Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Niedrogie 2.1

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

ploter mówisz masz :wink: Br z tyłu zawsze będzie podbijać jak je blisko do ściany.
    W zamkniętej nie sprawdzałem jak gra, miałem tunel to od razu go wstawiłem i myślę, że na dobre to wyszło.

Skomentuj

dolphin123, arn 116 jest mniejszym głośnikiem tu te porównanie trochę nie do końca trafne no ale cena podobna za głośnik

Skomentuj

Ale arn116 aby miec chociaz troche basu musi miec ta bude 4-5litry. 14SK lepiej sobie w takiej malej budzie radzi niz arn, a smialo go mozna poczestowac 8litrami :wink: Takze jak robisz projekt monitorkow 5litrow no to po co ladowac mniejszy glosnik ? :wink:

Skomentuj

Będziesz je czymś mierzył?? Chodzi o zdjecie charki :) w tej budce :)

Skomentuj

czas pokaże :wink:

Skomentuj

No to już wiem jakie będą moje monitorki bliskiego pola... martwi mnie tylko ten BR z tyłu....

Skomentuj

Możesz podać wymiary oraz grubość materiału ? Jak ten zestaw sprawuje się w rocku ?

Skomentuj

druga strona wątku, czwarty post od góry, ehhhhh... :|

Wymiary desek mdf 16mm:
                  Front 280x160 szt.2
                  Góra dół 176x160 szt.4
                  Bok Tył 248x160 szt.6

Skomentuj

Altaner przy wolniejszych kawalkach gra to calkiem dobrze. przy szybszych juz moze sie gubic i zlewac, ale z tym nawet drozsze zestawy potrafia miec problem. Bardzo fajna jest stopa perkusji jak na taki maly litraz :wink:

Uaktualniłem pierwszy post. Jakby czegoś brakowało to proszę wspomnieć :wink:

Skomentuj

dolphin123 Wygłuszałeś czymś monitorki i suba..?

Skomentuj

Sub będzie nisko odcięty więc nie wiem czy dawać wygłuszenie. Monitorki nie są też wygłuszone. Z mojego punktu widzenia rzadko to robię, bo mi to najbardziej odpowiada :wink:

Skomentuj

a Suba masz już gotowego i Gra? Czy nadal w kropce.. monitorki przyznam ze już wyglądają Ligowo :razz: słyszałeś może wiekszego Brata SK Gdn 17 ? :mrgreen:

Skomentuj

Zamieszczone przez Eqtom388
                            a Suba masz już gotowego i Gra? Czy nadal w kropce.. monitorki przyznam ze już wyglądają Ligowo :razz: słyszałeś może wiekszego Brata SK Gdn 17 ? :mrgreen:
                            Sub jest złożony ale chwilowo nie mam do niego napędu. 17SK słuchałem i jak ktoś ma miejsce na podłogówki to zdecydowanie 17SK ze względu na niskie rejestry. Na środku minimalnie lepiej gra mniejszy 14SK, ale wydaje mi się, że te minimalne różnice spowodowane są ciężarem membrany. AK w porównaniu do PJ gra proporcjonalnie do ceny, także czy 14SK+PJ czy 17SK+AK zależy od tego czy się chce monitorki czy podłogówki :wink:

Skomentuj

Dolphin123 cewki kupowałeś w STX,ie..? Jak tak to mógłbyś napisać które brałeś..? Bo niemoge doszukac sie u nich takich jak sa na schemacie.. :cry:

Skomentuj

smerfetek13 po prostu napisałem, że mają mi dosłać komplet elementów do zwrotki i wycenić.

Skomentuj

a Zamówiłeś tą Mb do Gdn17 ? Czy jednak bez membrany biernej robisz suba ?

Skomentuj

Oczywiście... :wink:

Skomentuj

A to wprowadzasz jakaś modyfikację w obudowie suba .. Czy robisz nowa ?

Skomentuj

Robie nowego suba dla siebie do drugiego zestawu.

Skomentuj

Dolphin123 gdy porównywałeś 14SK do 17SK to w jakim litrażu była 17SK..?

Skomentuj

Czaruję...
                                          X