Moje salonowe kolumny mają wysokości 110 cm + podstawy i 55 cm głębokości, te do sypialni mają wysokości tylko 90 cm i cok 24 cm głębokości, więc mimo, że wcale takie małe nie są to jednak przy salonowych wyglądają mizernie :)
Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Swieta ida to trzeba cos nowego do domu przywlec.
Zakwas na chleb juz sie robi, nowe monitorki tez sie robia (biale boki + sklejka na gorze i na dole + maskownica)
i-AMP ,i-PSU, i-SMPS, i-KTO TAM WIE CO JESZCZE
https://www.facebook.com/IAMP-260036317687611/
Ładna pogoda w weekend.. sprzęt udało się wypożyczyć.. więc odrobina motywacji.. i poprawiłem frezowania.. z ręki.. obeszło się bez większych wpadek..
Z większych trudności.. nie mogłem wyciągnąć głośników z frezowań.. ale patentem udało się wycisnąć..
Cały czas mam już wypożyczony zestaw do pomiarów... monitory już na biurku.. w weekend znów nie zdążyłem.. ale nie dam im usiąść na półce bez jakiegokolwiek zmierzenia..
PS.. Głośniki za długo leżały wyciągnięte z obudów i syn do jednej kopułki się dorwał.. - udało się wacikiem od tyłu "wypchnąć" prawie bez wielkich widocznych strat.. nie wiem jak to wpłynęło na kondycję wysokotonówki - trudne warunki pracy w domu... Beryla na razie sobie nie kupię...
Swieta ida to trzeba cos nowego do domu przywlec.
Zakwas na chleb juz sie robi, nowe monitorki tez sie robia (biale boki + sklejka na gorze i na dole + maskownica)
Od dawna chciałem coś zrobić na tym woferze. Super czekam na pierwsze wrażenia.
Zaciekawiły mnie trochę te XMOSy. Chciałem zapytać czy do programowanie używasz xmosowego xTAGa, czy jakiegoś innego interfejsu?
Mam niedokończony projekt z AT32UC3A3256 (SDR Widget) ale chyba dam sobie z nim spokój. XMOS chyba jednak będzie lepszym rozwiązaniem, wygląda bardziej perspektywicznie.
- - - - - aktualizacja - - - - -
Teraz dopiero doczytałem, że XHRA-2HPA firmware odczytuje z zewnętrznej pamięci Flash, JTAGa nie widać w ogóle.
Skomentuj