Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

We were back ... Nowe zamówienie glosników z Holandii.

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Dziwi mnie wogole ze czekalismy do tego tyg a nie wplacilismy kasy jeszcze w zeszlym...
    Ps. Czy dostaniemy odsetki za lezaca kase na koncie?

Ps' A tak na powaznie to na co czekamy?
    Az rolph napisze ze ma glosniki na skladzie? Bo jesli tak to po co zamrozilismy tak wczesnie kase...
    Pozdrawiam wszystkich zniecierpliwionych.

Skomentuj

Ja własnie wczoraj wpłaciłem (na ostatnią chwile).
      Ja zamawiam vifki 4szt D27TG i 1 szt. D27SG.

Z niecierpliwością oczekuje paczuszki z Holandii

[ Dodano: 2005-11-03, 07:14 ]
      P.S. W sumie to ja sie ciesze ze zamówieni sie troszke przedłużyło bo i ja sie na nie załapałem.

Skomentuj

Może gipsy2 sam nie miał kasy na swoje głośniki i przez ten tydzień dozbierał brakujące fundusze. Bo innego wyjaśnienia nie mogę się domyśleć. No ale wypadało by to wyjaśnić bo tak to tylko domysły.

Skomentuj

Wyjaśnijąc - moze Gipsy2 czekał własnei na moje pieniązki bo go o to prosiłem, aby pare dni wstrzymał sie z zamówieniem bo czekałem na wypłate.
          Teraz kasa jest juz na jego koncie. Gadałem z nim i zamówienie sklada w tym tygodniu badz w poniedziałek.

Skomentuj

Jak zwykle, tak i w tym zamowieniu rodza sie jakies durne problemy.
            Wrzuccie na luz co niektorzy bo serduszko nie wytrzyma.
            Trzeba uzbroic sie w cierpliwosc.
            Zawsze wiekszosci cos nie pasuje ale o tym by samemu zorganizowac zamowienie to juz troche ciezej od wypisania paru oskarzen i zbednych wypocin.

Proponuje docenic to, ze ktos cos Wam zalatwia i doceniz rowniez to, ze traci swoj czas na to ktory moglbby poswiecic rodzinie.

Skomentuj

wow!!! ale sie ktos podlizuje...
              :P

Skomentuj

Bardzo nie podoba mi sie ta powstajaca atmosfera!!
                Bedzie tak jak w audiocomponets... gipsy2 sie zdenerwuje i juz nie zrobi ponownego zamowienia!!....
                Apeluje do Was... uzbrojmy sie w cierpliwosc i poczekajmy !!

Przypominam ze Gipsy2 nie pierwszy raz organizuje takie zamowienie!!

Pozdrawiam!!

Skomentuj

Zamieszczone przez marosik
                  wow!!! ale sie ktos podlizuje...
                  :P

Nie chce dopuscic do takiej sytuacji jaka zaistaniala na audiostereo. To po pierwsze.
                  Po drugie gipsy to moj kumpel nie chce by go zeszmacono i oskarzano.

Fakt, mozesz wyrazic swoje badz co badz dziecinne, malo powazne i nic nie wnoszace zdanie.

Skomentuj

Ja też będę bronił Gipsego... Jak się komuś tak spieszy to zapraszam na akkusa, akustyka lub gdzie indziej...
                    Nie no dajcie spokój, kasa nie przepadnie, nie ma co się bać... Cierpliwości...

Skomentuj

Spoko chlopy, gips to pewna firma, prosze sie nie stresowac.
                      i-AMP ,i-PSU, i-SMPS, i-KTO TAM WIE CO JESZCZE
                      https://www.facebook.com/IAMP-260036317687611/

Skomentuj

najlepiej jakby ktos zamknal topic do czasu kiedy gipsy sie czegos nie dowie bo tak to sie smietnik robi...kazdy moze sie do niego na gg odezwac. jest dosyc czestoo i powinien odpowiedziec, przynajmniej mnie jeszcze nie osral, wiec nie wiem w czym problem

Skomentuj

fakt. DZIECINNE
                          ale podobno kazdy facet to duzy dzieciak. :)

Nie mam nic wiecej do dodania poza tym ze niezmiernie sie ciesze z zamowienia. Kiedy glosniki dojda to juz malo wazne. Wazne ze dojda.

Skomentuj

Nikt tu nie napada na gipsego2, no ale chyba każdy się ciekawi co się dzieje z zamówieniem nie?

Skomentuj

no cześć Wam wafelki :)

jak powiem że kasa poszła do Rolpha to będzie Wam lepiej?

I nie wkurzać mi tu szefa :P hehe

[ Dodano: 2005-11-03, 20:20 ]
                              a,jeszcze jedno ...miała być paka do 30kg a wyszło ze 4 czy 3 razy tyle ,dzięki :) . Z tego powodu o zwrotach jakichkolwiek raczej zapomnijcie,a tak szczerze to tego wszystkiego jeśli sie nie myle jest "w sam raz".

Skomentuj

A ile sztuk głosników zamówiliśmy? Hehe ciekawe jak wygląda taka paka.

Skomentuj

ile sztuk ? ponad 60 sztuk .... no coments :P

dobrze że jest nas sporo to się koszta podzieliły ...

totalne rozliczenie bedzie jak przydją głośniki i roześle je Wam ....wtedy bedą dopłaty (bardzo baaaaardzo niewielkie) lub "nicpłaty" czyli nic nikt nie dostanie.

też Was kocham :) papapa

Skomentuj

biedny listonosz rowerek mu nie wystarczy... bedzie potrzebowal wozka.. i to widlowego

Skomentuj

wózka albo ciężarówki ....

[ Dodano: 2005-11-04, 07:53 ]
                                      a tak plus minus na następne zamówienie jest ktos chętny? może to być małe do 30kg w 4 - 5 osób z niewielkimi rzeczami,za ok tam 3 - 6 mieś.

Skomentuj

ja sie pisze potrzebuje jakies sredniotonowki albo srednio niskie... pewnie cos w stylu vify tc-14 no i jak bozia da to jeszcze m18wh i jakas d27tg ale tych dwoch ostatnich nie jestem pewien

Skomentuj

alez z was optymisci...
                                          To ja musze byc pesymista
                                          Kiedy to do nas trafi?
                                          Paczka europejska chyba z tydz?
                                          Kasa dojdzie za pare dni (czy juz doszla-masz potwierdzenie od rolpha)

Ps. A ktoz to wzial az tyle glosnikow?
                                          Mialo byc 4-5 osob
                                          Pozdro

Ps' Wypraszam sobie wafelki... Wole 'slodziutkie rureczki z bita smietana'

Skomentuj

Czaruję...
                                          X