Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Zmiany w STX -ie - nowe głośniki i nie tylko :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez wasik1989
    Maxi, a teraz na czym przeprowadzałeś odsłuchy?
    taki tam badziew, 30w na kanal :P heh ;]

[ Dodano: 2008-12-19, 20:11 ]

Skomentuj

Zamieszczone przez Maxi
      obawialem sie kompletnego braku basu... mila niespodzianka, glosnik kopie jak porabany :P
      A nie mowilem? :razz: nie sluchaj gosci ktorzy nie mieli glosnika w recach...wiesz o kim mowie :wink:

[ Dodano: 2008-12-19, 20:13 ]
      BTW> zobaczysz ile ma basu ten 15" :smile:

Skomentuj

Jeszcze 2 fotki:

Zamieszczone przez marian
        BTW> zobaczysz ile ma basu ten 15" :smile:
        Tego to sie dowiem dopiero po swietach :P no chyba ze wzmak do mnie zdarzy dojechac :)

Skomentuj

Zamieszczone przez marian
          A nie mowilem? :razz: nie sluchaj gosci ktorzy nie mieli glosnika w recach...wiesz o kim mowie :wink:
          Uderz w stół a nożyce się odezwą?

Nie pokazuj swojego marnego pojęcia o PA, bo jakbyś nie wiedział że nadstawki na 1' + 12' daje się na standach albo rurach mocujących, i wtedy na sali lub na plenerze taki zestaw zginie z kopiącym basem (80Hz w góre) jak fajerwerki na sylwestra bo od czego niby ma się odbić dzwięk jak ma to miejsce na pokazanej fotografii (podłoga)? I napisałem satysfakcjonującego basu, skoro Cie satysfakcjonuje bas z 12' to czemu dorobiłeś sobie suba? Nie twórz mitów ot co i odczep się ode mnie bardzo Cie proszę bo wcale nie majać zamiaru się denerwować, robię to właśnie z Twojego powodu.

Maxi, to czekamy na końcowy efekt :)

Skomentuj

Nie wierz w to co piszą ludzie na forach, sprawdź to sam, już nikomu nie można wierzyć i ufać
            Dokladnie Wasik,dokladnie. Tu masz przyklad wystarczajacy,i przestan juz wypisywac swoje poglady na swiat bo nikomu nie chce sie tego czytac. Maxi mial juz wiele glosnikow wiec nie jest to laik ktory przeszedl z plastikowych pierdziawek na taki glosnik,wiec jesli mowi ze glosnik gra basem to tak jest. A ty,skoro nie slyszales nowych glosnikow stx-a,ba,nawet ich w rece nie trzymales to nie pisz bzdur na ich temat.

[ Dodano: 2008-12-19, 23:32 ]
            skoro Cie satysfakcjonuje bas z 12' to czemu dorobiłeś sobie suba?
            To do mnie czy do Maxiego? zreszta nie wazne bo czy to jest do mnie czy do Maxiego nie zmieni faktu ze to pytanie jest idiotyczne <załamka>

Skomentuj

Może nie o stxie, ale tez ciekawe że u pepićków są nowe głośniki

http://www.tvm-valmez.cz/?p=140

Skomentuj

pierwszy raz od nie pamiętam kiedy
                ciekawe ile są warte i kiedy w polsce będą dostępne :)

Skomentuj

fajnie
                  szkoda tylko ze nie spojne stylistycznie. ale moze niedlugo zrobia cala kolekcje

[ Dodano: 2008-12-20, 22:59 ]
                  widze ze zmienili tez stronke internetowa - szkoda ze nie ma juz angielskiej wersji :???:

widze nowa samochodowke http://shop.tvm-valmez.cz/autoreprod...0-4-p-203.html

[ Dodano: 2008-12-20, 23:07 ]
                  wycofuje sie z pierwszego zdania - jednak sa spojne stylistycznie :mrgreen:

Skomentuj

Ten Arn180 ma alu membrane? Czy tylko stylizowana na aluminium? Ktoś może wie?

nadstawki na 1' + 12' daje się na standach albo rurach mocujących, i wtedy na sali lub na plenerze taki zestaw zginie z kopiącym basem (80Hz w góre)
                    Nie chce robić śmietnika ale akurat to jest niestety prawda, fizyka się kłania.

Skomentuj

Zamieszczone przez Shiver
                      Ja tu celulozę widzę...

Skomentuj

Shiver, na glownej stronie dali takie fotki z roznym wykonczeniem. w danych sa juz tylko takie same czarne membrany :P

Skomentuj

OO Ciekawe te Tvm'ki, ciekawie wyglądają ale parametrów jeszcze żacnych nie widać .
                          Ktorys napewno wezmę na próbę ;-) a tak btw tam ponizej jest "Další: Reproduktor ARN-150-00" myślicie że to nowa wersja arn 150 ? możę w koncu srednica ożyje :)nowy ARN

Paskudna jest ta kopółka z włókna węglowego ( o ile to jest włókno :-) )

Skomentuj

Zamieszczone przez Rfck
                            parametrów jeszcze żacnych nie widać
                            a moze bys tak PDFa odpalil :P
                            http://shop.tvm-valmez.cz/hlubokoton...0-4-p-204.html

Skomentuj

oo są :razz:

Skomentuj

Zamieszczone przez takero
                                Ja tu celulozę widzę...
                                Obrazek
                                bo patrzysz na 150, a nie 180 ;p

szkoda, że ten biały to jest aż 226 bo może byłby fajnym zamiennikiem Tonsila 15/40/5 w rozmiarze 150 albo 180.
                                ONKYO TX-SR501E | Monacor SPH165KEP + Vifa XT19

Skomentuj

Takero, sorki chodziło mi o wersje ARN180N

Skomentuj

Takero, sorki chodziło mi o wersje ARN180N
                                    aaa ... :P
                                    myślę że nie ma co kombinować , trzeba zamawiać

Skomentuj

Tylko skąd i kiedy :mrgreen:

Skomentuj

ma ktos moze blisko do granicy? :mrgreen:

Skomentuj

ma ktos moze blisko do granicy?
                                          A 28km to daleko? :-P

Skomentuj

Czaruję...
                                          X