Właśnie słucham moim zdaniem genialnej płyty:
Ace Ventura - In Dub (2022)
Dopiero na BG1 ją doceniłem. Świetny wzmacniacz.
Podobało mi się też na nim:
Cell - Live In Corfu (2020) bardzo dobra z wyjątkowym basem
Martins Garden - Above (2022)
Florence + The Machine - Dance Fever (2022)
I masa innych. Cała dyskografia do słuchania od nowa.
Lubię słuchać płyt jako całości, jako opowieści o czymś, podobnie skojarzonych utworach. Teraz słyszę dużo więcej detali, głębi, stereofonii, cała scena jest zupełnie inna i sprawia ogromną radość jako zwarty byt, a nie osobne utwory. Mam na myśli, że wprawia mnie w taki przyjemny nastrój zestrojonego całokształtu, a nie luźnych niekoniecznie komponujących się pomysłów. Więc nie tylko fajny dźwięk, ale też fajnie się tego słucha.
Dobry sznyt i szlachetny odbiór. Takie mam wrażenia po kilku dniach odsłuchów.
P.S. U mnie, kiedy tylko mój kot zaczyna się dziwnie rozglądać podczas słuchania nowego wzmacniacza, to znaczy, że wydobywają się z głośników całkiem nowe dźwięki, których wcześniej nie słyszał. (ja też to słyszę oczywiście i mnie też utwory zaskakują) S U P E R :)
Ace Ventura - In Dub (2022)
Dopiero na BG1 ją doceniłem. Świetny wzmacniacz.
Podobało mi się też na nim:
Cell - Live In Corfu (2020) bardzo dobra z wyjątkowym basem
Martins Garden - Above (2022)
Florence + The Machine - Dance Fever (2022)
I masa innych. Cała dyskografia do słuchania od nowa.
Lubię słuchać płyt jako całości, jako opowieści o czymś, podobnie skojarzonych utworach. Teraz słyszę dużo więcej detali, głębi, stereofonii, cała scena jest zupełnie inna i sprawia ogromną radość jako zwarty byt, a nie osobne utwory. Mam na myśli, że wprawia mnie w taki przyjemny nastrój zestrojonego całokształtu, a nie luźnych niekoniecznie komponujących się pomysłów. Więc nie tylko fajny dźwięk, ale też fajnie się tego słucha.
Dobry sznyt i szlachetny odbiór. Takie mam wrażenia po kilku dniach odsłuchów.
P.S. U mnie, kiedy tylko mój kot zaczyna się dziwnie rozglądać podczas słuchania nowego wzmacniacza, to znaczy, że wydobywają się z głośników całkiem nowe dźwięki, których wcześniej nie słyszał. (ja też to słyszę oczywiście i mnie też utwory zaskakują) S U P E R :)
Skomentuj