Podoba mi się 30 Hz przy 90 dB i cena :) To mówisz, że nie warto ?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Zmiany w STX -ie - nowe głośniki i nie tylko :)
Collapse
X
-
Jakies propozycje co do budy dla tego nowego stxa GDN-30-400-8-SE, bo sie zdecydowac nie moge czy zrobic mniejsza obudowe kosztem zejscia, czy jednak warto go wpakowac w pare litrow wiecej. Docelowo obstawiam w okolice 50l.
Problemu bym nie mial bo mam skrzynie 40l netto i moglbym poczekac az glosniki do mnie dojda i zobaczyc jak on gra w tej obudowie ale obawiam sie ze jak tak czekac bede to pozniej / koncowka grudnia / nie dostane plyt wiorowych :/
Skomentuj
-
Zamieszczone przez amdrmożesz cekac, na koniec roku schodzą tv, mikrofalówki czy golarki, a nie płyty wiórowe :P tak czy siak będziesz chyba musiał obie obudowy sprawdzić bo do 50 możesz wrzucić butelki z wodą, a z 40 nie wymajstrujesz.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez pegelmesserZamieszczone przez marianPodlaczalem pod wzmaka 75W na kanal i ledwo co rusza membrana
Podlaczylem go narazie pod 500wat i zapodalem na generatorze 20Hz (free air),na oko mial te 8mm wychylenia i jak chcialem jeszcze podkrecic to juz zaczal stukac,jeszcze nie wiem o co.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez pegelmessermarian napisał/a
Podlaczalem pod wzmaka 75W na kanal i ledwo co rusza membrana
Czyzby mial efektywnosc 70dB?
Zamieszczone przez marianjak chcialem jeszcze podkrecic to juz zaczal stukac,jeszcze nie wiem o co.
Skomentuj
Skomentuj