Wallker, to chcesz ten glosnik? ja zrobie ci skrzynke po kosztach a przy okazji go potestuje... to jak?
napisałeś:
jak tylko znajde chetnego na wsadzenie go do samochodu to go kupie :mrgreen:
Więc Ty kupujesz a ja go sobie do auta wsadzam :lol:
Nie no oczywiście żartuję Jakoś bardziej ciągnie mnie do ulepszania audio w domu niż w aucie... Za audio w aucie może wezmę się ewentualnie jak skończę to w domu a to szybko nie nastąpi... :neutral:
spójrzcie na to http://stx.pl/index.php/product/list...30/producer_id
jedna znajslynniejszych konfiguracji na tym forum tylko ze tam jest duzo leprza kopulka
ciekaw jeste czy ta cena dotyczy jednej kolumny czy dwoch?
jak za pare to nie oplaca sie robic ale napisane jest KOLUNA GLOSNIKOWA wiec raczej od sztuki:)
dolphin123, pewnie masz racje
jak by to byla cena za pare to sam bym je kupil a swoje sprzedal, zaoszczedzil bym sobie czasu i trudu i bym mial jeszce leprza kopulke :razz:
od ojca dyrektora z stx :cool:
a zwrotkę misiomor ponoć dopieścił idealnie
swoją drogą kolumienki grały super z NAdem jaki mają w stxsie, napęd też Nad.
rozmawiałem z nim, napisał mi, że dźwięk na wysokim poziomie, dorównuje konstrukcjom z dużo większej półki cenowej, zapowiada się obiecująco. Napisałem do STXa i zapytałem, czy jak kupię zestaw głośników od fx-200 to czy by mi nie udostępnili schematu, lub czy by mi nie sprzedali gotowej zwrotki... zobaczymy co z tego będzie, tak mi poradził użytkownik missiomor.
wiadomość od STXa:
Witam.
Za kilka dni będzie na naszej www.stx.pl dostępny dział DIY, w którym będzie przedstawiony projekt i schemat kolumn FX-200.
NIe radziłbym zmieniać wymiarów płyty frontowej oraz pozycjonowania przetworników.
Z poważaniem
S.A.
STX
jedwabiscie :grin: jak tylko bd mial kase to kupuje te awx bo pj-ka strasznie mnie wkurza :smile:
No widac ze STX mocno sie wziol do roboty :smile: jak tak dalej pojdzie to tonsil juz nigdy sie nie podniesie :razz: choc troche szkoda tego tonsila mogli by sie zjednoczyc, swietne zestawy by byly z gdn15/40/5 i awx-em :razz:
He he he:) A jednak to ja miałem rację kiedy przy temacie 3 drogi dla ubogich pisałem, że byłoby super, gdyby STX wypuściło taki zestaw za rozsądną cenę. Wtedy chłopaki larum podnieśliście że ze 3 tyś to musi kosztować minimumi że niemożliwe i wogóle.... A tu widać, że firma nie próżnuje, zwrotkę porządną opracowała, dodała najnowszy wysokotonowy swój głośniczek i jeszcze cena na poziomie 1600zł za parę- BRAWO! Czyli jednak można. Czekam z niecierpliwością co będzie dalej, wszak firma w głośnikach przez siebie sprzedawanych potencjał ma znaczny, to co ją od Tonsila różni to to, że dorobiła się dobrych wysokotnówek, na których może robić bardzo udane zestawy. Do tego jeszcze plany udostępnienia zwrotnic- tylko przyklasnąć... Ciekawe jakie jeszcze w przyszłości zestawy tam wystrugają. Nawet są fornirowane częściowo obudowy..
o dziale DIY SW pisal mi juz dawno - widac dopiero teraz wszystko rozplanwoali
w planach bylo tez sprzedawanie frezowanych frontow - ciekaw jestem czy wypali
Skomentuj