IMO ciemniejszy.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Zamieszczone przez .3lite Zobacz postaPaweł, nowy multifix do tokarki:
Najlepsze imaki jakie miałem. Szybkość wymiany i możliwość ustawienia noża pod danym kątem jest nieocenionym atutem.
mam taki chinski na konwencjonalnej w pracy i niestety nie jest dokladne :(
robie operacje np na 2 noze.
zmieniam oprawke, wracam do pierwszego noza a tam wymiar sie zmienia :(
niby pare setek, ale to istotne :p
a niemiecki system kosztuje 10-15k! :lol:
Skomentuj
-
Zamieszczone przez borys Zobacz posta15stka revelator i satori.
Czarne paski na jasnym fornirze też by pasowały do revelatora, ale nie w przypadku bambusa.Last edited by marian; 29.03.2019, 09:30.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postachinczyk czy dobre?
mam taki chinski na konwencjonalnej w pracy i niestety nie jest dokladne :(
robie operacje np na 2 noze.
zmieniam oprawke, wracam do pierwszego noza a tam wymiar sie zmienia :(
niby pare setek, ale to istotne :p
a niemiecki system kosztuje 10-15k! :lol:
Skomentuj
-
Zamieszczone przez gosoft Zobacz postaDawno odkładany subwooferek na stx mcx 22.200.8
- - - - - aktualizacja - - - - -
Zamieszczone przez borys Zobacz postaCzesnia z promocji po 3pln
Bardziej retro niż oliwka i chyba bardziej pasuje do Revelatora.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez marian Zobacz postaStolarka taka że aż szkoda wsadzać tam STX-a.
Skomentuj
-
Nie na temat...Jak już coś będę pisał to nie tutaj, tylko w projekcie 2,5way CAC lub moim temacie w ukończonych.
Na dzień dzisiejszy za mało słuchałem aby móc coś o tej wysokotonówce więcej powiedzieć. Niedługo będzie nowy wzmacniacz to odsłuch będzie bardziej miarodajny.
Na pierwszy rzut mogę tylko napisać że jest szczegółowa jak alu, ale z lekką mgiełką, troszkę "zamknięta".
Skomentuj
-
marian
No jednak zostanie chyba czesnia z promocji
Duzo zalezy tez od swiatla i pomieszczenia, w ktorym bedzie stal zestaw. Oliwa jest fajna ale ladniej wyglada na duzych powierzchniach, u mnie beda one dosyc niewielkie.
W zamian za kilka zwierzakow z papieru dzieciaki tez okazaly sie pomocne.
Dziekowac
i-AMP ,i-PSU, i-SMPS, i-KTO TAM WIE CO JESZCZE
https://www.facebook.com/IAMP-260036317687611/
Skomentuj
-
Zamieszczone przez .3lite Zobacz postaByła pora na tokarkę to i czas na frezarkę CNCChiński projekt na łożyskach kulkowych z polem roboczym 60x40, czwarta oś, wrzecionowo 2,2 kW chłodzone cieczą i system wodny. Głównym jej zadaniem u mnie to praca w metalach, więc bez namysłu miało być wszystko chłodzone cieczą:
Pierwszy projekt to tylny panel do mojego wzmacniacza 8 kanałowegoPlik dxf zaprojektował kolega Hermes a ja zamieniłem go na g-code dla maszyny:
Przy napisach miałem mały zastój chłodziwa (właściwie to kombinowałem pomiędzy stałą cieczą a mgłą cieczową z kompresorem), ale i tak wyszło całkiem nieźle
Wrzuć fote z gniazdami!marcinsywala.pl
Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS
Skomentuj
-
Generalnie idzie powoli, ale będzie ciekawie jak już skończęTrzy przetwornice po 3 kW @ 20 Hz każda. 8 kanałowy wzmacniacz, który prezentuje się następująco:
SUB - 2x 2500W @ 4 Ohm
LOW - 2x 700W @ 4 Ohm
MID - 2x 700W @ 4 Ohm
HIGH - 2x 400W @ 4 Ohm
Prawdopodobnie dodam jeszcze ciche wentylatorki do środka aby był wymuszony obieg powietrza.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez .3lite Zobacz posta
Generalnie idzie powoli, ale będzie ciekawie jak już skończęTrzy przetwornice po 3 kW @ 20 Hz każda. 8 kanałowy wzmacniacz, który prezentuje się następująco:
SUB - 2x 2500W @ 4 Ohm
LOW - 2x 700W @ 4 Ohm
MID - 2x 700W @ 4 Ohm
HIGH - 2x 400W @ 4 Ohm
Prawdopodobnie dodam jeszcze ciche wentylatorki do środka aby był wymuszony obieg powietrza.
Skomentuj
Skomentuj