Zamieszczone przez Pawel S.
Zobacz posta
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postabede musial opukac i posluchac gdzie jest wzmocnienie
...może nawet pociąg znajdą
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Hermes Zobacz postaDAC .3lite AD1865 | Accuclone E450 | BMS 4524 + 18sound XT120 horn + Sonido SFR 175 AlNiCo + Eminence Alpha 15a - 99% progress… | SBA TW29BN-B + 15M4531 + 2x 18W8531 - 1% progres...
Skomentuj
-
U mnie TIW'y grają w 20m2, pokój praktycznie kwadrat, bas jest tylko w miejscu odsłuchowym:( Hermes osobiście wole to w OZ, BR mi nie podchodzi bo za dużo modów pomieszczenia :(Preamp by LuSzTi | DAC .3lite AD1865 | klon Accuphase P-4100/klasa D 2x2500W irs2092 | 2x Visaton TIW200XS + 2x Wavecor WF152BD04 + Morel ST1048
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel074 Zobacz postabas jest tylko w miejscu odsłuchowym
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel074 Zobacz postaU mnie TIW'y grają w 20m2, pokój praktycznie kwadrat, bas jest tylko w miejscu odsłuchowym:( Hermes osobiście wole to w OZ, BR mi nie podchodzi bo za dużo modów pomieszczenia :(marcinsywala.pl
Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS
Skomentuj
-
U mnie też już gra :) Tylko prawy słupek trochę się nie udał, trzeba nakleić jeszcze raz materiał :angry:
Miało nie być suba ale przyzwyczaiłem się do RE 10 w poprzednim aucie i trochę mi brakuje niskiego basu.
Pewnie wpadnie jakieś '8 w małym clozecie :) Kabel pod dwa wzmacniacze już położony, spawalniczy 35mm za 14zł z Unimetu
Skomentuj
-
Panowie ktoś miał z tym sprzedawcą do czynienia? Jest szansa, że to faktycznie oryginalny WM61A Panasonica? http://allegro.pl/show_item.php?item...A5YjM5ZGY5Mw== (Wkładka mikrofonowa Panasonic WM-61a WM61a)
Skomentuj
-
Mam pytanie do bardziej zaawansowanych kolegów.
Robię kolejnego klona, tym razem MTM i w oryginalnym projekcie jest tunel HP68 w obudowie 44L strojone na 40 Hz. Mnie wyszło że Closed będzie 40Hz w 40L.
Czy mógłbym przygotować tunel szczelinowy bez jego otwierania i zrobić dziurę jak Closed się nie spisze?
Nie mogę jeszcze odnaleźć tej informacji ale gdzieś czytałem że przy BRE szczelinowym pracuje tylko jego 70% powierzchni, czy to prawda?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez sylvek Zobacz postaNie mogę jeszcze odnaleźć tej informacji ale gdzieś czytałem że przy BRE szczelinowym pracuje tylko jego 70% powierzchni, czy to prawda?
Skomentuj
Skomentuj