Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
-
Zamieszczone przez bolonietoperz Zobacz postazastanawiam się nad zastosowaniem mojego tb w6 1916 jako średnio tonowego bo szkoda go sprzedawać
http://www.daytonaudio.com/index.php...ss-driver.html
- - - - - aktualizacja - - - - -
tb w6 1916 grał będzie zgodnie z przeznaczeniemaudiofil nie lubi plików i DSP nie chcąc wiedzieć że w studiu cały czas używa się DSP i nagrywa się najpierw do plików 24 bit ...
http://www.rane.com/note160.html
Amethyst Trinnov Audio
Skomentuj
-
Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz posta
Obecnie mam malucha w closed z lab 12, fajne granie - ale inne.
Laby robione czy oryginaly?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez tomekk_ Zobacz postaPlanuje Lab 15 w 140L BR zrobic do kina z Hypex DS8.0, zejscie winno wcisnac mi oczy w dołki.
Obecnie mam malucha w closed z lab 12, fajne granie - ale inne.
Laby robione czy oryginaly?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez tomekk_ Zobacz postaPlanuje Lab 15 w 140L BR zrobic do kina z Hypex DS8.0, zejscie winno wcisnac mi oczy w dołki.
Zamieszczone przez tomekk_ Zobacz postaLaby robione czy oryginaly?Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj
-
Tez opcja, tylko kurde co z impedancja. Zdaloby sie je podpiac szeregowo, wtedy to spory grzejnik.
Rownolegle, DS8 chyba nie ogarnie - trza by bylo np taki ucd2k, tylko to juz zrob sam.
Zamieszczone przez gucio. Zobacz postaI w ilu L masz tego Laba 12 ? własnie jestem na etapie projektowania budy, w zasadzie już zaprojektowałem ok 46L ( MDF 28 + 38 front + wzmocnienia)
Skomentuj
-
Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz posta
Będę chciał sprawdzić jak te LAB'y grają w OZ i do tego filtr Ravena a on jak pamiętam ma wbudowane LT tylko chyba kwestia dobrania elementów - przyznam że w tym temacie jestem jeszcze zielony, a czasu mało na edukowanie się :/Preamp by LuSzTi | DAC .3lite AD1865 | klon Accuphase P-4100/klasa D 2x2500W irs2092 | 2x Visaton TIW200XS + 2x Wavecor WF152BD04 + Morel ST1048
Skomentuj
Skomentuj