u mnei za 1 razem 319;p
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
We were back ... Nowe zamówienie glosników z Holandii.
Collapse
X
-
witam wszystkich...
Czy nie znajdzie sie chetny ktory przewiezie glosniki od gipsego(pawlowice do Krakowa lub Katowic w weekend lub pozniej.
Paczka podobno ma wymiary okolo 80x100x40cm i wazy okolo 30kg.
Mam zamiar pojechac po nia ale nie bardzo mi sie usmiecha jazda autobusem z paka z Pawlowic do Katowic.
Wielkie dzieki za pomoc w zorganizowaniu wszystkiego.
Ps.Mam dobra wiadomosc dotyczaca glosnikow m18.
Juz sa.... :)
[ Dodano: 2005-12-13, 14:06 ]
widze ze tylko ja jestem tak dobrze poinformowany :)
Dzieki ezo ze podzieliles sie ta informacja... szkoda ze nie wczesniej
Skomentuj
-
gipsy jak zwykle nic nie napisal.
Sprawa wyglada tak:
W srode zagadal do mnie na gg pewien pan (Robert) ktory stwierdzil ze moze nam zabrac paczke od gipsego w pt i w poniedzialek dostarczyc do wawy.
Po dluuuuuuuuuuuuugich pertraktacjach z gipsym doszli do kompromisu. Paczka zostanie odebrana od gipsego w sobote rano. W wawie powinna juz byc wieczorem(w miedzy czasie plany Roberta ulegly zmianie i dlatego w sobote a nie w pon) .
Niestety okazalo sie ze te 24 godz o ktore opoznil gipsy odbior paczki beda kosztowaly Roberta nadrobienia drogi. Oczywiscie nie bedzie chcial od nas za to zadnej kasy (bo zobowiazal sie to dla nas zrobic przy okazji) pomimo jednak to mysle ze trzeba bedzie sie rzucic po 10zl na benzyne i 'za fatyge'.
Chce zebyscie ocenili moja propozycje.(ludzie bioracy udzial we wspolnej warszawskiej paczce chyba 3osoby)
(biorac pod uwage uprzejmosc obcego czlowieka , jego zaangazowanie w nasze sprawy , czas jaki bedzie paczka w drodze mysle ze wszyscy sie zgodza)
Tak wiec podsumowujac paczka bedzie w wawie w sobote poznym wieczorem - glosniki beda do odbioru od niedzieli u mnie (trzeba sie ze mna umowic na gg to podrzuce je gdzie tam bedzie trzeba)
Niestety nie pamietam kto jeszcze zostal w naszej paczce (kilka osob dogadalo sie z gipsym na wlasna reke mimo ze wczesniej zgodzili sie na wspolna paczke) wiec prosze o info na gg z kim mam sie dogadywac co mu podrzucic i ile kasy dac robertowi (jesli wogole zechce cos od nas przyjac)
Ps. Chcialem podziekowac Gipsemu za dobra wole jaka wykazal dogadujac sie z Robertem :P
Ps' Sorki ze nie napisalem tego wczesniej ale forum mi sie nie otwieralo :(
Ps" mam nadzieje ze w miare zrozumiale przedstawilem sprawe :)
Skomentuj
-
Witam !
Zasadniczo mam zasadę że dopóki nie mam co mądrego napisać na forum to nie zabieram głosu bo szkoda smiecić tak wartosciowe miejsce. Poza tym niezbieram punktów za posty typu "czy ktoś wie.., czy ktoś da..." itp.
Mając na uwadze Wasze potrzeby a moje możliwości doszedłem do wniosku że dlaczego nie pomóc. Wyszło niestety tak że troche muszę zboczyć z drogi zeby zawinąc do kolegi gipsy ale przeciez choroba Wam nie odmówie; no nieee ??
Dzięki za pomysł kolegi Marosika ale żadnej kasiorki nie wezmę bo jak sądze to jeszcze niejednego z Was wykorzystam na zasadzie tzw. obustronnej pomocy.
W sobote koło 18-19 powinno być dzieciątko w wawie, reszta do dogadania z marosikiem
Pozdrawiam
Robert
Skomentuj
-
jutro rano jedzie paka do PLACKA,KUDŁATEGO,WILKK'a,MAROSIKA oraz same głośniki do XXX (mam nadzieje że dasz rade odebrać do od Marosika,zwrotke i front doślę).
Dziś był m.in u mnie Boro po odbiór kopulek
NELSON71 -> Proszę odwiedź mnie jutro o dowolnej porze ,głośniki dla Ciebie są naszykowane,możesz także wpaść w niedziele.
Prosze niedzwonić na moją komurkę bo zapomiałem ją w Krakowie.
Jedynie teraz zostały mi paczki do wysłania do :
-Tomekk
-Vendaval
-Scheichelsopot
reszta głośniki odebrała osobiście poza Nelsonem71 i w zasadzie Borysem
Skomentuj
-
Zamieszczone przez EZOWczesniej w poscie napisal, ze to co zostanie rowniez z ewentulanie otrzymanymi rabatami zwroci kazdemu na konto.
Wplacamy w PLNZamieszczone przez gipsy2Ludzie! Śpicie czy co ? To powoli ostatnie dzwony na wpłaty! Wykorzystajmy dobry kurs euro. Możemy a raczej napewno dostaniemy jakies zniżki np 10% na vifę,więc tez bedzie nieco taniej,ale to się rozliczymy na końcu gdy głosniki Wasze będe miał u siebie w domu.
Wiec ja sie upominam
Gipsy chce zebys dotrzymal slowa... Tylko nie tak jak z zamowieniem. Czekam na odpowiedz a nie chce czekac znow dodatkowy miesiac :P
Ciekaw jestem ile za co zaplacilem.
Zamieszczone przez gipsy2Zamawiajcie sobie na audiostereo,płaćcie każdy McGyverowi czy komu tam za przysługe (teraz bierze od osoby 50zł za zmarnowany czas itp) , i też czekajcie na głośniki 2 miechy (ostatnio to nawet m18wh przyszło po 3 mieś.)
Skomentuj
-
Gipsy czy możesz przedstawić obiektywny kosztorys.
Jakie były zniżki, kto i ile zapłacił i jak wygląda ostateczny bilans zamówienia. Skoro McGryver pobiera opłatę 50 zł a tutaj miało być zupełnie inaczej (przez co zgodziliśmy sie Ci zaufać na Gentelmeńskiej zasadzie) , do tego doszły nam znizki od Rolpha toteż wychodzi mi że powinno to wyjść lepiej niz na AS ....
jedna prośba z mojej strony - nie każ czekac na odpowiedź tygodniami....
Skomentuj
-
NELSON71 -> jakoś nietrafiliśmy na siebie ... słuchaj podaj mi numer telefonu na maila : cypisek13@wp.pl ,głośniki były naszykowane ale mamie jeszcze nie powiedziałem (a myśle że się mineliśmy bo ja właśnie jak wrócilem to ponoć Ty pojechałeś). podaj numer to drinkne .
[ Dodano: 2005-12-17, 19:03 ]
i NELSON odebrał głośniki ...
Skomentuj
-
wszystkie glosniki dojechaly
Placek wlasnie po swoje podjechal....
Reszte chetnych zapraszam od jutra.
Pozdro :)
Chlopaki.... Ile kosztowal transport sprzetu po europie?
moje glosniki kosztowaly (z podatkami)
1370zl co by oznaczalo ze gipsy wzial 130zl za transport paczki po Europie...
przy zalozeniu ze na vifki jest 10%znizki
Na SS jest tylko 5%
(pozostale znizki bez zmian)
Ps. Najbardziej podobala mi sie oplata za transport i pakowanie
od kazdego 15zl a w zamowieniu bylo 10 osob.... Jak to gipsy napisal na 600km :)
Bo wiekszosc odebrala sprzet osobiscie (a przynajmniej polowa)-czyli juz tylko 300...
:)
Skomentuj
-
Rozliczyłem się z największą marudą tego zamówienia :P ,jesteśmy kwita. A Ty Placek lepiej sie nie pytaj bo dopłacać bedziesz musiał hehe.
to teraz zostali trzej muszkieterowie do zaliczenia.
[ Dodano: 2005-12-18, 01:46 ]
-Tomekk
-Vendaval
-Scheichelsopot
poinformujcie mnie jak dostaniecie paczki. Bedą wysłane w poniedziałek z samego rana ,na poczcie priorytetem i porządnie zapakowane.
Skomentuj
-
to o mnie mowa
Dziekuje pieknie za komplement :-p
Nadal nie wiem skad sie wziely slady po mocowaniu glosnikow do obudowy. Ze wzgledu na to ze moje SS sa z aluminium zostal piekny gwint po 2 srubkach na kazdy glosnik. Ciekawe kto chcial posluchac moich glosnikow bez mojej zgody... Znawca HI-FI to to raczej nie byl (tak stwierdzil gipsy) :P
Chlopaki czy wasze glosniki tez byly testowane?
Na plastikowych kolnierzach niestety nie bedzie widac.... chyba sie tego nie dowiecie
Ps Zapraszam pozostale osoby z wawy po odbior glosnikow./kontakt na gg
Skomentuj
Skomentuj