Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Zmiany w STX -ie - nowe głośniki i nie tylko :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez Pawel S.
    Wallker, to chcesz ten glosnik? ja zrobie ci skrzynke po kosztach a przy okazji go potestuje... to jak?
    napisałeś:
    jak tylko znajde chetnego na wsadzenie go do samochodu to go kupie :mrgreen:
    Więc Ty kupujesz a ja go sobie do auta wsadzam :lol:
    Nie no oczywiście żartuję Jakoś bardziej ciągnie mnie do ulepszania audio w domu niż w aucie... Za audio w aucie może wezmę się ewentualnie jak skończę to w domu a to szybko nie nastąpi... :neutral:

Skomentuj

Zamieszczone przez pajol112
      spójrzcie na to
      http://stx.pl/index.php/product/list...30/producer_id
      jedna znajslynniejszych konfiguracji na tym forum tylko ze tam jest duzo leprza kopulka
      ciekaw jeste czy ta cena dotyczy jednej kolumny czy dwoch?
      jak za pare to nie oplaca sie robic ale napisane jest KOLUNA GLOSNIKOWA wiec raczej od sztuki:)

Skomentuj

dolphin123, pewnie masz racje
        jak by to byla cena za pare to sam bym je kupil a swoje sprzedal, zaoszczedzil bym sobie czasu i trudu i bym mial jeszce leprza kopulke :razz:

Skomentuj

kurde, już miałem brać ale w końcu nie wiem czy za szt, czy komplet, zaraz napisze do nich...

Skomentuj

Zwrotnice do tych stx fx-200 projektował misiomor więc chyba żarty się skończyły :roll:

Skomentuj

Zamieszczone przez czarekp9
              czy za szt, czy komplet, zaraz napisze do nich...
              Wcześniej pomyśl... Firma musi zarobić :)

Skomentuj

Zamieszczone przez Koralzloty
                Zwrotnice do tych stx fx-200 projektował misiomor więc chyba żarty się skończyły :roll:
                Uaa.. :wink: Skąd to wiesz?

Skomentuj

od ojca dyrektora z stx :cool:
                  a zwrotkę misiomor ponoć dopieścił idealnie
                  swoją drogą kolumienki grały super z NAdem jaki mają w stxsie, napęd też Nad.

Skomentuj

ciekawe czy ktoś udostępni zwrotnicę, zrobiłbym takie coś z chęcią...

Skomentuj

Zamieszczone przez czarekp9
                      ciekawe czy ktoś udostępni zwrotnicę, zrobiłbym takie coś z chęcią...
                      "nadzieja matką głupich" :twisted: Oprócz kilku wyjątków nie widziałem żeby ktoś w audio udostępniał komercyjne projekty.

Skomentuj

albo chociaż ktoś opracował " po swojemu" do tego projektu.

Skomentuj

Zamieszczone przez Koralzloty
                          ciekawy jestem tej gry:) facet ma duza wiedze i potrafi dobry sprzet zrobic..

Skomentuj

rozmawiałem z nim, napisał mi, że dźwięk na wysokim poziomie, dorównuje konstrukcjom z dużo większej półki cenowej, zapowiada się obiecująco. Napisałem do STXa i zapytałem, czy jak kupię zestaw głośników od fx-200 to czy by mi nie udostępnili schematu, lub czy by mi nie sprzedali gotowej zwrotki... zobaczymy co z tego będzie, tak mi poradził użytkownik missiomor.

Skomentuj

http://stx.pl/index.php/product/show/id/495

Skomentuj

Już była o nim mowa :)

Skomentuj

wiadomość od STXa:
                                  Witam.
                                  Za kilka dni będzie na naszej www.stx.pl dostępny dział DIY, w którym będzie przedstawiony projekt i schemat kolumn FX-200.
                                  NIe radziłbym zmieniać wymiarów płyty frontowej oraz pozycjonowania przetworników.
                                  Z poważaniem
                                  S.A.
                                  STX

Skomentuj

A wiadomo już czy cena za parę czy za sztukę ?

Skomentuj

jedwabiscie :grin: jak tylko bd mial kase to kupuje te awx bo pj-ka strasznie mnie wkurza :smile:
                                      No widac ze STX mocno sie wziol do roboty :smile: jak tak dalej pojdzie to tonsil juz nigdy sie nie podniesie :razz: choc troche szkoda tego tonsila mogli by sie zjednoczyc, swietne zestawy by byly z gdn15/40/5 i awx-em :razz:

Skomentuj

He he he:) A jednak to ja miałem rację kiedy przy temacie 3 drogi dla ubogich pisałem, że byłoby super, gdyby STX wypuściło taki zestaw za rozsądną cenę. Wtedy chłopaki larum podnieśliście że ze 3 tyś to musi kosztować minimumi że niemożliwe i wogóle.... A tu widać, że firma nie próżnuje, zwrotkę porządną opracowała, dodała najnowszy wysokotonowy swój głośniczek i jeszcze cena na poziomie 1600zł za parę- BRAWO! Czyli jednak można. Czekam z niecierpliwością co będzie dalej, wszak firma w głośnikach przez siebie sprzedawanych potencjał ma znaczny, to co ją od Tonsila różni to to, że dorobiła się dobrych wysokotnówek, na których może robić bardzo udane zestawy. Do tego jeszcze plany udostępnienia zwrotnic- tylko przyklasnąć... Ciekawe jakie jeszcze w przyszłości zestawy tam wystrugają. Nawet są fornirowane częściowo obudowy..

Skomentuj

o dziale DIY SW pisal mi juz dawno - widac dopiero teraz wszystko rozplanwoali
                                          w planach bylo tez sprzedawanie frezowanych frontow - ciekaw jestem czy wypali

Skomentuj

Czaruję...
                                          X