volumio fajnie działa, ale te jego ścinki webgui mnie denerwują... U mnie na RPi3B+ działa 24/7
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Zamieszczone przez Żółwik Zobacz postaOstatecznie bardzo podoba mi się forma tych OB.
Przy takim zaangażowaniu w adaptację akustyczną i stronę estetyczną mogło być trochę lepsze dopasowanie kolorystyczne.
Mnie też się podoba taka forma OB.
Skomentuj
-
Jak dla mnie za wąski front na basie, nawet nie ma "skrzydeł" żadnych ciekawe jak z niskim tonami :)
A Tobie Jarek już mówiłem profi robota. Like always!DAC .3lite AD1865 | Accuclone E450 | BMS 4524 + 18sound XT120 horn + Sonido SFR 175 AlNiCo + Eminence Alpha 15a - 99% progress… | SBA TW29BN-B + 15M4531 + 2x 18W8531 - 1% progres...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez KAPRINT Zobacz postaA dźwięk?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Żółwik Zobacz postaGłośniki: Founter Neo Pro5i
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz postaale szkoda, że od strony akustyczno-technicznej nie do końca przemyślane.Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj
-
Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz postaRozwiniesz coś więcej?
Nie bez powodu Fikus stosuje wtege znacznie nizej w swoich kolumnach, aby uniknac takich problemow. Sensowne zgranie tego szerokopasmowca raczej zrobi z niego typowy midbas, bo to zbyt wysoko nie pociagnie i tutaj duza wstega moze sie przydac, jednak nadal zostaje problem jej miejsca na froncie.
Skomentuj
Skomentuj