Front ma 15,5 x 30,5 cm, i ok 7 l.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Witam kolegów
ja też nie próżnuję, jestem na etapie budowy iampa ops3 tym razem na mosfetach. Poza tym wszystko identycznie :)
przy okazji buduję na test również bg1. Dzięki uprzejmości Gavrona i otrzymania od niego Pcb!!! Wielkie dzięki bo zaciekawił mnie bardzo ten projekt.
Przy okazji trzeba to czymś „wysterować”więc buduję też pre z Daciem…
mała galeria:
ale wszystko idzie jak krew z nosa nie z kojej winy… ja wszystko co mogłem to porobiłemteraz brakuje elementów, bo najpierw zero kontaktu z badelem, ale w końcu się odezwali i trafo pewnie za kilka tygodni będzie… niemniej gorsza sytuacja jest z modushop, zero kontaktu, ani bee, ani mee, ani kukuryku. Złożone zamówienie jakiś czas temu. Wysłane 3 wiadomości odnośnie personalizacji. I zero informacji zwrotnej. Orientuje się ktoś co się dzieje ? Mam nadzieje że nic się nikomu tam nie stało… ? bo choć słabo to zabrzmi, nie chcę zostać z projektami bez obudów. A nikt pewnie takich samych paneli przednich nie dorobi… a plan jest taki by wszystko wyglądało „tak samo” zamawiał ktoś u kich coś ostatnio? Może macie jakieś informacje… łącznie potrzebuję jeszcze z 6 (obudów/paneli przednich)
Last edited by daniel69; 03.08.2022, 16:30.
- 3 polubień
Skomentuj
-
Zamieszczone przez siewcu Zobacz postaNo to coś z drukarzem raczej, a nie metodą jako taką. Z jakiego to materiału było drukowane? Jeśli PLA to robota psu w dupę, bo to nie wytrzyma temperatury w samochodzie na słońcu i się rozpłynie...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
nie wiem z czego, ale po szlifowaniu pachnie jak MDF!Albo zapytaj czy się nie zniekształciło już przypadkiem, bo jeśli PLA to po upałach, które były, raczej już się, hm, zdeformowało....
Skomentuj
-
Zamieszczone przez daniel69 Zobacz postaWitam kolegów
ja też nie próżnuję, jestem na etapie budowy iampa ops3 tym razem na mosfetach. Poza tym wszystko identycznie :)
przy okazji buduję na test również bg1. Dzięki uprzejmości Gavrona i otrzymania od niego Pcb!!! Wielkie dzięki bo zaciekawił mnie bardzo ten projekt.
Przy okazji trzeba to czymś „wysterować”więc buduję też pre z Daciem…
mała galeria:
ale wszystko idzie jak krew z nosa nie z kojej winy… ja wszystko co mogłem to porobiłemteraz brakuje elementów, bo najpierw zero kontaktu z badelem, ale w końcu się odezwali i trafo pewnie za kilka tygodni będzie… niemniej gorsza sytuacja jest z modushop, zero kontaktu, ani bee, ani mee, ani kukuryku. Złożone zamówienie jakiś czas temu. Wysłane 3 wiadomości odnośnie personalizacji. I zero informacji zwrotnej. Orientuje się ktoś co się dzieje ? Mam nadzieje że nic się nikomu tam nie stało… ? bo choć słabo to zabrzmi, nie chcę zostać z projektami bez obudów. A nikt pewnie takich samych paneli przednich nie dorobi… a plan jest taki by wszystko wyglądało „tak samo” zamawiał ktoś u kich coś ostatnio? Może macie jakieś informacje… łącznie potrzebuję jeszcze z 6 (obudów/paneli przednich)
właśnie dostałem.
Skomentuj
-
-
Zamieszczone przez tomant Zobacz postaA propos "klonowania". Co myślicie o akcji Reduktora Szumu na YT w kwestii Sansui Au70? Koszt zabawy dość spory - ale nadal to nieco ponad połowa oryginału w niewiadomym stanie. Ja się na to skusiłem. Zobaczymy czy będzie płacz czy banan na twarzy.
Skomentuj
-
Ufff oczy spuchnięte jak nigdy ale przebrnąłem przez polutowanie 2 pcb bolta xlr. Kilkaset szt elementów wielkości mniejszej jak główka od zapałki !!! Co prawda czeka mnie ta przeprawa jeszcze raz - robię 2 końcówki. Dla siebie i dla kolegi. Ale z drugą się nie spieszy wcale.
bolt xlr zainteresował mnie po tym jak w iampie100m przetestowałem ips bolta.
- 5 polubień
Skomentuj
-
Zamieszczone przez daniel69 Zobacz posta
Skomentuj
Skomentuj