Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Zbiorowe zamówienie Transfromatorów audio - Accuphase E-450

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Jako tak nie sprawdzi bo on wisi w "powietrzu" ale będzie dodatkowy przewód.
    DAC .3lite AD1865 | Accuclone E450 | BMS 4524 + 18sound XT120 horn + Sonido SFR 175 AlNiCo + Eminence Alpha 15a - 99% progress… | SBA TW29BN-B + 15M4531 + 2x 18W8531 - 1% progres...

Skomentuj

Jesli w ramach tego zamówienia zaleją trafo i dodadzą puszke, jestem za. Zawsze to plus.

Skomentuj

Najważniejsze że nawiną nowym drutem, jak jeszcze zaleją i dadzą puszkę to idę na to.

Skomentuj

Jestem za.

Skomentuj

Przy takim rozwiązaniu sprawy nie ma na co marudzić, jedynie się cieszyć, że firma potrafi się do błędu przyznać i chce zadośćuczynić.
            Zalewać ojciec, zalewać!

Skomentuj

Za
              marcinsywala.pl
              Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

za

Skomentuj

Zamieszczone przez dj_zibi Zobacz posta
                  Obecne transformatorki by Państwo nam odesłali, a my byśmy je sobie rozpruli, dodali ekrany i dodatkowo włożyli w obudowę metalową. (karta katalogowa w załączeniu) i zalali
                  Masz tą kartę gdzieś ? :)

Skomentuj

czyżby trafa i temat pojechały na wakacje...

Skomentuj

Nie pojechały:)

Skomentuj

Nie pojechały:)
                        Na wakacje czy do noratela?

Skomentuj

Oto co ostatnio Noratel dostał.

Jak to się mówi pałka się przegła.

Witam,

Niestety nie jestem zadowolony z wpsółpracy z firmą Noratel jak i kontaktu z waszym Project Menagerem. Nie interesuja mnie dodatkowe koszty jakie Noratel musi ponieść na ponowne nawijanie transformatorów, jeżeli jest to dla was nieopłacalne transformatory zostały zwróconę do waszej firmy prosze zatem o zwrot gotówki w ramach niewywiązania się ze zleconego projektu.

Czy mam wystapić z oficjalnym pismem do firmy?

Karol Zdyb

Myślę ze podziała...
                          Last edited by dj_zibi; 17.06.2014, 09:37.

Skomentuj

Q..a ręce opadają.
                            Bierz my kasę, ci co chcą z powrotem niech biorą, reszta napiszmy do toroidów i do trzech tygodni mamy.
                            Nigdy więcej noratel, bo takiej fuszery i krętactwa nie doświadczyłem daaaaaawno.
                            Ponad dwa miesiące to trwa :-(

Skomentuj

A co napisali/mówili przez tel ? Chcieli byśmy dopłacili za ich fuszerkę ? O_o

Skomentuj

To był straszak który podziałał:) Glównie chodzi o termin wykonania.

Skomentuj

...poproszę o zwrot gotówki ...

Skomentuj

To był straszak który podziałał:) Glównie chodzi o termin wykonania.
                                    Czyli zwracają gotówkę, czy biorą się do roboty ?

Skomentuj

Decyzja nalezy do nas.

Skomentuj

No to bajka... Panowie albo sie decydujemy na robote albo zwrot kasy i to w trybie natychmiastowym.
                                        Wylozylem ponad 800 zł i nie mam zamiaru czekać do sierpnia az laskawie dostanę trafa.

Gdzie jest problem? Bo ja go nie widze...

Jesli zwrot kasy zamawiamy w kilka osob w Toroidy.pl i po sprawie.

Skomentuj

Zamieszczone przez micha7n Zobacz posta
                                          No to bajka... Panowie albo sie decydujemy na robote albo zwrot kasy i to w trybie natychmiastowym.
                                          Wylozylem ponad 800 zł i nie mam zamiaru czekać do sierpnia az laskawie dostanę trafa.

Gdzie jest problem? Bo ja go nie widze...

Jesli zwrot kasy zamawiamy w kilka osob w Toroidy.pl i po sprawie.
                                          Problem ze cholernie wolno podchodzą do sprawy, pierdolenie ze cha się poprawić etc... a od tygodnia jak zabrali trafa chyba nic sie nie zmieniło. Po moim mailu ich ostro ruszyło i mam dostać szczegółowy terminaż wykonania traf.

Mówiłem by zostawić te z zwrotem w wysokosci 1/3 :)

Skomentuj

Czaruję...
                                          X