Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Koszulki diyaudio - zamówienie

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
    poprawka - 79zl netto sztuka :/
    :blink:

A alledrogo jest po około 30-40zł
    marcinsywala.pl
    Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

nowe koszulki...? Nawet nie wiemy czy forum będzie chodziło tak jak trzeba a jeszcze je promować... :) Zamiast zamówień, zająłbym się najpierw chociaż działem dla takich zamówień...

Skomentuj

Daj spokój 80 dych za koszulkę :o to chyba ręcznie wszystko robione

Skomentuj

a ten dalej swoje...
          narazie tylko rozpoznanie a nie zamowienie!

dzial bedzie pozniej!

Skomentuj

też bym się chyba pisał , polar lub ew t shirt (nie lubię koszulek polo)

Skomentuj

biore jak cos, cena bez roznicy

Skomentuj

Zanim coś ktoś zamówi, proponuję najpierw wybranie porządnej firmy, od której będziemy brać koszulki. I niech nie będzie to pierwsza spotkana aukcja allegro z najniższą ceną. Bo za marne pieniądze to psi mięso jedzą!
                Ja bym był zainteresowany polarem (w zależności od jakości i ceny) i ew. polówką także.

PS: Luty będę miał cały wolny, może bym zmajstrował jakąś lepszą grafikę na koszulkę? Logo oczywiście bez zmian, ale może jakaś dodatkowa oprawa? :) Co Wy na to?

Skomentuj

jestem chętny na koszulkę, może nawet dwie. zapytam w firmie skąd bierzemy polary i koszulki. dam znać jak czegoś konkretnego się dowiem :)

Skomentuj

Paweł zapytaj o ceny np przy 20 i 40 szt
                    I bedzie wszystko wiadomo
                    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

"dawki to" 50, 100 itd szt.

Kiedyś jak proponowałem pomoc przy t-shirtach ( wyszły dobrze napis się nie spiera..) robiłem również polo. Wyszło naprawdę dobrze, cena polo ok. 35zł. Koszulka do dziś trzyma dobrze rozmiar a przede wszystkim kołnierzyn nie jest rozlazły.

45 dychy max za dobre polo.

Skomentuj

Myśle, ze cena uczciwa
                        Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Też jestem chetny na cos porzadnego.

Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2

Skomentuj

Koszulka + polar :)

Skomentuj

Zamieszczone przez cudny90 Zobacz posta
                              Zanim coś ktoś zamówi, proponuję najpierw wybranie porządnej firmy, od której będziemy brać koszulki. I niech nie będzie to pierwsza spotkana aukcja allegro z najniższą ceną. Bo za marne pieniądze to psi mięso jedzą!
                              szczerze mowiac pierwsza firma byla OK
                              za drugim razem dali buble ktore powinnismy reklamowac
                              a ze wyszlo jak wyszlo...
                              tym razem bysmy ich uprzedzili o poprzedniej sytuacji itp itd

Zamieszczone przez cudny90 Zobacz posta
                              PS: Luty będę miał cały wolny, może bym zmajstrował jakąś lepszą grafikę na koszulkę? Logo oczywiście bez zmian, ale może jakaś dodatkowa oprawa? Co Wy na to?
                              ja zmian nie potrzebuje. jak cos zrobisz i sie spodoba to moze

Zamieszczone przez K0Mii Zobacz posta
                              zapytam w firmie skąd bierzemy polary i koszulki.
                              czyli masz juz jakies doswiadczenie z tymi produktami?
                              bo ja w pierwszej kolejnosci bym zamowil probki koszulek zeby fizycznie ocenic ktore najlepsze

zawsze bralismy grube stadmany. teraz mysle raczej o nizszej gramaturze poniewaz latem te grube robia sie malo komfortowe :/

Zamieszczone przez Marios Zobacz posta
                              Wyszło naprawdę dobrze, cena polo ok. 35zł. Koszulka do dziś trzyma dobrze rozmiar a przede wszystkim kołnierzyn nie jest rozlazły.

45 dychy max za dobre polo.
                              polowke raczej kupuje sie jedna sztuke wiec cena OK

jakie to byly koszulki?

Skomentuj

Znalazłem taką firmę, na pierwszy rzut oka solidna.

www.haftwear.pl

Mają spoko koszulki i polo, i zwykłe.
                                O napisie DO IT YOURSELF w logo, w przypadku haftu możemy chyba zapomnieć - jest za mały.

Nie wiem tylko jak z cenami, piszą, że niby 40zł brutto za koszulkę przy zamówieniu detalicznym, ale coś mi się wydaje, że może tam być jakiś haczyk ze względu na różne rodzaje koszulek (lepsze/gorsze)

(napisałem do nich orientacyjnie maila, żeby mi wycenili zamówienie)
                                Last edited by cudny90; 26.01.2013, 20:29.

Skomentuj

haftowana koszulka bylaby strasznie droga! :/
                                  przeciez te wielkie plecy... :/

Skomentuj

Ups, ja zapomniałem, że nasze koszulki mają napis na plecach... hehehe, wysłałem zapytanie o małe logo na piersi.

Ale i tak tam mają ceny dla rozmiaru A4 full kolor jednakowe... Więc nie ważne, czy małe logo, czy A4. (zobaczymy, co odpiszą)

Skomentuj

Przy hafcie wchodzą w grę tylko małe loga. Cena jest uzależniona od wielkości ale przede wszystkim od ilości kolorów.

jakie to byly koszulki?
                                      Sprawdzę jutro, mam schowaną w letnich rzeczach.

Skomentuj

a ten dalej swoje...
                                        narazie tylko rozpoznanie a nie zamowienie!

dzial bedzie pozniej!
                                        Czyli zajmujemy się pierdołami i od dupy strony zaczynamy stabilizację i porządek forum.. Tak trzymać ! Sorry, ale inaczej Twoich wykrzykników skomentować nie mogę...

Skomentuj

Sorki że wtrącę , Na forum (jeżdżę alfą stąd wiem :) ) Alfaclub chłopaki zamawiają tutaj http://www.mmtshirt.pl
                                          Chłopak Projektuje też wzory .

Skomentuj

Czaruję...
                                          X