Zamieszczone przez mIKI
Zobacz posta
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Tool box - offtopic
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
To stolarz wam powie że to jest do obcinania obrzeży z papieru pcv abs-u ale u nas i tak leży to gdzieś "na dnie" szuflady , takie to przydatne:):).
Do obcinania forniru używa sie tego typu noża: http://img.bazarek.pl/191022/13506/1...8e848beef2.jpg kawałek deseczki lub mdfa i dawaj naprzód !!!:):)
Skomentuj
-
Mam ten nożyk i parę mebli do garażu tym zrobiłem. Z Obrzeżami "na żelazko" radzi sobie całkiem nieźle. Można równie dobrze zrobić to drugą strona zwykłego nożyka ale ten jest wygodniejszy i kosztuje parę złotych.
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postaz fornirem tez sobie poradzi. ja sie tylko obawiam o uslojenie forniru... moze wyrwac za duzo :/
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Marios Zobacz postaMasz rację ale nie ze wszystkim, dać mu wenge i się gubi..
Skomentuj
-
jak mnie dzisiaj wkur... z plytami!
zamowilem w czwartek. dalem im gotowy rozkroj plyty zeby bylo szybciej
dopiero dzisiaj obieram i jeszcze bezczelnie kaza mi doplacic!
na rozkroju jaki dalem powinien mi zostac wielki kawal plyty - ok 1m2
a oni tak to sobie rozplanowali ze kaza doplacic za 1,6m2! debile!
wiecej nie kupuje jak nie ma mojego znajomego pilarza :/
Skomentuj
-
Panowie, nie bardzo wiem gdzie umieścić ten post, więc strzelam że tutaj. Tematyka dotyczy audio - a konkretnie kabli. Musze przeciągnąć kable (sygnał + 2x głośnikowe) pod drzwiami. Mam listwę metalową i płytki. Chciałem wyrzeźbić korytko na kable, ale wydłubywanie szczypcami przyklejonych płytek idzie jak krew z nosa.. ;]
Jakieś pomysły ?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez mIKI Zobacz postapilarki poki co nie mam - da sie zrobic to idealnie? trzyma wymiary?
festoolem wychodzilo ladnie
Zamieszczone przez mIKI Zobacz postafrezarka - to chyba sporo zabawy nie?
ale chcesz 45 stopni? czy inne wartosci?
---------- Post dodany o 17:23 ---------- Poprzedni post o 17:21 ----------
Zamieszczone przez mIKI Zobacz postapoznije nie potrafia wrocic do 0*;/
u znajomego stolarza jest normalnie cyfrowy wyswietlacz z dokladnoscia do 0,01 stopnia
Skomentuj
Skomentuj