Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Wilson Audio Sophia 3 - obudowy

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

mi się już podobają w takim surowym:) stanie świetna robota :thumbsup:

Skomentuj

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
      ...jutro dokończę mniejszym frezem...
      Zapomniałem że dziś niedziela

To chociaż fotkę pstryknąłem :razz:

Skomentuj

Nieźle wyszło od ręki
        Mimo że same wilsony nie są w moim guście to powstawanie Twoich fajnie się ogląda :) Szczególnie że na forum ciągłe "walki".

Skomentuj

Mam nadzieję, że je potem będziesz chciał sprzedać to będę miał w końcu 3 drogi w domu hehehe
          <iframe width="400" height="435" src="https://zrzutka.pl/u3nedj/widget/2" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>

Skomentuj

Nie wiem czy je w ogóle sprzedam, za dużo pracy w nie włożyłem, a wiem że drugich takich samych nie zrobię

Skomentuj

Za rok pogadamy jak byś siebie nie znał
              <iframe width="400" height="435" src="https://zrzutka.pl/u3nedj/widget/2" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>

Skomentuj

Póki co, to bardzo dobrze to wygląda. Trzymam kciuki za ukończenie projektu!
                Last edited by mato_22; 12.10.2014, 20:21.

Skomentuj

świetna robota, wprawne oko i ręka , tylko czemu ta wiórowa? szkoda frezów i w ogóle. ja jednak wolę mdf lub sklejkę...

Skomentuj

Postanowiłem że przesezonuję je trochę w pokoju do czasu malowania.
                    Głośniki podłączyłem, niech się wygrzewają.

Skomentuj

No wyglądają kozacko już teraz. A jak panele się spisują ? masz w pokoju tylko te dwa czy coś jeszcze ?

Skomentuj

Mam 3 sztuki na ścianie za kolumnami.
                        Spisują się świetnie, nawet laik usłyszy różnicę gdy są i gdy ich nie ma w pokoju.

Skomentuj

A ustawiałeś je według jakiegoś schematu akustycznego, że tak to nazwę :P czy po prostu żeby dobrze na ścianie wyglądały. No i co tam do nich wepchałeś, wełnę mineralną ?

Skomentuj

W tym temacie wszystko opisałem: http://diyaudio.pl/showthread.php/17...ila-quot/page8

Skomentuj

Marian, a dlaczego masz gołą podłogę ? nie uważasz że dywan by pomógł w brzmieniu?

Skomentuj

W brzmieniu pewnie by pomógł ale w sprzataniu to średnio :p

Skomentuj

Ja tam wolę odkurzyć niż zamieść poza tym panele są zimne i podatne na uszkodzeni :)
                                  Dywan natomiast jest zbiorem roztoczy :) może Marian jest alergikiem ?

Skomentuj

Nie ma to jak drewniana naturalna podłoga :)
                                    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Jeśli mowa o PRAWDZIWYM drewnie a nie panelach to tak :) Mimo tego dywan będzie lepszy akustycznie :)

Skomentuj

Zamieszczone przez Rfck Zobacz posta
                                        Marian, a dlaczego masz gołą podłogę ? nie uważasz że dywan...
                                        Wiem że dywan jest dobry, ale nie mam go z przyczyn czysto technicznych.

Skomentuj

Nie na temat...
                                          Zamieszczone przez marian Zobacz posta
                                          Wiem że dywan jest dobry, ale nie mam go z przyczyn czysto technicznych.
                                          Zostawiłeś przestrzeń dla domysłów... zwłoki bez dywanu lepiej się przeciąga? A może brak dywanu bo zwłoki już wywiozłeś? Po imprezie mniej zniszczeń? Tyle pomysłów w głowie... :)

Marian, świetne te kolumny, teraz tylko czekamy na malowanie i wykończenie. Na zdjęciu w pokoju strasznie mi się spodobały, wydawały się totalnie niepasujące do niczego, a wśród mebli odnalazły się i wyglądają naprawdę świetnie.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X