Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez kondrax Zobacz posta
    Nie lubię blatów osb. Czasem wystają ostre kawałki i można sobie wbić w rękę przypadkiem.
    Nie na temat...
    Jakimś rozwiązaniem jest wykładzina dywanowa albo cienki arkusz blachy, u mnie jest takie combo, że na całym stole jest wykładzina a na części do cięższych prac wspomniana blacha.

Skomentuj

Ja na OSB 25mm mam HDFa 6mm i gitara
      marcinsywala.pl
      Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Może Paweł zrób jak dolphin123. Przeszlifuj i farba.
        Bardzo fajnie to wygląda.

Wysłane z mojego SM-A310F przy użyciu Tapatalka
        Wszędzie był, wszytko widział, na wszystkim się zna...
        Wulgarny, przemądrzały to właśnie ja.

Skomentuj

Skomentuj

Zamieszczone przez raven1985 Zobacz posta

Jakie tu są głośniki?

Skomentuj

phl 1120 + customowa wersja td15 od acoustic elegance

Skomentuj

A mialem ciagnac glosniory AE pod ten projekt z Beyma TPL150.

- - - - - aktualizacja - - - - -

http://www.vaporsound.com/speakers/arcus/

Skomentuj

Raven, to Twoje paczki?

Skomentuj

Nie :)

Skomentuj

Zona to mnie teraz kocha
                      i-AMP ,i-PSU, i-SMPS, i-KTO TAM WIE CO JESZCZE
                      https://www.facebook.com/IAMP-260036317687611/

Skomentuj

Działa ? Działa :) .

Skomentuj

Nie na temat...
                          borys Piękny pomysł, aż głupio że na to nie wpadłem, gdy szukałem zlewu na cele warsztatowe.

Skomentuj

Tylko lepiej nic ciężkiego nie upuścić do środka ^^
                            Ale pomysł spoko.

Skomentuj

Nie na temat...
                              Zamieszczone przez Marcin V Zobacz posta
                              Tylko lepiej nic ciężkiego nie upuścić do środka ^^
                              Ale pomysł spoko.
                              Dlaczego nie? Wypadnie dołem xD
                              Volumio -> Amanero -> AK4490 -> SENCOR SA-6630 -> JVC 10"

Skomentuj

A ja durny tyle przepłaciłem:/

Skomentuj

Ja widziałem jak gość taką starą emaliowaną miskę w tym celu wykorzystał, przykleił do otworu w blacie i chyba dospawał odpływ migiem.

Ale i tak najlepsza opcja na użycie tej miski, to jak znajomy dospawał jej trójnóg, z półką i zrobił palenisko.
                                  Ogółem gość nie lubił grilować, tylko odpalał sobie ogień na balkonie na tej misce, kijki i piekł kiełbasę jak na ognisku.
                                  Zawsze jak u niego na popijawę + grila się jechało to żulilismy na balkonie, dookoła miski piekąc mięso ^^

Coś w ten deseń, tylko większe bo z 50 cm średnicy:

Skomentuj

brakuje kilku elementów i można palić :)
                                    DAC .3lite AD1865 | Accuclone E450 | BMS 4524 + 18sound XT120 horn + Sonido SFR 175 AlNiCo + Eminence Alpha 15a - 99% progress… | SBA TW29BN-B + 15M4531 + 2x 18W8531 - 1% progres...

Skomentuj

BG7 - mam i polecam :) Słucham od ponad roku :)
                                      http://www.gavron04.diyaudio.pl

Skomentuj

Zamieszczone przez Marcin V Zobacz posta
                                        Ale i tak najlepsza opcja na użycie tej miski, to jak znajomy dospawał jej trójnóg, z półką i zrobił palenisko.
                                        Ogółem gość nie lubił grilować, tylko odpalał sobie ogień na balkonie na tej misce, kijki i piekł kiełbasę jak na ognisku.
                                        Zawsze jak u niego na popijawę + grila się jechało to żulilismy na balkonie, dookoła miski piekąc mięso ^^
                                        Polecam wymienić tą miskę na zwykłą stalową, tzn. bez emalii.

Skomentuj

Pteterycz
                                          Nie zapomnij o wlutowaniu tej malutkiej zworki obok otworu montazowego.

Co do zlewu to mam nadzieje ze do konca przyszlego tygodnia juz nie bede musial go uzywac hehe.
                                          i-AMP ,i-PSU, i-SMPS, i-KTO TAM WIE CO JESZCZE
                                          https://www.facebook.com/IAMP-260036317687611/

Skomentuj

Czaruję...
                                          X