Przystosowana do paneli o grubości do 40mm. Przy panelach większych można jej użyć jako dwóch niezaleznych przycinarek. Długotrwałe ostrza najwyższej jakości są łatwo wymienialne.
10 znaków.....
Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
http://allegro.pl/obcinak-do-oklein-...200830553.html
Działa na tej samej zasadzie, tylko trzeba wyciągnąć jedno ostrze, bo są dwa, jedno tnie, drugie robi fazkę. W sumie 22zł to nie jest jakaś wielka kasa, może warto spróbować...czeka mnie dużo fornirowania, z tym było znacznie szybciej.
Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
To z filmiku strasznie drogie, droższe niż moja frezarka
A to Virutex tylko do płyt, do złożonych kolumn się nie nada, ale w sumie meble może będę robił sobie do kuchni więc chyba kupie :P
A to Virutex tylko do płyt, do złożonych kolumn się nie nada, ale w sumie meble może będę robił sobie do kuchni więc chyba kupie :P
Chyba nie doczytałeś, napisane było, że można to rozłożyć na dwie oddzielne strugarki. Z linku na Allegro podobny sprzęt kosztuje 22zł z przesyłką. Ciekawe jak z jakością...
To jest do obcinania obrzeża PCV na kantach płyt meblowych, naturalnego forniru tą zabawką sie nie przytnie.
Nie wie ile wystaje takie obrzeże, ale jeśli to urządzonko dawało by radę z czymś co wystaje o jakieś 2mm to i tak byłoby szybciej. W końcu najważniejsze w tym wszystkim to jakość ostrza noża.
awaria ma rację, to jest to PVC. mam podobne przy fornirach nie działa. materiał musi być jednolity w całej grubość.
Nawet jeśli utniemy równe paski forniru, nie wychodzi to ładniej
awaria ma rację, to jest to PVC. mam podobne przy fornirach nie działa. materiał musi być jednolity w całej grubość.
Nawet jeśli utniemy równe paski forniru, nie wychodzi to ładniej
Szkoda...kurde przydałoby się jakiś szybszy sposób...
Panowie, czym wyciągnąć fakturę forniru?? Kupiłem dzis dośc drogi (~90zł m^2) fornir który ma piekna fakturę jednak warto by go jeszcze wzmocnić. Tylko prosze nie pisac o Caponie
Skomentuj