Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Zmiany w STX -ie - nowe głośniki i nie tylko :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

a mi wczoraj odpisali ze w przyszlym roku zaczna w koncu prace nad kopolka do car audio :P

Skomentuj

Pawel S., dużo tu zrobić nie trzeba ;]

Skomentuj

Jak ja do nich pisałem jakiś czas temu, to trochę ich podkręcałem właśnie na car audio też. Napisali, że opracują zestaw odseparowany do przodu do auta midbas + tweeter będący konkurencją dla Tonsila Speed i zestawów zagranicznych producentów. Oczywiście dobrze grający i przystępny cenowo.

Skomentuj

Zamieszczone przez lancaster z audiohobby
          Mam przyjemność poinformować, ze w najbliższym czasie będą dostępne nowe 15cm....fullrange :)
          tzn mają to być średniotonówki ale z pasmem do 22K na osi
          :wink:

Skomentuj

Napisał też, że mniej więcej w tym samym czasie pojawi się kopułka ceramiczna :smile: Jakiś nowy projekt 3way będzie można zrobić na nowych stxach.

Skomentuj

http://stx.pl/gdn-30-300-4-se.html
              Było już ? :roll:

Skomentuj

Było :)

Skomentuj

Panowie z STXa pracują nad 20tką na dół i średniakiem 10-15 AWX i będą robić projekt na 3drogach :smile: Ale trzeba jeszcze trochę trochę poczekać :wink:

Skomentuj

zapowiada się bardzo ciekawie, nowe 3 way. Tylko czy wyrobią się jeszcze w tym roku?

Skomentuj

a od kiedy zapowiadali aluminiwego GDNa? :lol:

Skomentuj

Pawel S., nie strasz nawet

Skomentuj

Pawle, pisalem do nich kiedys czy mi nie złoza na 'pałe' jakeigos aluminiowego, to powiedzieli ze to bez sensu i zebym poczekal do jesieni jak dobrze pamietam... Ta..

Skomentuj

Nowości w ofercie STX - kondensatory, rezystory, kilka innych elementów i schemat dla GDN 30-40-8-SE + D800 Ti
                            http://stx.sote.pl/group/nowosci/1

Skomentuj

ooo - tanie kondensatory

Skomentuj

No no :)
                                Widać ładnie się rozwija :)
                                Oby tak dalej :)

Skomentuj

Czekam na jakieś porządne 8" do 2way, najlepiej z serii AWX :mrgreen:

Skomentuj

Będzie pożadny zestaw 3way jak wypuszcza odpowiednie głośniki z serii AWX :)

Skomentuj

Zamieszczone przez DIGIPROCOMP
                                      Czekam na jakieś porządne 8" do 2way, najlepiej z serii AWX :mrgreen:
                                      Po co 8 cali aż ?
                                      No chyba że z podziałem z szerokopasmowcem :)
                                      Wtedy taka idea może i ma rację bytu, w innym przypadku odpada, no chyba że głośnik jest jednym wielkim kompromisem...

Skomentuj

No i jakieś 10" i 12" na subka bo w tym przedziale niema nic ciekawego.

[ Dodano: 2010-01-11, 21:38 ]
                                        Zamieszczone przez takero
                                        No chyba że z podziałem z szerokopasmowcem :)
                                        Wtedy taka idea może i ma rację bytu, w innym przypadku odpada, no chyba że głośnik jest jednym wielkim kompromisem...
                                        dlaczego z szerokopasmowcem?
                                        z kopułką i niższym podziałem 2-2,5kHz.

Skomentuj

Ja czekam na szerokopasmowke bo gdzies wyczytałem ze bedzie, i jakis 8-10'' max sub do auta. Zaleznie od ceny jak sie pojawia te szerokopasmowki to bede chetny bardzo i pewnie sie skusze, ale zobaczymy.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X