840ki to najlepsze mainstremowe ssd dziś . Ich moc przejawia się w " imput operation" na co niewiele osób zwraca uwagę. Prędkość jednoplikowa to tylko chwyt marketingowy. Liczy się ilość operacji we/wy . Nie życzę nikomu zakupu ssd na kontrolerze sandforce , jest on tak obciążony bugami że głowa mała
Wracając jeszcze to tematu mojego routera, wiec dzis zakupiłem nowy i... nie działa. Zakładam za mam ADSL1(nie jestem do końca pewien) a router ADSL2+ to dlatego?
Nie życzę nikomu zakupu ssd na kontrolerze sandforce , jest on tak obciążony bugami że głowa mała
Obecnie ogromna większość SSD jest na SandForce 2281, który z wgranym nowym firmware, jest znacznie poprawiony względem poprzedników i nie ma już z nim takich problemów. A przynajmniej tak wynika z recenzji
Co do Samsunga, to chyba jako jedyny ma swój własny kontroler. Gro producentów bazuje na SandForce 2281, a tylko nieliczni na Marvelu. No i wyczytałem, ze nie warto już pakować się w dysk z pamięcią asynchroniczną, a asynchroniczna w połączeniu z SF to już podobno najgorsze z możliwych rozwiązań.
guczi, połączenie po kablu z komputerem, dostawca netia w annex A ?
w windzie połączenie sieciowe - pobieranie ip automatycznie
jakie ustawienia masz ppp0a/0e ?
tak połaczenie po kablu, dostawca netia anex a, przy automatycznym też nie działało, wydaje mi się, że pp0a bo łącze po tepsie ale nie wiem jak to sprawdzic.
Kupiłem, 24ea53vq. Działam na nim od popołudnia.
Pierwsze wrażenia pozytywne. Kolory żywe, kąt widzenia niesamowity, dobry kontrast - generalnie jest ok.
Jedyne co mnie wkurza to bardzo delikatna konstrukcja podstawki z nóżką. Delikatnie się monitor dotknie, a ten jak głupi cały się buja... Na szczęście takich sytuacji będzie mało :)
marcinsywala.pl Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS
tak połaczenie po kablu, dostawca netia anex a, przy automatycznym też nie działało, wydaje mi się, że pp0a bo łącze po tepsie ale nie wiem jak to sprawdzic.
sprawdź jeszcze raz ten model tplinka to znajdę manual i podpowiem co , gdzie wpisać
Ja też mam monitor LG z matrycą IPS i jestem z niego zadowolony, niby czemu te delle miałyby być lepsze? Dell i tak się zaopatruje w matryce u zewnętrznych producentów, a jeżeli problemem jest nierówne podświetlenie to w tym przedziale cenowym tego się nie uniknie. Poza tym tego nierównego podświetlenia nie odczuwam w ogóle przy normalnej pracy na komputerze.
Pawel. S ja też mam 750 gb scorpio black i jestem względnie zadowolony. Nie rozumiem czemu w ogóle są produkowane dyski 5400rpm >.>
Ja też mam monitor LG z matrycą IPS i jestem z niego zadowolony, niby czemu te delle miałyby być lepsze? Dell i tak się zaopatruje w matryce u zewnętrznych producentów, a jeżeli problemem jest nierówne podświetlenie to w tym przedziale cenowym tego się nie uniknie.
W monitorze nie jest ważna matryca tylko elektronika sterująca.
Wszyscy biorą ipsy od LG, ale dziwnym trafem tylko NEC i Eizo robią na nich dobre monitory.
Od jakiegoś czasu mam problemy z otwieraniem kilku stron internetowych różnych serwisów.Korzystam z IE8. Czy przyczyną jest konieczność włączenia lub wyłączenia jakiś funkcji w przeglądarce, czy konieczność zainstalowania jakiegoś programu?
Na stronie Parkietu i forum na tej stronie często pojawia się komunikat, że przeglądarka nie może wyświetlić strony. Gdy strona otworzy się normalnie, przy próbie otwarcia na tej samej karcie innej strony jest komunikat, że okno jest zajęte.
Na forum Elektrody niektóre tematy nie otwierają się, strona jest pusta, tak samo ze stroną Bankiera.
Co jest tego przyczyną? [/url] [/url [/url] [/url [/url]
Skomentuj