Bo wiadomo, że teoria swoje, a praktyka swoje.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez cudny90 Zobacz postaja mam OCZ Vector 128gb, tylko nie wiem jaką ma grubość..
Zamieszczone przez wrotekpoz Zobacz postaKingston 2.5'' SSDNow V300 ma 7.0 mmNaczytałem się już testów i recenzji, ale wolałbym usłyszeć opinie kogoś kto ma/miał z nim styczność.
Skomentuj
-
Taka dodatkowa informacja odnosnie awaryjnosci dyskow twardych ssd.
From hardware.fr, here are the SSDs failures rates according to a French e-tailer as of May 2013:
Samsung 0,05%
Plextor 0,16%
Intel 0,37%
Crucial 1,12%
Corsair 1,61%
OCZ 6,64% (!)
Mysle ze warto na to zwrocic uwage, z dyskami samsunga nigdy nie mielismy problemow, intele dosyc czesto nam padaly ( a to jak widac dobre dyski) OCZ sami widzicie:)
Skomentuj
Skomentuj