Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Koszulki diyaudio - zamówienie
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Zanim coś ktoś zamówi, proponuję najpierw wybranie porządnej firmy, od której będziemy brać koszulki. I niech nie będzie to pierwsza spotkana aukcja allegro z najniższą ceną. Bo za marne pieniądze to psi mięso jedzą!
Ja bym był zainteresowany polarem (w zależności od jakości i ceny) i ew. polówką także.
PS: Luty będę miał cały wolny, może bym zmajstrował jakąś lepszą grafikę na koszulkę? Logo oczywiście bez zmian, ale może jakaś dodatkowa oprawa? :) Co Wy na to?
Skomentuj
-
"dawki to" 50, 100 itd szt.
Kiedyś jak proponowałem pomoc przy t-shirtach ( wyszły dobrze napis się nie spiera..) robiłem również polo. Wyszło naprawdę dobrze, cena polo ok. 35zł. Koszulka do dziś trzyma dobrze rozmiar a przede wszystkim kołnierzyn nie jest rozlazły.
45 dychy max za dobre polo.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez cudny90 Zobacz postaZanim coś ktoś zamówi, proponuję najpierw wybranie porządnej firmy, od której będziemy brać koszulki. I niech nie będzie to pierwsza spotkana aukcja allegro z najniższą ceną. Bo za marne pieniądze to psi mięso jedzą!
za drugim razem dali buble ktore powinnismy reklamowac
a ze wyszlo jak wyszlo...
tym razem bysmy ich uprzedzili o poprzedniej sytuacji itp itd
Zamieszczone przez cudny90 Zobacz postaPS: Luty będę miał cały wolny, może bym zmajstrował jakąś lepszą grafikę na koszulkę? Logo oczywiście bez zmian, ale może jakaś dodatkowa oprawa? Co Wy na to?
Zamieszczone przez K0Mii Zobacz postazapytam w firmie skąd bierzemy polary i koszulki.
bo ja w pierwszej kolejnosci bym zamowil probki koszulek zeby fizycznie ocenic ktore najlepsze
zawsze bralismy grube stadmany. teraz mysle raczej o nizszej gramaturze poniewaz latem te grube robia sie malo komfortowe :/
Zamieszczone przez Marios Zobacz postaWyszło naprawdę dobrze, cena polo ok. 35zł. Koszulka do dziś trzyma dobrze rozmiar a przede wszystkim kołnierzyn nie jest rozlazły.
45 dychy max za dobre polo.
jakie to byly koszulki?
Skomentuj
-
Znalazłem taką firmę, na pierwszy rzut oka solidna.
www.haftwear.pl
Mają spoko koszulki i polo, i zwykłe.
O napisie DO IT YOURSELF w logo, w przypadku haftu możemy chyba zapomnieć - jest za mały.
Nie wiem tylko jak z cenami, piszą, że niby 40zł brutto za koszulkę przy zamówieniu detalicznym, ale coś mi się wydaje, że może tam być jakiś haczyk ze względu na różne rodzaje koszulek (lepsze/gorsze)
(napisałem do nich orientacyjnie maila, żeby mi wycenili zamówienie)Last edited by cudny90; 26.01.2013, 20:29.
Skomentuj
-
Przy hafcie wchodzą w grę tylko małe loga. Cena jest uzależniona od wielkości ale przede wszystkim od ilości kolorów.
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postajakie to byly koszulki?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postaa ten dalej swoje...
narazie tylko rozpoznanie a nie zamowienie!
dzial bedzie pozniej!Sorry, ale inaczej Twoich wykrzykników skomentować nie mogę...
Skomentuj
-
Sorki że wtrącę , Na forum (jeżdżę alfą stąd wiem :) ) Alfaclub chłopaki zamawiają tutaj http://www.mmtshirt.pl
Chłopak Projektuje też wzory .
Skomentuj
Skomentuj