Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Zmiany w STX -ie - nowe głośniki i nie tylko :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Potestuj go jak rodziców w chacie nie będzie i napisz o nim coś więcej Paweł Może w domu też się sprawdzi.

Skomentuj

Zamieszczone przez elvis18
      Może w domu też się sprawdzi.
      jezeli masz salon conajmniej 30-40m2 lub mieszkasz w domku to sie nadaje :twisted:

Skomentuj

sa nowosci :razz:
        http://stx.sote.pl/group/nowosci

Skomentuj

Wow! ten GDN-38-400-8-SE swietny do suba TL :) Fs niziutkie, wysoka skutecznosc, a qts 0.67 pozwoli na znacznie skrocenie tunelu. Bajka.

Skomentuj

Jeżeli jego cena nie jest pomyłką to faktycznie rewelacja. Wolałbym go jednak w odgrodzie a'la Jamo 909.

Skomentuj

Zamieszczone przez Pogromca mitow
              ow! ten GDN-38-400-8-SE swietny do suba TL :) Fs niziutkie, wysoka skutecznosc, a qts 0.67 pozwoli na znacznie skrocenie tunelu. Bajka.
              jak będziemy tak pisać i panowie z STX to zobaczą to cena znowu skoczy tak jak było z panelami he he :lol:

Skomentuj

hmmm ok, lipa ten glosnik :P a jaki droooogii... :>

Skomentuj

A to nie jest przypadkiem ten GDE 42 którego nie ma już w ofercie ? Tyle że z alu koszem.

Skomentuj

Zamieszczone przez Pogromca mitow
                    Wow! ten GDN-38-400-8-SE swietny do suba TL Fs niziutkie, wysoka skutecznosc, a qts 0.67 pozwoli na znacznie skrocenie tunelu. Bajka.
                    Dlaczego poprzez wysokie QTS zmniejszy sie dlugosc tunelu? możesz rozwinąć ?

Skomentuj

takero, a dlaczego piszesz że z alu? mnie trochę też to ciekawi bo opisie ma SE a ze zdjęcia wychodzi na to że to aluminiowy kosz :neutral:

Skomentuj

marian, na 1 rzut oka kosz na alu mi wyglądał
                        Nawet nie patrzyłem na oznaczenie

Skomentuj

daje to w tym temacie bo dotyczy STX jak napisano w aukcji ale na stronie glosnika STX nie znalazlem...
                          http://allegro.pl/item849145757_gdn_...skotonowy.html

Skomentuj

to już na allegro jest oj bardzo długo :)

Skomentuj

A tak wlasciwie to co to za glosnik? i dlaczego nie ma go w ofercie STX na stronce?

Skomentuj

ich sie zapytaj:)

Skomentuj

mam na stanie GDN-22-300-8-SW - interesuja kogos fotki itp?
                                  bo o dzwieku niewiele moge napisac - zla akustyka jak na taki glosnik :???:

Skomentuj

oj znowu skrotowo sie wypowiadam...
                                    mam wyjatkowo paskudna akustyke w pokoju i basu u mnie sie nie doswiadczy :P
                                    no wyjatkiem jest GDN AA :twisted:

ale teraz podlaczylem SW pod janka i nawet sobie mruczy

Skomentuj

wchodże dziś na stx i widże
                                      http://stx.sote.pl/gdn-30-500-4-ap.html

Skomentuj

Cena spadłą , moc wzrosła , czego chcieć więcej

Skomentuj

takero, GDN-30-300-4-AP dalej jest wsprzedazy a to jest zupelnie inny glosnik

Skomentuj

Czaruję...
                                          X