Jako tak nie sprawdzi bo on wisi w "powietrzu" ale będzie dodatkowy przewód.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Zbiorowe zamówienie Transfromatorów audio - Accuphase E-450
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Zamieszczone przez dj_zibi Zobacz postaObecne transformatorki by Państwo nam odesłali, a my byśmy je sobie rozpruli, dodali ekrany i dodatkowo włożyli w obudowę metalową. (karta katalogowa w załączeniu) i zalali
Skomentuj
-
Oto co ostatnio Noratel dostał.
Jak to się mówi pałka się przegła.
Witam,
Niestety nie jestem zadowolony z wpsółpracy z firmą Noratel jak i kontaktu z waszym Project Menagerem. Nie interesuja mnie dodatkowe koszty jakie Noratel musi ponieść na ponowne nawijanie transformatorów, jeżeli jest to dla was nieopłacalne transformatory zostały zwróconę do waszej firmy prosze zatem o zwrot gotówki w ramach niewywiązania się ze zleconego projektu.
Czy mam wystapić z oficjalnym pismem do firmy?
Karol Zdyb
Myślę ze podziała...Last edited by dj_zibi; 17.06.2014, 09:37.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dj_zibi Zobacz postaTo był straszak który podziałał:) Glównie chodzi o termin wykonania.
Skomentuj
-
No to bajka... Panowie albo sie decydujemy na robote albo zwrot kasy i to w trybie natychmiastowym.
Wylozylem ponad 800 zł i nie mam zamiaru czekać do sierpnia az laskawie dostanę trafa.
Gdzie jest problem? Bo ja go nie widze...
Jesli zwrot kasy zamawiamy w kilka osob w Toroidy.pl i po sprawie.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez micha7n Zobacz postaNo to bajka... Panowie albo sie decydujemy na robote albo zwrot kasy i to w trybie natychmiastowym.
Wylozylem ponad 800 zł i nie mam zamiaru czekać do sierpnia az laskawie dostanę trafa.
Gdzie jest problem? Bo ja go nie widze...
Jesli zwrot kasy zamawiamy w kilka osob w Toroidy.pl i po sprawie.
Mówiłem by zostawić te z zwrotem w wysokosci 1/3 :)
Skomentuj
Skomentuj