Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Kategoryczny LOW END

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Montowanie jest tak jak w oryginalnych plastikowych paczkach,przykręcone od środka na tych samych wkrętach i uszczelce, nie było z tym większych problemów poza tym że magnesy philipsów przyciągały wkręty podczas ich wkładania.

Skomentuj

Piekna robota, dopiero na powiekszeniu widac jak precyzyjnie i ladnie sa wykonane.

Skomentuj

funiax1 elegancko ! Zrobiłbym je trochę węższe i byłaby super, ale po mimo tego faktu naprawdę rewelka.

Skomentuj

funiax1 rewelacja
          tylko koniecznie doloz rezystor na missiona (5-10r) bo on ma duzo wieksza skutecznosc niz philipsy i sie mocno wybija ponad pasmo
          Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

piekna robota
            najbardziej zaskoczyles mnie tym z tylu - precyzja i estetyka

osobiscie dalbym zaokraglenia na pionowych krawedziach z przodu zeby je zwezyc

---------- Post dodany o 12:17 ---------- Poprzedni post o 11:06 ----------

no to i ja pokaze swoj "low end"

w zasadzie nie moj bo to dla brata

Skomentuj

widze ze alfredy modne u Ciebie Pawle, a moje zbierają tonę kurzu bo nie mam już na nie chęci:) Chyba, że kupie po prostu dechę i zrobię OB z 6-8 głośnikami na stronę...

Skomentuj

to ciagle te same alphardy i ciagle to samo kino :P
                tylko budowa rozciaga sie w czasie :P
                ale juz po dniu odsluchu stwierdzilem ze nawet dla mojego gluchego brata sa za kiepskie i z czasem wymienie je na STXy (jak tylko sie pojawia)

Skomentuj

Mierzyliście te małe philipsy (tzn parametry, charakterystykę) ?
                  też sobie pare takich kupiłem, jak nie mierzyliście to możecie na mnie liczyć XD bo chciałbym sobie porządnie zrobić na nich "kolumny" myślę że pomimo że to śmieszny głośnik to warto się pobawić i zaprojektować to jak należy a nie byle jak (nie żebym coś miał do pokazanej tu ostatniej konstrukcji )

Skomentuj

Zamieszczone przez ambroży Zobacz posta
                    jak nie mierzyliście to możecie na mnie liczyć XD
                    Pożyjemy zobaczymy... Moje pomierzone prawdpopodobnie też będą, ale nic z nimi na zwrotnicy nie będę robił, bo od tego są inne projekty..

Skomentuj

Witam Mam wzmaka na TDA 2030, z jakichś głośniczków komputerowych(jest przedwzmacniacz z regulacją basu, tonów wysokich, i volume, a nawet podbicie basu :P ) Jakie super low-endowe głośniczki byście do tego polecili ?
                      Last edited by dolphin123; 05.02.2011, 14:17.

Skomentuj

dział ogłoszeń to tu nie jest...
                        przejrzyj allegro, wrzuc najtansze propozycje ktore wpadly CI w oko i doradzimy.

Skomentuj

Co sądzicie o czymś takim ? :flapper: http://allegro.pl/ekranowany-szeroko...461159331.html co prawda takie tanie to nie jest aaale ...

---------- Post dodany o 18:58 ---------- Poprzedni post o 18:56 ----------

http://allegro.pl/glosnik-sony-model...461159327.html albo jeszcze to

Skomentuj

prędzej tonsila bym kupił albo te ponizej do line array:)
                            http://allegro.pl/szerokopasmowa-eli...454170814.html po 6szl szt...
                            http://allegro.pl/szerokopasmowa-eli...454171721.html po 3zl szt...

Skomentuj

Dolphin123, o line array na tych ovalach myslalem jakis czas temu, ale najlepiej kupic komplet hurtem, tak zeby z 16 sztuk na strone rzucic. To by moglo zagrac ciekawie :)

Skomentuj

już z bodajże dabylem myśleliśmy o kupnie tej paczki... Myślę, że gdyby zrobić grupowe zamówienie to na wszystkie znalazłyby się chętni, tak jak w przypadku missiona i philipsa... :thumbup:

Skomentuj

A na poszczególne element obudowy będzie można się załapać?
                                  marcinsywala.pl
                                  Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Nie na temat...
                                    OO a ile wtedy sztuka missiona kosztowała ?
                                    Last edited by lklukasz; 14.02.2011, 23:50.

Skomentuj

Nie na temat...
                                      4zl sztuka
                                      Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz posta
                                        już z bodajże dabylem myśleliśmy o kupnie tej paczki...
                                        dolphin123, hehe, jak przeczytałem Twojego wcześniejszego posta to od razu przypomniałem sobie tamtą sprawę i pomyślałem, czy by nie wrócić do tematu :flapper:
                                        Tylko jak pomyślę ile różnych głośników mam w warsztacie to jakoś zaciera mi się sens tego przedsięwzięcia... z drugiej strony, line araya jeszcze nie próbowałem :glare:

:flapper:

Skomentuj

Zamieszczone przez dabyl Zobacz posta
                                          Tylko jak pomyślę ile różnych głośników mam w warsztacie to jakoś zaciera mi się sens tego przedsięwzięcia... z drugiej strony, line araya jeszcze nie próbowałem
                                          Ja mam ten sam problem... :crying:

Skomentuj

Czaruję...
                                          X