Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Galeria fornirów

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez Marios Zobacz posta
    Informacyjnie podaje że koledzy z Wawy i okolic mają forniry naturalne na szwedzkiej, sprzedają na liście bez problemu.
    W takim razie podaj namiary.

Dostałem info z CDO że cena Jabłoni u nich to od 25zł do 59zł w zależności jaka klasa i jaka kłoda. Sprzedają na paczki po 24 liście,i to wychodzi około 15 m2. Sporadycznie zdarza się, że niektóre paczki są uszkodzone podczas transportu,wtedy sprzedają na liście. Niestety nie ma wtedy zbytnio dużego wyboru, po prostu trzeba kupić to co jest.

Na stanie mają kilka liści wysokiej jakości ale cena mnie przeraża.

Skomentuj

znam sklep
      sam tam kupuje
      jutro bede to zapytam o jablon indyjska
      o cos jeszcze?
      namiary sklepu
      [google]drewnlolux warszawa[/google]
      Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

No właśnie o ten miałem na myśli, sprzedają tam na liście co jest wygodne w przeciwieństwie do DLH..

Skomentuj

to prawda
          ale ja juz chyba tam bylem po ta jablon i jej nie mieli
          ale jutro sie upewnie
          Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Dobra,to co z tym fornirem? bo Ja chcę już kończyć kolumny.

Skomentuj

w drewnoluxie nia maja...
              Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

To co robimy? bierzemy z MIRO? Tylko Ja tutaj widzę pewien problem: jeśli jedna osoba kupi całą paczkę na którą się złożymy to potem w czym wyśle po kilka liści do innych ludzi? skąd weźmie takie kartony żeby podczas transportu fornir nie został uszkodzony?

Muszę nad tym dobrze pomyśleć,słyszałem o firmie w Toruniu,gdybym tam pojechał (bilet na pociąg w jedną stronę kosztuje 10zł) to może udało by mi się kupić na miejscu tyle liści ile potrzebuję,a jak by nie było jabłoni to wziął bym inny który by mi się spodobał,którego bym widział na własne oczy a nie na zdjęciu.

Skomentuj

A jak się nazywa ta firma? Z góry dzięki!

Skomentuj

Proszę: http://www.splendor.torun.pl/

Trzeba do nich zadzwonić bo strona szwankuje.

Skomentuj

Tak się właśnie zastanawiałem czy nie masz na myśli tego właśnie miejsca :) Było coś chyba o nim kiedyś wspomniane na audiomanii . Miałem ten sklep kilkaset metrów od szkoły i to nawet tak jakby po drodze do domu i nigdy w nim nie byłem :(

Skomentuj

To bujaj, zobacz czy cos ciekawego maja i przede wszystkim czy pojedyncze liscie sprzedaja, bo ostatnio gdzie sie dzwoni tylko calymi paczkami...

Skomentuj

Witam,

Czy ktoś miał kiedyś styczność z fornirem bodo? Jak sie z nim pracuję?

Skomentuj

dolphin wybacz ale w Toruniu jestem max raz w m-cu. Szkołę już skończyłem ale gdy tylko pojawię się tam to dam znać.

Skomentuj

Dzwoniłem dziś do tej firmy,mają fornir na liście ale nie mają na stanie jabłoni indyjskiej,chyba że na zamówienie. Coś mi się wydaje że pojadę do Torunia w sobotę.

Skomentuj

Tyle było nt jabłoni dobry czas temu, a teraz jak człowiek potrzebuje kilka liści to ciężko ze znalezieniem sprzedaży na sztuki... :/

Skomentuj

Eee ciężko. Napisz jaki potrzebujesz i ile.

Skomentuj

Nie na temat...
                                    Poszło pw.

Skomentuj

Zamieszczone przez marko3T Zobacz posta
                                      Eee ciężko. Napisz jaki potrzebujesz i ile.
                                      A możesz załatwić? to napisz jaki masz,szerokość,długość itp. to wtedy napiszę ile bym brał. Na oko jakiś 5mk.

Skomentuj

marko3t nie ma problemu z wykorzystaniem jabłoni, więc może będzie okazja odkupić co nieco

Skomentuj

Co mam z tineo: 20 liści o wymiarach, szer. ok. 30-32cm długość ok. 315, 8 liści 39-40cm na 270cm(ten jest niestety nie do pozbycia) i 16 liści szerokich na 19 i długich na 315cm. Wszystkie w pierwszym gatunku i z ryglem.
                                          Możliwe oczywiście inne forniry.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X