Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Zmiany w STX -ie - nowe głośniki i nie tylko :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Kondensatory i rezystory Bennic stosuje w swoich zwrotnicach Dynaudio. A Dynaudio to dla mnie najwyższa półka HIEND - owych konstrukcji.
    STX jak widać też zaczyna stosować elementy najbardziej uznanych producentów.
    Również widzę cewkę MADE IN BENNIC w ofercie STX.

Skomentuj

Siema
      oto odpowiedz z stx na moje pytanie o zwrotke do awx i małego szerokopasmowca
      Zamieszczone przez STX
      Witam.
      Projekt zwrotnicy do 18AWX + 10AWX jest już ukończony. Do końca tego tygodnia będzie zamieszczony w dziale Diy- schematy na naszej stronie.
      15 cm fullrange jest na 95% ukoćzony może jeszcze w tym tygodniu będzie umieszczony na naszej www. ale nie póżniej niż do17 stycznia.
      Pozdrawiam
      Ciekawie się dzieje w ostatnich dnach u stx'a.

[ Komentarz dodany przez: Pawel S.: 2010-01-12, 17:19 ]
      UWAGI MODERATORA
      do cytowania uzywamy [ quote ] a nie [ code ]

Skomentuj

Coś mi się nie chce wierzyć. Tak obiecywali a zwrotki do AWX-ów jeszcze nie ma ( 18AWX plus kopułka) Nic mi do tego bo wiem ze panowie i tak ciezko pracują, ale niech nie obiecują bez pokrycia. Poza tym powiedzieli ze do 17 stycznia ale nie powiedzieli którego roku

Skomentuj

Jako, że mam chętnego na projekt z szerokopasmówką możliwe, że nabędę 15AWX :razz:

Są i fronty :mrgreen:
          http://stx.sote.pl/front-obudowy-fx-200.html

Skomentuj

głośniki, których nie mają na stanie nie powinny być w ogóle na stronie, tylko zamęt - napisałem jakiś czas temu kiedy będą PJ i jak kamień w wodę, także póki co średnio, to samo z niskotonowymi z wyższej półki

Skomentuj

Marudzisz...często tak jest, że nie ma czegoś na stanie...ale jakby zdjęli ze sklepu to odwiedzający stwierdził by, że wycofali z produkcji, co prawdą nie jest. Nie możesz zapominać, że u STX'a strona jest nie tylko sklepem, ale także informacją tego co mają w produkcji, a że czegoś akurat nie ma to nie znaczy, że za jakiś czas nie będzie...
              Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Zwrotnica FX-200
                http://stx.sote.pl/zwrotnica-fx-200.html

Płytka drukowana FX-200
                http://stx.sote.pl/plytka-drukowana-fx-200.html

Skomentuj

Luszti - ja nie marudzę, ale na maile klientów się odpisuję

Skomentuj

widze ze zwrotnica wychodzi taniej niz samemu z polinka...

Skomentuj

I elementy całkiem całkiem

Skomentuj

kto wie kiedy dokładnie bendą stx 30-500-4 ap ???

Skomentuj

nikt tego dokladnie nie wie .....nawet panowie z STX
                          ....(naprawdę nie żartuje )

Skomentuj

Polinkowy HP68 :)
                            http://stx.pl/tunel-bass-reflex-99x117.html

Skomentuj

przeciez ten bass reflex jest tam od kad powstala nowa stronka stx-a

Skomentuj

hmm... a dopiero nteraz ukazal sie w nowosciach

Skomentuj

moze masz racje :roll: bo tak patrze ze troche sie namnozylo ty bass reflexow na ich stronce :razz:

Skomentuj

Wie ktoś coś na temat nowego ap-ka??

Skomentuj

Jeśli chodzi ci o GDN 30 500 4 AP to ma być dostępny na początku lutego - taką dostałem dziś odpowiedź na maila.

Skomentuj

Pewnie, żeby Cię spławić, to Ci tak napisali. Głośniki miały już być w połowie stycznia dostępne. Ceramiczna kopułka miała być w grudniu 2009, średniak fullrange miał być tydzień temu, zestaw na awx już nawet nie pamiętam...

Skomentuj

Na audiohobby.pl też jest temat o STX'ie i tam Lancaster mający jakieś "konszachty" z STX'em (TW "lancaster"? :razz: ) ma dostać nową szerokopasmówkę do testów. Na razie wstawił na forum wykresy z jej pomiarów (z STX'a) no i wygląda to co najmniej intrygująco. Ciekawe jak będzie w rzeczywistości. Coś tam też wspominali o ceramicznej wysokotonówce - ktoś też chyba ma ją testować? Proponuję trochę cierpliwości bo z tego co widać to STX idzie w ciekawym kierunku i może z jego działań wyniknie coś, co sprawi że nam szczęka opadnie - oby

[ Dodano: 2010-01-21, 00:36 ]
                                          Oczekiwanym zestawem na AWX też bym się tak bardzo nie podniecał. Z tego co można poczytać (również u nas na forum) to kopółka niby fajna ale w sumie to żadne szaleństwo. Midwoofer AWX wręcz przeciwnie (nie słyszałem ani jednego ani drugiego tylko przytaczam to co piszą na forach) no ale sam midwoofer przecież nie zagra i wynika z tego, że lepiej zainwestować trochę więcej kasy w 27TBFC/G ze stajni seasa i zrobić na tym projekt "3SM" autorstwa Krs47 z audiohobby.pl

Skomentuj

Czaruję...
                                          X